orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
attilaf
- veteran

Si eu votez pentru! Dar ce facem cu jegurile umane care traiau de pe seama "cainilor"?Toti papagalii aia care nu si-au facut treaba pana acum de s-a ajuns in situatia asta....
Eu votez pentru si pentru ei

)

-
audumbre
- senior

attilaf scrie:Si eu votez pentru! Dar ce facem cu jegurile umane care traiau de pe seama "cainilor"?Toti papagalii aia care nu si-au facut treaba pana acum de s-a ajuns in situatia asta....
Eu votez pentru si pentru ei

)

La facultate cu ei.

Un minim 15 ani cred ca ar fi ok , desi am impresia ca vor scapa cu maxim 2.
Sunt atatea probleme in tara asta , din pacate nu mai putem iesi la lumina cu nimic. Bomba atomica ar rezolva toate problemele.
Si noi ca popor sunt prea prosti pentru zilele astea. Suntem condusi exact ca oile. Ne meritam soarta.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
-
Adelin
- Moderator

Atata poate omul...din pacate pt unii, suntem specia dominanta si ne facem dreptate singuri.
Regretabil ce s-a intamplat cu acel copilas, pacat ca acum nu se mai poate face nimic pt a indrepta lucrurile...nici chiar moartea tuturor maidanezilor nu o sa-l aduca inapoi.
Dar omul atunci cand se razbuna simte ca s-a facut dreptate, e gandirea care ne urmareste de secole si pe care nu o putem depasi...si totusi ne pretindem superiori animalelor.
Oare...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
geppetto
- veteran

-
Dacă erau eutanasiați din timp nu se ajungea să fie schilodiți și uciși oameni. Acum e prea târziu pentru victimele alea dar nu e prea târziu pentru viitoarele victime. Vina în mod clar e a omului. A politicienilor, a ONG-urilor, a handicapațiolr afectiv și a noastră că ne-am lăsat convinși de ei. Eutanasierea nu e o răzbunare asupra câinilor, e o soluție împotriva problemelor animalelor dăunătoare.
-
ULK
- veteran

Sunt si vor fi doar o alta sursa de bani pentru a atrage fonduri cu care se inbogatesc responsabilii...deci un caine mort nu e un caine bun...dece sa-i omoare pe toti? Smecheria rulz in RO nu ratiunea......dupa noi potopul.
Stiu exact cum si ce bani se faceau/fac pe spinarea acestor caini...o ruda de a mea lucreaza la un adapost pentru ei. Facea bani inclusiv ultimul muncitor ...dar grosu' iau aia de sus. Stiu sume exacte si invartelile facute.
Cainii aia sunt doar unelte sau marfa pentru smecherasi...
Dar nimic nou sub Soare...si nici nu cred ca moartea copilasului va rezolva aceasta problema...nu in Romania si nu in Romania de azi....foamea de bani e prea mare....deci maidanezii vor trai ...indiferent ce vrem noi astia care nu avem acces la banii aia

...
-
Adi G
- veteran

mda.... sa zicem ca ar fi pacat sa eutanasiem totzi maidanezii.... sunt suflete si ei. atunci de ce sa mai eutanasiem soarecii? sau sobolanii? sau carcalacii??? alea nu-s suflete? de ce nu se pune problema asta: sterilizarea sobolanilor???? animale foarte inteligente si alea, nu? manca si ele o paine pe langa casa omului.... saracutzii de ei.....
-
MuskMd
- veteran

ce ie aia carcalaci ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Adi G
- veteran

aia ie carcalaci....

gandaci rosii de bucatarie.... in romanica insa, se gasesc si prin spitale....

-
ULK
- veteran

Omu' care fugareste canii sa ii duca la adapost are un venit de 600 lei si o varsta de aproape 60 de ani...sincer ...cine nu isi baga piciorul si nu incerca sa faca ce poate ? Voi cum ati fi procedat? Bani ioc...alt loc de munca la varsta aia ioc..etc...Tragea chiulul cat cupinde, stateau la carti sa treaca timpul si mai faceau gainarii cu mancarea de caine si vindeau puii la alti smecheri care le vindeau mai departe in alte tari(pe bani multi). Asta este imaginea vazuta dintr-un alt unghi....mai aproape de real,direct din viata...nu din ce ne baga pe gat la televizor.
Vina este al tarii, al poporului,al nivelului de civilizatie/de trai in care ne aflam in acest moment ...pe care sunt sigur ca il vom depasi in timp...intrebarea este doar in cat timp..
-
MuskMd
- veteran

si cainele asta este obraznica tot timpul si musca copii si latra la ea ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...