Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de Zamfi » 06 Sep 2013, 16:16

In general iubesc animalele...Mai putin serpi,sobolani desi e suflete si ei! :lol:
Cainii sunt chiar niste animale deosebite.Superbe chiar,mai ales daca sunt tinute in casa! Ma rog ,in curte ,spatii private ,etc. Insa de cand fiica-mea ,acum un an, s-a urcat efectiv pe masinile din parcare si a fost salvata la propiu de un vecin pescar :lol: nu pot sa mai tin partea maidanezilor! Atentie fata avea 17 ani nu 4!Astfel incat eu sunt pentru! Stiti voi pentru ce...

Legat de problema autoritatilor ...ce exemplu vreti mai bun decat ce face seful capitalei cu un referendum de 6 milioane de lei care nu rezolva ABSOLUT NIMIC! Sau ma rog ,el stie care e scopul acestui referendum in final ...Iar locuitorii capitalei, probabil, accepta aceasta mascarada :twisted: De aceea spuneam eu ca toti trebuie sa lasam capul in pamant ... :oops: Sau poate ca nu,cine stie!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Sep 2013, 16:19

si eu sunt de acord cu eutanasierea.
io zic sa-ncepem cu asta:
http://neatza.a1.ro/muzica/Mihai-Consta ... _2304.html

:lol:

tibster
junior
junior

Mesaj de tibster » 06 Sep 2013, 22:38

Pe mine m-o atacat de vreo cateva ori maidanezii dar, nu le port pica, e si ele suflete :D Am scapat de fiecare data, ripostand cu spitu-n in botic. Ma gandesc cu groaza cum scapa un copil in situatia mea...daca scapa. Votez DA, cum am votat si anul trecut in iulie dar, cred ca si de data asta votez degeaba.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Sep 2013, 23:04

rine scrie:si eu sunt de acord cu eutanasierea.
io zic sa-ncepem cu asta:
http://neatza.a1.ro/muzica/Mihai-Consta ... _2304.html

:lol:
aoleooooooooooo..... da inca mai traieste asta???? nu l-au eutanasiat pana acum????? :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 04:41

ULK scrie:AdiG eu doar incercam sa arat situatia cat mai exacta al problemei maidanezilor.
Sunt pro eutanasiere ....fara exceptii, anihilare totala...fara adaposturi, fara adoptii....adica fara sa oferi situatii de care romanasul imediat profita cum poate ....cu urmari tragice uneori,cum am vazut....Nu...exterminati si gata..Doar ca nu renteaza :).

Dar intre ce vreau eu si ce fac aia ce trag sforile este o diferenta......diferenta care poate consta doar in faptul ca nu eu trag sforile maidanezilor....cine stie? Poate atunci asi fi mare iubitor de caini si protectorul lor...Si aici in rolul "eu" cred ca putem include pe foarte multi, pe majoritatea care acum se dau pe spate si sunt oripilati de maidaneziada creata in media pe marginea acestui eveniment tragic....dar defapt cam asta suntem....ne plac lucrurile care ne oripileaza ...facem cateva valuri,dar si alea doar din gura/tastatura si trecem mai departe.
ce am postat io, n-avea nici o legatura cu comentarul tau, peace! :)
Tavi scrie:
Adi G scrie:mda.... sa zicem ca ar fi pacat sa eutanasiem totzi maidanezii.... sunt suflete si ei. atunci de ce sa mai eutanasiem soarecii? sau sobolanii? sau carcalacii??? alea nu-s suflete? de ce nu se pune problema asta: sterilizarea sobolanilor???? animale foarte inteligente si alea, nu? manca si ele o paine pe langa casa omului.... saracutzii de ei.....
Da de ce eutanasiem milioane de gaini, porci, vaci, cai, pesti, iepuri, capre si alte sufletele comestibile?
Sau si acolo e vorba de tot de razbunare irationala? :lol:
E misto de tot argumentul asta, hai sa nu-i omoram ca asta inseamna razbunare, noi suntem oameni rationali si superiori si moartea lor nu aduce copilul inapoi .
nu intzeleg de unde pana unde ai ajuns la capitolul razbunare.... in comentarul meu nu a fost vorba de asa ceva. io cred pur si simplu ca problema cainilor maidanezi trebuie rezolvata, indiferent daca mor copii sau nu... cred ca asta-i cea mai buna si cea mai adecvata metoda pentru romanica. punct. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2013, 07:21

nu in comentariul tau a fost vorba, corect.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 07 Sep 2013, 07:45

EUTANASIERE!!!
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Sep 2013, 07:57

Intrebare:credeti ca daca aceste vietati ar fi la gust macar ca porcu :lol: ar mai fi o problema nationala? Sau s-ar mai pune problema moralitatii eutanasierii lor? :lol:

Intrebare(de fapt e doua :lol: ) retorica evident...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2013, 10:05

Sondajele spun ca 84% din bucuresteni sunt de acord cu eutanasierea
http://www.timesnewroman.ro/politic/101 ... in-oprescu
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Sep 2013, 11:35

Eu zic sa-i exportam ca materie prima pentru mici la chinezi, asa impuscam doi iepuri dintr-un foc.
Scapam de caini si facem si un ban.
Doar ca o sa se inmulteasca furtul de caini din gospodarii :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns