Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
in ultimii 5 ani PSD a fost de vreo doua ori la putere:Ioan S. scrie:Chiar ca e tare !Tavi scrie:Da, da ,da ...nea Ilici a stat deoparte, nici usturoi n-am mancat nici gura nu-i miroase.Ioan S. scrie:
Bun, stim amindoi ca nu va fi asa, insa bunicuta a stat departe de putere in ultimii 5 ani. Bunicuta isi are vina sa pentru multe din Romania, insa nu pentru ultimii 5 ani ... sau poate ca nu s-au facut greseli in ultimii 5 ani
Asta e tare.![]()
Chiar crezi ca in ultimii 5 ani, cu Basescu presedinte, Iliescu si tovarasii lui au condus tara ?
Atunci la ce mai e bun Basescu ?
dupa ce i-au scos pe PD de la guvernare si in alianta cu PDL
in perioada in care au guvernat liberalii singuri au facut-o cu sprijinul PSD ca altfel nu puteau
unul din cei mai ferventi contestatari ai lui Base a fost... ghici?
si ghici cine a pus umarul din greu la demiterea lui invalidata masiv de referendum?
influenta lui Iliescu inca e puternica in PSD...
iar PSD-ul e un partid puternic si f.f. bine infipt prin toate institutiile
ca sa nu mai vorbim de influenta exercitata masiv prin televiziuni aliate - antenele sau dominate - TVR
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Eu zic Basescu a adus PSD-ul in zona puterii, nu numai in 2008, ci si in guvernarea liberala ... cauza fiind bobirnacele aplicate lui Tariceanu.Tavi scrie: in ultimii 5 ani PSD a fost de vreo doua ori la putere:
dupa ce i-au scos pe PD de la guvernare si in alianta cu PDL
in perioada in care au guvernat liberalii singuri au facut-o cu sprijinul PSD ca altfel nu puteau
unul din cei mai ferventi contestatari ai lui Base a fost... ghici?
si ghici cine a pus umarul din greu la demiterea lui invalidata masiv de referendum?
influenta lui Iliescu inca e puternica in PSD...
iar PSD-ul e un partid puternic si f.f. bine infipt prin toate institutiile
ca sa nu mai vorbim de influenta exercitata masiv prin televiziuni aliate - antenele sau dominate - TVR
Insa cu un lucru nu pot fi de acord. La ora asta nu cred ca Iliescu dicteaza in PSD ... cred ca prioritare sunt interesele de natura ... hai sa zicem "economica".
Sunt convins ca la fel e si in PD ...
Totusi "lupta de clasa" trebuie sa aiba ca principala tinta politicienii puterii ... altfel suna a "invitatie" la dictatura.
Ai uitat UTC-istii ... schimbul de miine al partidului comunist, care uite ca au crescut mari si pretind felii din putere.Tavi scrie:Nu stiu daca dicteaza... dar are o mare influenta.
Alaturi de baronii locali si nationali pe care i-a crescut mari.
Insa, repet, critica partidului/partidelor de opozitie trebuie evitata ... in definitiv ne ofera puterea suficiente motive (mie si celor care ne place sa criticam

Uita-te la cei care conduc si vei gasi echivalenta si pentru Iliescu, si pentru Hrebenciuc, si pentru Vanghelie, vei gasi si baroni locali ...
eu nu critic vreun partid pentru ca e la putere sau in opozitie
eu ii critic acum pe cei de la PSD, de fapt ii injur pentru imensa porcarie pe care o fac contestand alegerile dupa ce au recunoscut ca au furat si ei.
si dupa ce reprezentantii lor au semnat procesele verbale din sectiile de votare... dupa ce au sarit in sus de bucurie (ca prostanacii) ca au castigat in sondaje in marja de eroare fara sa sufle o vorbulita despre fraudare
si dupa ce se dadeau granzi si faceau recomandari celor aflati la putere sa piarda elegant si sa nu faca circ....
liniste? stabilitate? guvern pana la Craciun?
eu ii critic acum pe cei de la PSD, de fapt ii injur pentru imensa porcarie pe care o fac contestand alegerile dupa ce au recunoscut ca au furat si ei.
si dupa ce reprezentantii lor au semnat procesele verbale din sectiile de votare... dupa ce au sarit in sus de bucurie (ca prostanacii) ca au castigat in sondaje in marja de eroare fara sa sufle o vorbulita despre fraudare
si dupa ce se dadeau granzi si faceau recomandari celor aflati la putere sa piarda elegant si sa nu faca circ....
liniste? stabilitate? guvern pana la Craciun?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- bushmaster
- utilizator constant
Asta-i acuma numai circ de 2bani ca sa nu trebuiasca Joiana sa-si dea demisia din functzia de presedinte al PSD si deasemenea sa-si spele putzin obrazul in fatza poporului. Sa fim seriosi, daca intr-adevar se ajunge la alegeri noi (ceea ce nu prea cred), oricum nu vor mai avea nici cea mai mica sansa, avand in vedere ca Johannis a spus clar ca ramane primarul Sibiului, deci au pierdut si acelea 5-6 procente care l-au votat pe Joiana numai din cauza asa zisului Proiect Johannis. 

Nu mai conteaza ce face PSD ... conteaza cum se comporta Base la iesirea Romaniei din rahat. Daca e cuminte s-ar putea ca unii sa creada ca e meritul sau. Daca da cu bata-n balta ne afunda mai rau. (Ati ghicit ca Romania iese oricum din criza ... chiar si pe brinci, calarita de Base si ai luibushmaster scrie:Asta-i acuma numai circ de 2bani ca sa nu trebuiasca Joiana sa-si dea demisia din functia de presedinte al PSD si deasemenea sa-si spele putzin obrazul in fatza poporului. Sa fim seriosi, daca intr-adevar se ajunge la alegeri noi (cea ce nu prea cred), oricum nu vor avea nici cea mai mica sansa, avand in vedere ca Johannis a spus clar ca ramane primarul Sibiului, deci au pierdut si acelea 5-6 procente care l-au votat pe Joiana numai din cauza lui.

PSD-ul are timp de analiza si de primenire interna pina la urmatoarele alegeri. Geoana chiar nu conteaza ... sau, daca conteaza, vor pierde si urmatoarele alegeri.
Iarasi, e de urmarit, daca liberalii vor deveni doar un L in coada PD-ului.
Base asta le coace ... ii momeste cu accederea la putere ... le atita foamea din teritoriu ...
Chiar nu conteaza PSD-ul ... riscul mare e ca PD-L sa ramina singurul partid "de dreapta" si sa acapareze peste 100 de ani de istorie liberala.
- bushmaster
- utilizator constant
Legat de diaspora, normal ca trebuie sa voteze dar sa nu uite ca banii pe ce muncesc se impoziteaza acolo si de aia au servicii medicale si asigurari de calitate, ca daca trebuiau sa-i trimita si aia la bugetele de aici si cand veneau le gaseau goale... era altceva. Banii care ii trimit in tara ii trimit familiilor lor nu guvernantilor ca s-ar alege praful de ei.
Niciun regim nu a fost prea breaz trebuie sa recunoastem, dar parca acum suntem in buda.
Basescu e disperat din cauza dosarului flota si a dosarului de la CNSAS si de aceea ii e NECESAR sa iasa din nou si ar face si a facut orice. Daca alianta PSD - PNL e la fel de incapatanata ca el e jale de noi. Fara ei nu este parlament si nu va fi mult timp iar asta in Romania de azi e foarte grav.
Nu uitati ca Ba-sescu a fost in primii 200 pe vremea lui Ceausescu, deci nu vreau sa aud de comunisti. Capitan de vas, circula probabil pe toate marile si probabil ca avea mereu si la bord vreo 2-3 baieti cu ochii albastrii. Ala dadea cu subsemnatul in fiecare zi nu cand venea din croaziere ca atunci facea referate intregi. Si fotbalistii care mergeau in deplasari dadeau cu subsemnatul si Mitica de la Liga, si Iordanescu si Hagi, toti. El era si cu grad de militar si capitan si... jucator. Are poate printre cele mai mari dosare dar nu i le gasesc, s-o fi pierdut, dar Ticu Dumitrescu o murit subit si poate numai el stia unde e... Asta-i mai mult o teorie a conspiratiei dar cu pixu a dat mult si cred ca nici tovarasu' stim noi care nu-i era prea strain. Cand vorbiti de comunisti vorbiti si de el ca el era cel mai mare dintre cei care sa zicem ca mai activeaza pe-aici.
Tara arde datorita diperarii si vanitatii lui si voi mai vanati vrajitoare ca Iliescu... e tragic. Sa incerci sa-l iei pe mos, sa-l pui langa Vantu si sa-i legi de Geoana ca sa demonstrezi ce?
Zona libera de neocomunism si proclamatia de la Timisoara il exclud pe Basescu din Piata Universitatii si de la conducere.
Ca bombonel e suspect de oua si vanghelie e retard si nu ne place unora stilul lui Iliescu asta e, compenseaza cu Udrea, Videanu, Berceanu-deltaplanu si compania.
CE FACEM CU TARA?
Niciun regim nu a fost prea breaz trebuie sa recunoastem, dar parca acum suntem in buda.
Basescu e disperat din cauza dosarului flota si a dosarului de la CNSAS si de aceea ii e NECESAR sa iasa din nou si ar face si a facut orice. Daca alianta PSD - PNL e la fel de incapatanata ca el e jale de noi. Fara ei nu este parlament si nu va fi mult timp iar asta in Romania de azi e foarte grav.
Nu uitati ca Ba-sescu a fost in primii 200 pe vremea lui Ceausescu, deci nu vreau sa aud de comunisti. Capitan de vas, circula probabil pe toate marile si probabil ca avea mereu si la bord vreo 2-3 baieti cu ochii albastrii. Ala dadea cu subsemnatul in fiecare zi nu cand venea din croaziere ca atunci facea referate intregi. Si fotbalistii care mergeau in deplasari dadeau cu subsemnatul si Mitica de la Liga, si Iordanescu si Hagi, toti. El era si cu grad de militar si capitan si... jucator. Are poate printre cele mai mari dosare dar nu i le gasesc, s-o fi pierdut, dar Ticu Dumitrescu o murit subit si poate numai el stia unde e... Asta-i mai mult o teorie a conspiratiei dar cu pixu a dat mult si cred ca nici tovarasu' stim noi care nu-i era prea strain. Cand vorbiti de comunisti vorbiti si de el ca el era cel mai mare dintre cei care sa zicem ca mai activeaza pe-aici.
Tara arde datorita diperarii si vanitatii lui si voi mai vanati vrajitoare ca Iliescu... e tragic. Sa incerci sa-l iei pe mos, sa-l pui langa Vantu si sa-i legi de Geoana ca sa demonstrezi ce?
Zona libera de neocomunism si proclamatia de la Timisoara il exclud pe Basescu din Piata Universitatii si de la conducere.
Ca bombonel e suspect de oua si vanghelie e retard si nu ne place unora stilul lui Iliescu asta e, compenseaza cu Udrea, Videanu, Berceanu-deltaplanu si compania.
CE FACEM CU TARA?