Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 12:38

Zamfi scrie:Intrebare:credeti ca daca aceste vietati ar fi la gust macar ca porcu :lol: ar mai fi o problema nationala? Sau s-ar mai pune problema moralitatii eutanasierii lor? :lol:

Intrebare(de fapt e doua :lol: ) retorica evident...
da de unde stii ca nu-i ca porcu la gust??? :lol: :lol: :lol: chinezii nu-s prosti degeaba.... stiu aia foarte bine ce-i bun! :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Sep 2013, 14:26

Ca'n gluma aia. Miloane de muste nu au cum sa greseasca :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Sep 2013, 14:53

Adi G scrie:...

da de unde stii ca nu-i ca porcu la gust??? :lol: :lol: :lol: chinezii nu-s prosti degeaba.... stiu aia foarte bine ce-i bun! :lol: :lol: :lol:
...mai degraba , la "carcasa" seamana leit cu mielu'
...doar ca are caninii mai dezvoltati.... :lol:
...un drob , ceva... ?
:lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Sep 2013, 15:37

Adi G scrie:
stiu pe dracu chinezii.. au avut cele mai crunte perioade de foamete din istoria oricarui popor. cu sute de mii chiar milioane de morti.d'aia a ajuns bucataria lor unde este.trei fire d'alea .un praf d'ala '''si denumiri pompoase; urechi de lemn,cuib de randunica ,etc.
tot ei au inventat si zicala;ce merge cu spatele la cer si burta la pamant se manaca .
io zic sa nu le oferim maidanezii nostri .ca ,dupa aia cum scapam de ei?de chinezi?
o sa-i sterilizam? :lol:
o sa dam din lac in putz :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 15:46

rine scrie:
Adi G scrie:
stiu pe dracu chinezii.. au avut cele mai crunte perioade de foamete din istoria oricarui popor. cu sute de mii chiar milioane de morti.d'aia a ajuns bucataria lor unde este.trei fire d'alea .un praf d'ala '''si denumiri pompoase; urechi de lemn,cuib de randunica ,etc.
tot ei au inventat si zicala;ce merge cu spatele la cer si burta la pamant se manaca .
io zic sa nu le oferim maidanezii nostri .ca ,dupa aia cum scapam de ei?de chinezi?
o sa-i sterilizam? :lol:
o sa dam din lac in putz :lol:
:lol: :lol: :lol: adevaru ie ca-s si multzi al dreaq.... oricum n-avem noi destui maidanezi sa-i saturam pe totzi.... si cu toata foametea lor, tot al dreaq de multzi au ramas.... deci, se descurca, daca nu asa de bine in bucatarie.... macar in dormitor.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 07 Sep 2013, 16:11

MuskMd scrie:si cainele asta este obraznica tot timpul si musca copii si latra la ea .... :twisted:
Iooooiiiiii, te ......asta expresie nu auzit nici de la Marko Bela chind vrut el se pare Eminescu si scris poezii .... :o :o :o

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Sep 2013, 16:20

Contrar ideii generale, chinezii nu prea mănâncă câini. Din ce am observat, restaurantele lor au o varietate foarte mare de preparate, mâncare foarte multă/ porție și de două ori mai ieftină decât la noi. Porc / vită / pui în general. Singura curiozitate pe care am încercat-o a fost o lingură de ciorbă de broască - asemănătoare cu ciorba noastră de miel. Dacă vrei să mănânci ceva exotic - șarpe de exemplu - te costă ceva mai mult. Oricum, să revenim la câinii comunitari. Am văzut în Beijing, printre zgârie nori, șosele suspendate, spații verzi întreținute zilnic și per total civilizație cum nu poți găsi în Europa, așa ceva. Doi, un fel de bichoni. Într-o săptămână de colindat.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 16:26

geppetto scrie:Contrar ideii generale, chinezii nu prea mănâncă câini.
mai exact, numai in unele provincii din sud, guangdong de exemplu.... dar si in korea si vietnam!

rau n-arata..... :lol: :lol: :lol: daca miroase bine si vad ca mananca si altzii..... cred ca as gusta si io.... :lol: :lol: :lol:

[moderat de jb]

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 16:28

da io nu prea intzeleg o alta chestie: la referendumul asta, ie vorba numai de eutanasierea cainilor din capitala? sau din toata tzara? sau trebe facut referendum in fiecare oras???

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Sep 2013, 16:30

Numai din București cred.

Scrie răspuns