da bre, sper ca am fost cat de cat explicit ....
am mai zis-o : la capitolul caini sunt adeptul raselor cat se poate de mult. cainele selectionat va oferi clar mult mai multe beneficii si multumiri stapanului care l-a ales
cu cap . O cotarla subnutrita , rahitica si subdezvoltata, crescuta de babele de la bloc nu poate oferi decat, in cazul cel mai fericit, iubirea maxima, asta in cazul in care nu a suferit deja niste traume care sa o faca irecuperabila dpdv al coexistentei cu oamenii .( da stiu si traumele tot noi i le-am facut deci nu are nici o vina bietul dobitoc

)
treaba se poate rezolva si la noi in liniste dar ne place balciul si ne uitam mai mult decat trebuie la televizor si in curtea vecinului .....
PS am momente in care as vota pro eutanasierii sia unor babe de la bloc, but thats just me

....
PPS ca sa nu fiu acuzat ca sunt psihopat sau anti animale va zic atat: am avut caini de rasa si metisi de la 7 ani , simultan cate 2-3-4 . nu am aruncat puii in strada ci le-am gasit camine la toti . Am adunat caini din strada si i-am crescut , pt ca imi permitea timpul pe vremea aia. nu sunt 3 ani de zile de cand cainele din casa doameni administratore de bloc si cainele de la scara aceleiasi doamne erau sa imi rupa fetita de 3 ani la momentul respectiv. doar urletele animalice ale babei au salvat cei doi caini din manutele astea doua si m-au oprit sa nu ii rup si ei figura .
Repet : stiu sa ma port cu caini , iar jigodiile alea nu au fost provocate in nici un fel sa atace . Cainele isi va forma caracterul daca pot spune asa in functie de factorii de mediu , indiferent ca mediul e scara blocului , sau curtea personala unde stapanul dicteaza .
ca sa concluzionez : orice caine trebuie sa aiba stapan. nu are, ok, ii gasim un stapan sau ii facem felul. end of story . decat sa platesc banii de mancare mai bine pt eutanasiere si incinerare . si asta este opinia mea indiferent de episodul nefericit cu copilul din Bucuresti .