orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sorin
- Moderator

Asta cu frauda e cea mai tare
Nu inteleg de ce nu apare in mod clar ca cele 3 exit polluri au fost facute de institute apartinand lui vantu si voiculescu , deci si-au furat caciula singuri .....singurul cel al Gallup cu 50-50 practic prezenta realitatea
Tot circul cu exit polurile , topaiala penibila , sampania .....au fost facute pt a-si creea o aparenta legitimitate pt contestarea rezultatului .
Un plan B....
Jenant, penibil si extrem de periculos
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
alexc
- utilizator constant

Presedintele a fost ales de romanii din strainatate, ceea ce nu mi se pare corect pentru ca ca dupa parerea mea, cei plecati de mai mult de 2-3 ani nu prea mai stiu ce este in tara.
-
tudor
- Moderator

-
alexc scrie: cei plecati de mai mult de 2-3 ani nu prea mai stiu ce este in tara.
Foarte adevarat. De aceea ar trebui ca romanii din tara sa nu accepte miliardele pe care cei de afara le trimit anual in tara tocmai in acelasi motiv.

-
bushmaster
- utilizator constant

Eu sunt plecat din 91 si stiu totusi foarte bine ce se petrece in tzara. Din cauza cui crezi ca am plecat? Itzi zic io: bunicutza Ilici! Problema e ca pe mine si pe ceilaltzi romani din strainatate nu au avut cum sa ne prosteasca i-realitatea si antenele! De afara potzi sa vezi mult mai bine ce se petrece in tzara, sa te informezi, si sa-tzi formezi o opinie fara sa fii influentzat de propaganda deasta de 2lei bucata care nu are nimic deaface cu jurnalism sau informatie independenta.
-
Ioan S.
- veteran

bushmaster scrie:
Eu sunt plecat din 91 si stiu totusi foarte bine ce se petrece in tzara. Din cauza cui crezi ca am plecat? Itzi zic io: bunicutza Ilici! Problema e ca pe mine si pe ceilaltzi romani din strainatate nu au avut cum sa ne prosteasca i-realitatea si antenele! De afara potzi sa vezi mult mai bine ce se petrece in tzara, sa te informezi, si sa-tzi formezi o opinie fara sa fii influentzat de propaganda deasta de 2lei bucata.
Sa zicem ca ai dreptate ... insa raspunde la o intrebare ...
Acum, ca a iesit presedintele pe care l-au vrut romanii din strainatate, presupun ca se vor intoarce cu totii in tara, pentru ca aici va curge lapte si miere, iesim din criza, politicienii nu se mai imbagatesc peste noapte, coruptii ajung in instanta, teroristii nu mai sunt scapati peste granita ...
Stim amindoi ca nu va fi asa ... dar spune-mi tu ce anume din ipoteza de la care au plecat toate astea este eronat !
Bun, stim amindoi ca nu va fi asa, insa bunicuta a stat departe de putere in ultimii 5 ani. Bunicuta isi are vina sa pentru multe din Romania, insa nu pentru ultimii 5 ani ... sau poate ca nu s-au facut greseli in ultimii 5 ani

-
alexc
- utilizator constant

bushmaster scrie:
Eu sunt plecat din 91 si stiu totusi foarte bine ce se petrece in tzara. Din cauza cui crezi ca am plecat? Itzi zic io: bunicutza Ilici! Problema e ca pe mine si pe ceilaltzi romani din strainatate nu au avut cum sa ne prosteasca i-realitatea si antenele! De afara potzi sa vezi mult mai bine ce se petrece in tzara, sa te informezi, si sa-tzi formezi o opinie fara sa fii influentzat de propaganda deasta de 2lei bucata care nu are nimic deaface cu jurnalism sau informatie independenta.
Pai asta inseamna teoretic ca stii foarte bine ce se intampla si in Franta de pilda, Spania, Italia, etc. pentru ca tot de afara vezi situatia. Eu nu cred ca e acelasi lucru cu a fi in tara, a trai realitatea de aici nu a o vedea la televizor, in ziar sau cum altfel vrei tu.
-
Radu_
- veteran

eu zic ca e foarte bine ca voteaza si diaspora, is romani ca si noi, voteaza pt. binele tarii in speranta ca intr-o zi se vor intoarce in tara, daca nu, nu vad rostul sa voteze, alegerile nu s-au pierdut ca ei au votat cu unul sau altul, s-au pierdut fix din cauza prostiei lui geoana, care de acum e proverbiala. asta e, nu-mi convine insa mergem inainte.
-
darkseth
- utilizator constant

Alexc ,parca mai ieri auzeam sloganele cu "mancatul de salam cu soia"......Romanii din diaspora au marele avantaj ca si-au schimbat mentalitatea si nu prea mai pot fi prostiti pe fata.
-
Tavi
- veteran

ma scuzati, dar sa pui in discutie votul celor din strainatea este o mare porcarie.
toti romanii au dreptul sa voteze.
asta e o alta intoxicare marca PSD! geoana presedintele romanilor din Romania.
e un mare kkt!!!
ca sa nu mai vorbim ca ar trebui sa le fim recunoscatori ca s-au dus acolo sa munceasca de-adevaratelea si trimit bani in tara...
si da, ei vad de multe ori mai bine si mai obiectiv ce se intampla in tara pentru ca nu sunt intoxicati de televiziuni ca noi si mai au si termen de comparatie.
Plus ca e de admirat efortul de a se deplasa sute de kilometri pe banii si timpul lor pentru a vota, in timp ce noua ne e lene sa lasam berea din mana sau suntem mult prea destepti pentru asta...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13