corect! in mod nomal, nu. dar nu stii de avionul ala plin cu nusce sportivi care s-a prabusit in muntzii anzi? ce aia erau canibali din nastere? nu, nevoia i-a facut.... sau mai bine zis FOAMEA!tavistan scrie:Complet fals! Nu suntem in meniu!
Câinii maidanezi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Câinii maidanezi
Nu cumva e posibil să fie un instinct de vânătoare la mijloc? Știți voi, instinctul ăla pe care îl avem și noi și îi zicem ucidere din plăcere? Sigur că nu, doamne ferește! Numai omul ucide din plăcere, nu?
sigur a fost instintul de vanatoare la mijloc, dar animalele vaneaza pentru a-si potoli foamea. multzi oameni la fel, numai catziva bulangii vaneaza pentru placerea de a-si agatza trofee pe peretzi.... diferentza de la cer la pamant intre chestiile astea doua....geppetto scrie:Nu cumva e posibil să fie un instinct de vânătoare la mijloc? Știți voi, instinctul ăla pe care îl avem și noi și îi zicem ucidere din plăcere? Sigur că nu, doamne ferește! Numai omul ucide din plăcere, nu?
E o comparatie exagerata , pe bune.catalin66 scrie:Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .audumbre scrie:
Creierul este organul care ar trebui sa ne ajute in a lua deciziile , nu inima.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
hmmmm.... io is convins ca nazistii aia inraitzi, bagau oameni la crematoriu din toata inima.... si mai degraba cu sutul decat cu creierul...catalin66 scrie:Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .audumbre scrie:

Comparatia nazisti vs cazul nostru e total aiurea.
Nazistii executau ordinul unui nebun.
In cazul nostru , parerile sunt impartite. Iubitorii de caini i-ar pupa sub coada , oamenii muscati le-ar taia curentul. Ce sa mai zicem de cazurile in care oamenii au fost omorati de javre.. ?
Se pare ca cei care vor eutanasierea sunt in numar mult mai mare. Mi se pare corect ca javrele de pe strazi sa dispara.
Eutanasierea nu este o moarte violenta. Mai bine asa decat arsi de vii sau calcati de masini.
Nazistii executau ordinul unui nebun.
In cazul nostru , parerile sunt impartite. Iubitorii de caini i-ar pupa sub coada , oamenii muscati le-ar taia curentul. Ce sa mai zicem de cazurile in care oamenii au fost omorati de javre.. ?
Se pare ca cei care vor eutanasierea sunt in numar mult mai mare. Mi se pare corect ca javrele de pe strazi sa dispara.
Eutanasierea nu este o moarte violenta. Mai bine asa decat arsi de vii sau calcati de masini.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
n-as putea spune ca sunt surprins, insa sunt dezamagit de cat de usor se pot manipula romanii de catre conducatorii lor. sa ma explic:
situatia initiala: un copil atacat de caini intr-un parc
problema: cainii nu aveau ce cauta in parc
responsabilul: edilul localitatii
situatia actuala: un copil a fost atacat de caini intr-un parc
problema: cainii se pot eutanasia?
responsabilii: cetatenii chemati la un "referendum"
pentru a masca incompetenta lor si lipsa de solutii, autoritatile au schimbat complet si problema si pe cei care sunt responsabili de reactia contra problemei. in loc sa se discute despre lipsa de eficienta a autoritatilor in protejarea cetatenilor, s-a ajuns la dezbateri nesfarsite despre eutanasiere. de ce? pe mine unul nu ma intereseaza daca oprescu duce cainii la el in curte, ii trimite pe marte, ii face sandwich taiwanez sau ii vinde la tigani. ma intereseaza sa dispara cainii comunitari. unde si cum e problema lui. el a vrut primar, el s-a batut cu pumnul in piept ca rezolva probleme.
apoi toti politicienii vorbesc de referendumuri si consultari sociale, despre cum sa scape de caini. de ce? pe mine unul nu ma intereseaza sa arunce responsabilitatea in spatele meu. daca la referendum iese da pt. eutanasiere, atunci primarul s-a scos. zice simplu - "ce sa fac nene, asa a vrut poporul", si scapa de bataia de cap. daca iese nu, o sa zica - "nu va mai plangeti de atacuri, voi i-ati lasat in viata". asta plus o taxa pentru bucuresteni, ceva de genul taxa pe catel, ca sa aiba de unde sa le dea de mancare.
cat despre activisti... focu` pa ei. sa tipe numai aia care n-au mancat carne in viata lor si n-au omorat o musca. restul ciocul mic si joc de glezne.
situatia initiala: un copil atacat de caini intr-un parc
problema: cainii nu aveau ce cauta in parc
responsabilul: edilul localitatii
situatia actuala: un copil a fost atacat de caini intr-un parc
problema: cainii se pot eutanasia?
responsabilii: cetatenii chemati la un "referendum"
pentru a masca incompetenta lor si lipsa de solutii, autoritatile au schimbat complet si problema si pe cei care sunt responsabili de reactia contra problemei. in loc sa se discute despre lipsa de eficienta a autoritatilor in protejarea cetatenilor, s-a ajuns la dezbateri nesfarsite despre eutanasiere. de ce? pe mine unul nu ma intereseaza daca oprescu duce cainii la el in curte, ii trimite pe marte, ii face sandwich taiwanez sau ii vinde la tigani. ma intereseaza sa dispara cainii comunitari. unde si cum e problema lui. el a vrut primar, el s-a batut cu pumnul in piept ca rezolva probleme.
apoi toti politicienii vorbesc de referendumuri si consultari sociale, despre cum sa scape de caini. de ce? pe mine unul nu ma intereseaza sa arunce responsabilitatea in spatele meu. daca la referendum iese da pt. eutanasiere, atunci primarul s-a scos. zice simplu - "ce sa fac nene, asa a vrut poporul", si scapa de bataia de cap. daca iese nu, o sa zica - "nu va mai plangeti de atacuri, voi i-ati lasat in viata". asta plus o taxa pentru bucuresteni, ceva de genul taxa pe catel, ca sa aiba de unde sa le dea de mancare.
cat despre activisti... focu` pa ei. sa tipe numai aia care n-au mancat carne in viata lor si n-au omorat o musca. restul ciocul mic si joc de glezne.
- semlecangheorghe
- veteran
ma , bine a punctat grizzly , dar eu mai am o virgula in toata beleaua asta ....
hai sa ne plasam, doar ipotetic in parc, cu copiii........ pe un copil ti-l ataca niste caini si tu afli de la alt copil? fu...tui... cine a vazut un caine sau o haita atacand stie ca nu o fac in liniste.... cine a vazut un copil speriat stie ca nu plange in tacere....
ce dracu ?!?! wtf is wrong with this picture.... ?
hai sa ne plasam, doar ipotetic in parc, cu copiii........ pe un copil ti-l ataca niste caini si tu afli de la alt copil? fu...tui... cine a vazut un caine sau o haita atacand stie ca nu o fac in liniste.... cine a vazut un copil speriat stie ca nu plange in tacere....
ce dracu ?!?! wtf is wrong with this picture.... ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
audumbre scrie:E o comparatie exagerata , pe bune.catalin66 scrie:Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .audumbre scrie:
Pai nici nu am comparat , ca nu ai cum , faceam referire la anumite greseli ale umanitatii care se lauda ca are ratiune si isi foloseste creierul . Am mai auzit vorba asta cu folosirea creierului si nu a inimii dar unii se pare ca-si folosesc si rucul cand iau decizii . Si da , si eu vreau sa dispara de pe strazi cainii , dar daca nu murea bietul copil se intampla ceva ? Nici asa nu cred sa se intample mare lucru , adica de ce brusc asa s-ar schimba ceva in bine ? Nu tot golanii si incompetentii astia raman sa faca treaba , daca pana acum nu au facut nimic , de credeti ca de acum or sa faca ceva ? Bani cheltuiti de-an-pulea cu referendumul lu peste .