Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de SVF » 19 Sep 2013, 16:19

King,daca ai citit prima mea postare ai vazut ca de fapt si eu am spus cam acelasi lucru. :?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Sep 2013, 10:15

Cetățeancă din Iași mândră de dânsa pe o oarecare rețea de socializare:

„Sunt mandra de mine azi
Impreuna cu doctorul veterinar am facut zid de aparare impotriva hingherilor ( 2 angajati in salopeta albastra+ masina Dacia papuc) care venisera sa ridice catzeii din fata pet shopului. Doctorul n-avea glas de indignare, a sunat la Primarie si la padoc si a aflat ca un vecin scelerat reclamase de 2 ori in cursul saptamanaii trecute faptul ca respectivii catzei (vaccinati, sterilizati) musca! MINCIUNA SFRUNTATA! Cum sa muste?? Pai i-ar mai fi rabdat doctorul daca erau periculosi, nu i-ar fi alungat clientii ? Iar eu trec pe acolo in mod curent si pur si simplu blanosii aia dorm sau dau din codita. Nenorocitu’ de vecin iesise la balcon si jubila, facand semne prietenoase spre hingheri! I-am zis vreo doua sa ma tina minte! In fine, hingherii au stat, au asteptat, nu au fost lasati de oameni sa ia nici un caine. Am stat si eu o ora in fata farmaciei veterinare, impreuna cu doctorul si alti locatari indignati, am adunat caiinii, i-am ascuns, i-am bagat in holuri, in farmacie. Au scapat bietii de ei ! Cel mai mult m-a impresionat, in mod placut, unul dintre hingheri, caci am stat de vorba cu el si l-am rugat sa ii lase in pace... se vedea pe fatza lui ca ii pare sincer rau, sufera, i se citea mila in privire....Mi-a spus ca oricum pot fi recuperati, pe baza de buletin, de la Padocul de la Miroslava. Si cica deschid unul si la Tomesti. Mi-a placut omul, l-am compatimit pentru felul in care isi castiga painea. Dar vecinului i-as sparge cu placere geamurile! — feeling happy.”

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2013, 10:19

Sunt multi sau multe cu astfel de trairi. Ar fi buna amenda si pentru impiedicarea hingherilor sa-si faca treaba. Sau direct eutanasiere? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2013, 07:35

Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Sep 2013, 07:57

Maidanezul s-a "napustit" asupra copilului... doar ca asta nu se vede in video... trebe s-o luam de buna ... si vezi doamne, cainii sunt jucarii, doar sa stii sa-i folosesti! daca nu urmezi instructiunile, te composteaza. Oare la cate boli s-a expus copilul ala? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2013, 08:05

Tavi scrie:Sunt multi sau multe cu astfel de trairi. Ar fi buna amenda si pentru impiedicarea hingherilor sa-si faca treaba. Sau direct eutanasiere? :twisted:

La lupta...sfinta cruciada impotriva hoardelor malefice de madanezi turbati care omoara copii nevinovati..

No Tavi ,acu' e momentul sa arati ca esti din categoria ''baietilor buni''...''partea luminoasa a fortei''...''vrajitorul alb''...si tot ce este intunecat,malefic,violent,criminal -intruchipat in cainii maidanezi..trebuie exterminat..

Am si io 'ntrebare....mica,mica..Daca se dovedeste adevarata ipoteza vehiculata in presa conform careia,bietul copilas a fost omorit de un caine de lupta,o sa mutati ''cruciada''impotriva acestei...''categorii'' si a stapinilor lor??

Nu de alta da' o sa fie nitel mai complicat..

Maidanezii sant o ''prada ' mai usoara..

Io te si vad ,la bordul unei pubele motorizate..pac,pac,pac cu o carabina cu luneta....orice maidanez,caine de lupta ce apare in vizorul tau.. :lol: :lol: :lol: Eutaaaanaaaasierereaaa... :lol: :lol: :lol:

Si in spatele tau o alta pubela in care ''biban rapciugos'' asta, aduna cadavrele ''maleficilor''...''eutanasiati''mormaind printre masele..
-No,tu iesti potaie ungureasca??Jap, in pubela cu el :lol1: :lol1: :lol1:
Da' tu??Ah...mioritica...no bine pe tine te ingropam crestineste.. :lol1: :lol1:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2013, 08:07

tavistan scrie:Maidanezul s-a "napustit" asupra copilului... doar ca asta nu se vede in video... trebe s-o luam de buna ... si vezi doamne, cainii sunt jucarii, doar sa stii sa-i folosesti! daca nu urmezi instructiunile, te composteaza. Oare la cate boli s-a expus copilul ala? :roll:
Cam la tot atatea la care expun oamenii de vreo cateva mii de ani..Si care le tin sistemul imunitar in alerta,altfel acesta s-ar atrofia si ar claca la primul microbel mai nervos.. :mrgreen:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2013, 08:08

Hai ca-i plictiseala...bagati.. :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Sep 2013, 09:03

Gigel, pastreaza figurile de stil pentru arena.
Nu e relevant ce fel de caini erau, puteau fi caini de dans si bune maniere, atata timp cat umbla liberi pe strazi sunt o problema..
Hai sa te intreb si eu ceva:
Daca baiatul tau se joaca cu un caine, maidanez, de lupta sau cu stapan, il pui sa se spele pe maini sau il lasi asa, cu sistemul imunitar in alerta?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Sep 2013, 09:59

Jiji, tu vad ca esti convins cu buna credinta... Imunitate... oua de prepelitza ... chestii din asta! Dar stii ca de exemplu sistemul imun nu prea a "inventat" anticorpi eficienti? Stii cat de nasol e chistul hidatic? stii cat e de frecvent? stii ca nu ti-l doresc nici macar tie? stii cine-l transmite? :wink:

Scrie răspuns