Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Dec 2009, 13:35

PSD = Presedintele Serii de Duminica
PDL = Presedintele Diminetii de Luni
:)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Dec 2009, 13:39

Tot aduceti vorba de Iliescu care sincer joaca la pitici pe langa Nastase. Cel mai mare castig al nostru dupa anii 90 a fost disparitia acestui personaj de pe scena politica.

Iata ce se intampla in toamna lui 2004 cu Oltul inferior:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... re&start=0

Cheers

Ovi_1919
junior
junior

Mesaj de Ovi_1919 » 09 Dec 2009, 14:08

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Dec 2009, 00:02

Iote ce spuneam eu in data de 12. 02. 2009 3:51 pm mai exact la pag. 21:
Adelin scrie:...sau sa presupunem ca o sa castige Base, cu cine o sa faca coalitie ca sunt 3 partide care joaca bambilici acolo...daca PNL-ul zice nu, oare or sa mai conteze mineriadele si comunismele PSD-ului? :roll:
...oare daca se intzeleg comunistii cu portocalii nu inseamna ca au mancat multzi votantzi ca.ca aici la cafenea?!...servit binenteles de presedentzie proaspat si cald, numa bun de-nfulecat! :lol: :lol: :lol:
...daca au mancat, brrrr pardon, sa le fie de bine! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Dec 2009, 16:50

Amice,iar te pripesti.
relax...se mai trage peste 5 ani :lol: ,vei avea din nou ocazia sa iti alegi candidatul si sa-l votezi
cat despre aliante....se discuta inca :wink:
iar despre culori e simplu' : rosu+galben=portocaliu :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Dec 2009, 15:57

Pai cam astea sunt variantele: ori se pupa base cu prostanacu', ori se mai trage odata...si io cred ca or sa se pupe, ca daca se mai trage amandoi risca prea mult, plus ca altzi bani pt poze, alte minciuni de campanie, alta vrajala. :cry:
WSB CLUB

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 11 Dec 2009, 17:48

Adelin. Treaba e nasoala dom`le. Nu ai cu cine. Asta e.
Oricum, 1+1=2. Stim cu totii ca PSD a blocat reformele in Romania timp de 10 ani, cu orientarea sa moscovita. In cei 5 ani, Base a facut ceva cat de cat palpabil pentru romanul de rand, drept dovada ca acesta a votat NU demiterii sale [ in urma tradarii PNL/PSD/UDMR/etc].
Sa nu uitam ca ultimele 2 modificari ale constitutiei s-au facut pe vremea PSD-ului, PENTRU EI si NU pt. noi - cetatenii Romaniei. Ceea ce a dus la infrangerea lui Constantinescu de catre sistem, asa cum a zis cu gura lui la sfarsit de mandat.
Plus ca marea coruptie si traficul de influenta au fost reconfirmate pe vremea lor, dand nastere binecunoscutilor baroni locali. Pentru populatie: :arrow:

Deci ?

Eu nu afirm ca Basescu este cel mai cel dintre cei mai cei. Departe de mine acest gand. Si PDL-ul are uscaturile lui, DAR uite ca Monica Iacob -Ridzi este cercetata penal si FARA IMUNITATE.
Asta s-a intamplat vreodata pe vremea PSD-ului? NU prea.

Sa nu mai amintim faptul ca daca tot e criza si toti trebuie sa strangem cureaua, TOTI = toata populatia Romaniei, mai putin deputati si senatori ? Base a zis NU. Populatia la fel!

DECI ?

Oricum, astept cu interes sa vad in perioada urmatoare cum pica unul, altul care s-a ocupat de prostii, indiferent de culoarea politica.

P.S. Sa stii ca nu imi convine faptul ca PDL vrea sa se alieze din nou cu PNL, caci acesta i-au mai tradat miseleste o data. Si sa nu uitam ce a facut si ce nu, Tariceanu!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Dec 2009, 17:55

"Ei, bine, n+au avut noroc pentru că pe Cătălin Voicu l-au reţinut organele statului după ce, se spune, a încercat să mituiască nişte judecători de la Curtea Constituţională. Un senator nu poate fi arestat ca un simplu borfaş a spus Viorel Hrebenciuuc. Păi, nu, Cătălin Voicu nu este un simplu borfaş. E mult mai mult!"(ioan t morar)azi 11 dec 2009

Asta-i psdu' astazi....incercarea de mituire a ultimei baricade a dreptatii.
Greseala tip Geoana la Vantu acasa.

Intr-o saptamana cred ca vom avea un nou partid de stanga...e mai greu sa resuscitezi un partid plin de corupti,baroni,analfabeti,agramati,prostanaci etc.Mult mai indicat ar fi crearea unui nou partid de stanga pe axa Diaconescu-Ponta si cu Mitrea la volan.
Eu asa vad o posibila iesire a psd-ului din mocirla.
Vedem ce va fi.
Parerea mea de nepolitician :lol: .
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 11 Dec 2009, 19:05

Imi cer iertare din start ca mai scriu si eu. Cautam sa'mi vars naduful undeva si unde poate fi mai potrivit decat intre cei cu care ai multe lucruri in comun. Am trait 35 de ani in comunism, nu am fost comunist, nici membru de partid dar va asigur ca ceausescu ar "pali" de invidie vazand dictatura bunului plac de acum (a unui singur om).Se urla ...comunistiiiiii...iar marele comunist este in frunte.Praf in ochi pentru generatia de ...dupa...A furat, fura si va mai fura.Si nu numai voturi...
Psd'ul in mocirla? Pdl'ul e insasi mocirla.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Dec 2009, 19:08

TopGear scrie:
Eu nu afirm ca Basescu este cel mai cel dintre cei mai cei. Departe de mine acest gand. Si PDL-ul are uscaturile lui, DAR uite ca Monica Iacob -Ridzi este cercetata penal si FARA IMUNITATE.
Dar cu Udrea ce s-a intamplat?!...sau ce masuri s-au luat?!...sau cum a ramas macar cu ea ca nimeni nu mai zice nimic!...sau cu ea e altceva, adica are tratament special?! :roll:
TopGear scrie: Oricum, astept cu interes sa vad in perioada urmatoare cum pica unul, altul care s-a ocupat de prostii, indiferent de culoarea politica.
...daca te referi la geci portocalii, n-ai sa vezi! :lol:
WSB CLUB

Scrie răspuns