Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de rine » 07 Sep 2013, 20:51

geppetto scrie: nu poți compara oamenii cu celelalte animale.
si asta-mi place..gura pacatosului... :lol:
chiar am iesit..
:respekt:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Sep 2013, 16:45

biban solzos scrie:
rine scrie:
SF scrie:Tre omorati , pur si simplu , ii destul sa iesi cu ranga pe ei ! Asta ar fi omeneste , si la cati is , ii necesar !
ce misto..cu ranga-i ...omeneste .. si mai ziceati de aia acu' 60 de ani... :lol: :lol: :lol: :lol:
ce-mi place :lol:
:respekt:
Si mai "exersam " democratii postrascoala, bucurii nebune ca reusim sa vedem "adevarul" doar cu buletinul ... si alte cuceriri inteligente, bazate pe afirmatiile nepotului de trei ani, ce inghite acadeaua cu bat cu tot ...
Sincer, i-mi pare rau de familia acelui copil ! Dar cati copii de varste apropiate au murit pt ca ''sistemul" nu le-a asigurat o medicatie pt macar o luna de viata in plus ? Stiti ? Nu cred ! Stiti cati batrani au murit scuipati , la figurat , de acelasi sistem si medicii lui, pe motivul : ce mai vrea si asta? ...Nu conteaza !.

DA , chiar nu conteaza !

Mai , discutia asta ii despre un caz concret si nu despre altele , deci conteaza chiar nu conteaza orice alta abatere :wink:

Insa da , vina o are sistemu si politicienii pentru orice se intampla in tara asta !

Hai sa-ti spun ceva ! Mie imi place a ies seara la alergare , daca as avea caiini din astia si s-ar lua de mine , as face o singura sesizare , dupa aia probabil i-as extermina cu otrava si daca ii cazu le-as da in cap cu ranga !
Sa stai cu frica ca poate in timp ce se intoare copilu de la scoala se da vreun maidanez la el nu-i viata . asa ca ranga ii justificata atata vreme cat ii clar ca cei responsabili dorm in picioare !
O vad ca pe o chestie de supravietuire , la oamenii aia nimeni nu are cum sa le dea copilu inapoi !

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 09 Sep 2013, 10:52

Ce imagine , caini fugariti printre blocuri de oameni indarjiti , cu rangi in maini , asta in orase asa zise dezvoltate , intr-o tara care se vrea europeana , aceeasi oameni care au hranit crescut si ocrotit cainii astia . Nu vreau sa mai discut de vina autoritatilor si acelora care trebuiau sa se ocupe de treaba asta , blestemati sa fie si pentru moartea copilului si pentru moartea cainilor , daca va fi sa se intample , oricum nu prea cred . Dar aproape toata lumea a hranit cainii , veniti de prin mahalale sau satele din apropierea oraselor , cand fata o catea , toti puii sunt luati si aruncati , la rapa , la sant ...oriunde , unii supravietuiesc si ajung printre blocuri ,unde sunt hraniti , ca sunt mici si draguti si pufosi ,cand vin hingherii sunt ascunsi sa nu il ia chiar pe Azor de la scara , sa-i ia pe alti , sa nu mai atace copii cand merg la scoala si cand se intampla necazul toata lumea e stupefiata si toata lumea vrea sa puna mana pe par .

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 09 Sep 2013, 12:05

Bai vere, nu inteleg care-i problema, in toate tarile civilizate se eutanasiaza animalele care vagabondeaza. Suntem mai catolici decat papa? Ce atata tam-tam pe tema eutanasiei? Ce se screm atatea vedete si pseudo-vedete sa se opuna unei proceduri civilizate?
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 09 Sep 2013, 12:11

Aparatorii acestor animale nevinovate sa ne arate un exemplu de tara civilizata in care se mai petrece ceva asemanator ca la noi. :respekt:
Ca tot veni vorba de civilizatie.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 09 Sep 2013, 12:19

Aceeasi chestie s-a intamplat si cu tiganii. Multe tari ne condamnau ca suntem necivilizati si nu ii acceptam.
Peste foarte putin timp , s-au dus tiganii peste ei. :lol: Atunci , aceleasi tari nu ii mai numeau tigani , ci romani. :idea:
Au incercat sa-i trimita inapoi , ba chiar le-au dat si bani pentru asta(cazul Frantei).

Eeee ? Cum e ? Suntem sau nu necivilizati ? :lol:

Cam aceeasi chestie se intampla acum cu problema cainilor. Au sarit ONG-urile cu drepturile animalelor. Pai sa-i ia fratilor la ei , sa-i ingrijeasca , sa-i tina pe strazi, la scara blocului , etc.

Zilnic sunt ucise mii de animale in abatoare pentru hrana noastra. De alea nu suferim ? Alea nu sunt vieti ?
Aaaaaaa , alea sunt crescute pentru a fi ucise....daaa.

Creierul este organul care ar trebui sa ne ajute in a lua deciziile , nu inima.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 09 Sep 2013, 12:54

audumbre scrie:

Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 09 Sep 2013, 13:11

catalin66 scrie:
audumbre scrie:

Pai cu creierul , nu cu inima , bagau si nazistii oameni in crematorii .
Cred ca nici in Israel daca mergi nu vezi caini pe strada ca la noi. Hai sa nu asemuim holocaustul cu o practica adoptata si de tarile care condamna nazismul si practicile sale. Sau mai bine du-te si spune-le parintilor lui Ionut ca 84% din respondentii de la referendum (printre care si ei) sprijina holocaustul canin.
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Sep 2013, 13:49

moaaama ce m-atzi spart cu civilizatzia... stitzi cum vad io lucrurile? io chiar cred ca le-am face un mare favor maidanezilor cu eutanasierea, i-am scapa pur si simplu, in mod cat se poate de civilizat, de chinurile de zi cu zi: foame, boli netratate, parazitzi, fugareala cu ranga printre blocuri, salam cu otrava si multe altele.... serios! la urma urmei de ce credetzi ca l-au sfasiat cainii pe sarmanul copilas??? de "rai" ce sunt? nu tataie, io creca mai degraba de FOAME!

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 09 Sep 2013, 13:57

Complet fals! Nu suntem in meniu!

Scrie răspuns