orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

Ioan S. scrie:
Bun, stim amindoi ca nu va fi asa, insa bunicuta a stat departe de putere in ultimii 5 ani. Bunicuta isi are vina sa pentru multe din Romania, insa nu pentru ultimii 5 ani ... sau poate ca nu s-au facut greseli in ultimii 5 ani

Da, da ,da ...nea Ilici a stat deoparte, nici usturoi n-am mancat nici gura nu-i miroase.
Asta e tare.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
SVF
- veteran

Nu credetzi ca ar trebui inchis topicul asta?Gata...Base e presedinte.Acceptatzi lucrul asta.Stiu ca e greu de digerat.Nu spun ca va fi ok de acum incolo,dar asta-i realitatea im momentul de fatza.Nu mai incercatzi sa intoarcetzi mortul de la groapa.Pentru ca asta a fost Geoana in toata campania asta.Basescu l-a deconectat de la aparate in momentul in care l-a intrebat de vizita la Vantu.

Mai bine trecetzi la un nou subiect.ALIANTZE....

-
Ioan S.
- veteran

darkseth scrie:Alexc ,parca mai ieri auzeam sloganele cu "mancatul de salam cu soia"......Romanii din diaspora au marele avantaj ca si-au schimbat mentalitatea si nu prea mai pot fi prostiti pe fata.
Aia cu "salam cu soia" a fost cindva si nu va mai fi (cel putin eu asa sper) ! Insa nici nu cred ca mincatul salamului cu soia ne prosteste pe cei ramasi aici .
Tavi scrie: .....................................
si da, ei vad de multe ori mai bine si mai obiectiv ce se intampla in tara pentru ca nu sunt intoxicati de televiziuni ca noi si mai au si termen de comparatie.
Nu pun in discutie votul romanilor de oriunde s-ar afla, dar ca ar fi mai informati decit cei din Romania este cel putin discutabil.
Parca mai anul trecut Basescu s-a intilnit cu Maroni ... ce au discutat nu a putut fi dat publicitatii ...
Daca Geoana a pierdut pe votul celor din afara e tot vina lui.
-
bushmaster
- utilizator constant

Eu vreau de catziva anisori buni sa ma intorc in tzara definitiv, altfel imi luam cetatzenia germana, dar nu as avea ce sa fac in Romania. Bine, s-au facut greseli in ultimii 5 ani, fara indoiala, da nu potzi sa-mi spui mie ca vine acuma Joiana si cu Antonescu si Johannis (care s-a scos deja ptr. ca-i destept), si scot 700 000 de locuri de munca din maneca, maresc salariile si pensiile si totzi vom fi fericitzi pana la adanci batranetzi. Imi place mai mult de Basescu asa cum e el si ce vrea sa faca, sper ca va reusi.
De Frantza, Italia si Spania nu am de ce sa ma informez, pentru ca as putea s-o fac si pe asta, n-am nici o treaba cu aia, nu ma duc in fiecare an in concediu pe-acolo. Ei au cu totzii sisteme care functioneaza mai mult sau mai putzin bine de zeci de ani, nu se compara cu Romania.
-
Ioan S.
- veteran

Tavi scrie:Ioan S. scrie:
Bun, stim amindoi ca nu va fi asa, insa bunicuta a stat departe de putere in ultimii 5 ani. Bunicuta isi are vina sa pentru multe din Romania, insa nu pentru ultimii 5 ani ... sau poate ca nu s-au facut greseli in ultimii 5 ani

Da, da ,da ...nea Ilici a stat deoparte, nici usturoi n-am mancat nici gura nu-i miroase.
Asta e tare.

Chiar ca e tare !
Chiar crezi ca in ultimii 5 ani, cu Basescu presedinte, Iliescu si tovarasii lui au condus tara ?
Atunci la ce mai e bun Basescu ?

-
bushmaster
- utilizator constant

ilie scrie:Nu credetzi ca ar trebui inchis topicul asta?Gata...Base e presedinte.Acceptatzi lucrul asta.Stiu ca e greu de digerat.Nu spun ca va fi ok de acum incolo,dar asta-i realitatea im momentul de fatza.Nu mai incercatzi sa intoarcetzi mortul de la groapa.Pentru ca asta a fost Geoana in toata campania asta.Basescu l-a deconectat de la aparate in momentul in care l-a intrebat de vizita la Vantu.

Pai stai asa ca Joiana se mai zbate inca... Ma tem ca circul abia a inceput...
-
Ioan S.
- veteran

bushmaster scrie:ilie scrie:Nu credetzi ca ar trebui inchis topicul asta?Gata...Base e presedinte.Acceptatzi lucrul asta.Stiu ca e greu de digerat.Nu spun ca va fi ok de acum incolo,dar asta-i realitatea im momentul de fatza.Nu mai incercatzi sa intoarcetzi mortul de la groapa.Pentru ca asta a fost Geoana in toata campania asta.Basescu l-a deconectat de la aparate in momentul in care l-a intrebat de vizita la Vantu.

Circul a inceput acum 5 ani !! La vremea aia actualul presedinte acuza de furtul voturilor .
Ce s-a facut ca situatia sa nu se mai repete ... si cine trebuia sa faca ?

-
darkseth
- utilizator constant

Din nefericire pe multi dintre noi i-a prostit sau ii prosteste "salamul cu soia" (si pe rosii si pe portocalii).....e vorba de incapacitatea de "a sta stramb si a judeca drept"......
-
bushmaster
- utilizator constant

Ioan S. scrie:bushmaster scrie:ilie scrie:Nu credetzi ca ar trebui inchis topicul asta?Gata...Base e presedinte.Acceptatzi lucrul asta.Stiu ca e greu de digerat.Nu spun ca va fi ok de acum incolo,dar asta-i realitatea im momentul de fatza.Nu mai incercatzi sa intoarcetzi mortul de la groapa.Pentru ca asta a fost Geoana in toata campania asta.Basescu l-a deconectat de la aparate in momentul in care l-a intrebat de vizita la Vantu.

Circul a inceput acum 5 ani !! La vremea aia actualul presedinte acuza de furtul voturilor .
Ce s-a facut ca situatia sa nu se mai repete ... si cine trebuia sa faca ?

Chestia cu furtul voturilor si mita electorala are din pacate traditzie lunga in Romania, inca de pe vremea regelui Carol, din 1800 toamna. Cert este ca au furat si au mituit absolut totzi! Numai ca Basescu a fost un pic mai jmecher...

-
Ioan S.
- veteran

ilie scrie:Nu credetzi ca ar trebui inchis topicul asta?Gata...Base e presedinte.Acceptatzi lucrul asta.
Pai eu inteleg ca avem un presedinte.

Il accept ... si nu mi-e greu

, doar m-am antrenat 5 ani pentru asta .
Insa si cei ce l-au votat trebuie sa accepte ca pentru tot ce merge prost in tara asta exista un vinovat. Nu ma astept ca totul sa mearga nemteste incepind de miine, insa parca ar trebui sa se vada un progres fata de anul 2004 .
Poate voi il vedeti ...