Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mynu_cs
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de mynu_cs » 07 Sep 2013, 18:31

pai nu peste tot e la fel de rau :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Sep 2013, 19:22

Și în Constanța e nașpa dar nu chiar ca în București. Aproape toți câinii din fața blocului meu au fost strânși de vecina de la 4 și cazați la ea, spre disperarea celor de la etajele de deasupra și dedesubtul ei. Miroase infect și e concert în zona aia dar ce să-i faci, bine că e cu conștiința împăcată, ăsta e cel mai important lucru.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Sep 2013, 19:22

Tre omorati , pur si simplu , ii destul sa iesi cu ranga pe ei ! Asta ar fi omeneste , si la cati is , ii necesar !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Sep 2013, 19:30

SF scrie:Tre omorati , pur si simplu , ii destul sa iesi cu ranga pe ei ! Asta ar fi omeneste , si la cati is , ii necesar !
ce misto..cu ranga-i ...omeneste .. si mai ziceati de aia acu' 60 de ani... :lol: :lol: :lol: :lol:
ce-mi place :lol:
:respekt:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Sep 2013, 19:47

Uite aia e problema pe care am văzut-o la cuțofili, că unii pun semnul „=” între niște oameni omorâți de naziști și niște ANIMALE. Nu o să alerge nimeni cu ranga după câini, n-o să-i otrăvească, n-o să le dea foc etc.. dacă sunt eutanasiați civilizat.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2013, 19:53

"Cand ataci un caine ,sare haita sa-l apere si sa te doboare ! Cand omori un om, "haita" lui face referendum ! Vazand atatea declaratii fofilante ale primarilor din Bucuresti , as indrazni o nemernicie : facem pariu ca pana in vara va mai fi omorat cel putin un OM , muscat de caini ?"
adrian vancica - feisbuc :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Sep 2013, 20:04

Mai , io vad treaba in felu urmator ! Is o gramada de persoane care nu pun semnu egal intre animale , da se baga-n seama cand animale pe care ei le considera mai aproape emotional de ei sufera , sau is pe cale de disparitie animale care nu ne prea ajuta cu nimic , cu ce naiba ajuta la omenire daca delfinu dintzos supravietuieste , sau nu stiu care vultur !
In schimb , nu au nici o strangere de inima cand o gramada de rozatoare mor otravite , tantari sau alte insecte !

In tot cazu , si am mai spus-o , daca ajungi sa cauti afectiune in animale de casa nu-i prea bine , cazurile mai extreme is acele persoane care se inconjoara de pisici sau caini si ajung sa-i simta ca fiind familia .

In Romania maidanezii pur si simplu is un pericol pentru om si nu mai tre sa te intrebi cum , ci direct eliminati !
Si aia cu drepturile animalelor sa mearga sa cante la aia de la deratizare , ca omoara mii si milioane de animale !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Sep 2013, 20:10

geppetto scrie:Uite aia e problema pe care am văzut-o la cuțofili, că unii pun semnul „=” între niște oameni omorâți de naziști și niște ANIMALE. Nu o să alerge nimeni cu ranga după câini, n-o să-i otrăvească, n-o să le dea foc etc.. dacă sunt eutanasiați civilizat.
inca odata..sunt de acord cu rarirea cainilor..sunt multi si evident pot fi un pericol.
dar ;oamenii e si mai bestii...
exista canibalism?
exista tortura?
exista sex cu cadavre?(suntem unici pe planeta)
exista sex cu animale din alta specie :twisted: ?si aici suntem unici.
exista incest?
exista tigani?
ups..nu face obiectul topicului :twisted:
unii-i-si **** copilele de trei ani?
cum e cu ranga?
sau cu otrava?
sau cu civilizatia?
mai lasa-ma geppetto..cu d'astea d'ale tale. :D
pa! :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Sep 2013, 20:23

Nu suntem unici din niciun punct de vedere. Dereglați sunt peste tot. Dar încă o dată, nu poți compara oamenii cu celelalte animale.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 07 Sep 2013, 20:35

rine scrie:
SF scrie:Tre omorati , pur si simplu , ii destul sa iesi cu ranga pe ei ! Asta ar fi omeneste , si la cati is , ii necesar !
ce misto..cu ranga-i ...omeneste .. si mai ziceati de aia acu' 60 de ani... :lol: :lol: :lol: :lol:
ce-mi place :lol:
:respekt:
Si mai "exersam " democratii postrascoala, bucurii nebune ca reusim sa vedem "adevarul" doar cu buletinul ... si alte cuceriri inteligente, bazate pe afirmatiile nepotului de trei ani, ce inghite acadeaua cu bat cu tot ...
Sincer, i-mi pare rau de familia acelui copil ! Dar cati copii de varste apropiate au murit pt ca ''sistemul" nu le-a asigurat o medicatie pt macar o luna de viata in plus ? Stiti ? Nu cred ! Stiti cati batrani au murit scuipati , la figurat , de acelasi sistem si medicii lui, pe motivul : ce mai vrea si asta? ...Nu conteaza !
E exact ce s-a petrecut in tara asta , de la rascoala din '89 : urlam in gura mare, ca frizerul ne-a taiat perciunii prea scurti sau prea lungi, dar nu VREM sa vedem si sa-i bagam mana-n gat celui care ne fura zi de zi, fara rusine !
Oare daca nu permiteam tuturor derbedeilor ( prin vot, sau, si mai grav, prin absenta de la vot ) sa faca ce vor ei, ce-ar fi fost in tara asta ?
Nu vreau sa cred ca toti cei care au ( sau, din varii motive , nu au ) un cuvant de spus , sunt pe calapodul lui gigel ....tupeisti, laudarosi, sifonari, neschimbati de ciorapi cu saptamanile, etc....mi-e jena sa detaliez ...rapanul si promiscuitatea in care se scalda acest individ, care incepe sa fie din ce in ce mai reprezentativ pt lumea ce ne-nconjoara, vreau sa cred ca va fi tot mai rar , mai diluat, desconsiderat sau cum vreti voi ...
Cu tot regretul, sincer, pt acel copil , cred ca ranga trebuie luata nu pt maidanezi ....Daca vreti, fie si pt ei ....Dar intai, terminati cu gigeii...
Cand o sa vedeti un caine cat un flacon de 5 litri , nemiscat, intr-o ninsoare de nu vezi la 10 m, asteptandu-te , si-n final aratand ca o movila de zapada de 1 m, in care se disting doar ochii si nasul aburind, luati ranga ....Urmatorul pas, este funia si sapunul ...
Chiar e asa greu sa faci niste comparatii sau sa pui in balanta una sau alta ?? ...
Ranga, parul si barosul ...mineriade, spiruharete, si-alte kante ...
Pe vremuri, era o reclama : comparati si cumparati ...de la Gepa electrocenter.....(sper ca nu gresesc :oops: :oops: ) ...
Chiar de voi parea cinic, asta este : intre moartea unui copil ucis de caini si zeci (sute ) de copii ucisi de sistem , condamn sistemul si iert cainii ....
Problema cainilor, asa cum s-a specificat aici, de mai multi , se poate rezolva simplu , fara ranga, cianuri , Ziclon B, etc ...
Lipseste VOINTA ...din cauza interesului ...Asa ca luati ranga la "politic " ....Asa, n-o sa aveti nevoie de funie si sapun !!

ps : sa ma ierte cei cu alpinismul pe capotele masinilor ...nu intru in detalii, dar ....ma abtin pt cei care-au zis ca au patit-o juniorii...Se poate argumenta la fel de simplu ....

Scrie răspuns