si asta-mi place..gura pacatosului...geppetto scrie: nu poți compara oamenii cu celelalte animale.

chiar am iesit..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si asta-mi place..gura pacatosului...geppetto scrie: nu poți compara oamenii cu celelalte animale.
biban solzos scrie:Si mai "exersam " democratii postrascoala, bucurii nebune ca reusim sa vedem "adevarul" doar cu buletinul ... si alte cuceriri inteligente, bazate pe afirmatiile nepotului de trei ani, ce inghite acadeaua cu bat cu tot ...rine scrie:ce misto..cu ranga-i ...omeneste .. si mai ziceati de aia acu' 60 de ani...SF scrie:Tre omorati , pur si simplu , ii destul sa iesi cu ranga pe ei ! Asta ar fi omeneste , si la cati is , ii necesar !![]()
![]()
![]()
![]()
ce-mi place![]()
Sincer, i-mi pare rau de familia acelui copil ! Dar cati copii de varste apropiate au murit pt ca ''sistemul" nu le-a asigurat o medicatie pt macar o luna de viata in plus ? Stiti ? Nu cred ! Stiti cati batrani au murit scuipati , la figurat , de acelasi sistem si medicii lui, pe motivul : ce mai vrea si asta? ...Nu conteaza !.
Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .audumbre scrie:
Creierul este organul care ar trebui sa ne ajute in a lua deciziile , nu inima.
Cred ca nici in Israel daca mergi nu vezi caini pe strada ca la noi. Hai sa nu asemuim holocaustul cu o practica adoptata si de tarile care condamna nazismul si practicile sale. Sau mai bine du-te si spune-le parintilor lui Ionut ca 84% din respondentii de la referendum (printre care si ei) sprijina holocaustul canin.catalin66 scrie:Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .audumbre scrie:
Creierul este organul care ar trebui sa ne ajute in a lua deciziile , nu inima.