Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de Adi G » 23 Sep 2013, 12:50

MuskMd scrie:ma si apropo de lupta asta cu maidanezii .... mi-ama dus aminte de un banc interactiv :

context : un homosexual si un onanist sunt fugariti de politie . la un moment dat unul din ei se impiedica si e prins .
intrebare : care dintre ei a fost prins ?

ce raspundeti ? :lol:
prince ii si homosexual si onanist da-l dreaq.... :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Sep 2013, 13:00

MuskMd scrie:ma si apropo de lupta asta cu maidanezii .... mi-ama dus aminte de un banc interactiv :

context : un homosexual si un onanist sunt fugariti de politie . la un moment dat unul din ei se impiedica si e prins .
intrebare : care dintre ei a fost prins ?

ce raspundeti ? :lol:
sau tu chiar voiai raspuns serios??? :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 23 Sep 2013, 13:18

Adi G scrie:whow... galati si constanta - cele mai "maidaneze" orase din romania... :( ma gandeam io ca galtziul e pe undeva sus in topul asta... :lol:
Am avut și un deces, tot un copil sfâșiat de câini vagabonzi.
Fetița asta, Valentina Țigănuș:
Imagine
Vina, bineînțeles că a fost tot a părinților. Câinii vagabonzi se pare că sunt un fenomen natural, ca ploaia. Primăria nu vede în rezolvarea problemei o afacere profitabilă așa că dă din umeri ca proasta. Între timp, aprox. 100 de handicapați afectiv protestează normal, împotriva eutanasierii.

Iar „Directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a mai spus că anul trecut 2.654 de persoane au ajuns la unitatea medicală cu plăgi muşcate, iar dintre acestea 1.110 au necesitat vaccin antirabic. Din cele 2.654 de persoane, 541 au fost copii, iar 2.113 adulţi.”

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 11788.html

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 23 Sep 2013, 13:45

In Bucuresti , oamenii deja au pus osul la munca. Cel mai usor se prind cu masina. Cateodata se mai sparge un radiator , se mai rupe o bara...dar merita. :lol: :twisted:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 15:10

Tavi scrie:Gigel,
Intr-o discutie rationala, asa cum vrei tu sa vezi, daca nu esti de acord cu o varianta (eutanasierea) corect e sa propui alta.
Atata timp cat esti de acord ca nu au ce cauta cainii pe strazi...nu ai raspuns f clar la asta.
Indiferent cum a murit acel copil, problema cainilor vagabonzi ramane de rezolvat si arde.
Nu vad niciun sens sa astepti anchete...ala e doar un caz ( tragic).
In timp ce noi vorbim aici si tu ne recomanzi sa ne uitam la clipuri si sa ne relaxam ca sunt alte probleme, mii de oameni sunt muscati in continuare de caini vagabonzi.
Baga un ochi aici si vezi cati caini sunt in toata Romania si cati oameni sunt muscati zilnic de caini vagabonzi. Sau sunt presupuneri si astea? Asteptam anchete ale politiei in fiecare caz sa vedem daca nu cumva oamenii s-au muscat singuri? Sau poate si muscaturile sunt ok, le tin sistemul imunitar in alerta? :roll:
http://hotnews.maps.arcgis.com/home/web ... 54e522224d
Pe harta respectiva vezi ca sunt orase cu putini caini sau deloc, sunt si primari care isi fac treaba, exista solutii.

Ia te uite cum stabileste mister Voinea reguli.''Corect''...da' ce, topicul asta este intitulat ''Solutii la problema cainilor maidanezi?""

Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??
Tu daca mergi in jungla fara arma si te papa leii,este rational sa condamni leii??Pai aia doar atat stiu sa faca..No, bine in cazul tau e suficient sa le arati un Boga si se face cerc in jurul tau :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai protestat impotriva eutanasierii maidanezilor aradeni?
Nu n-am protestat..ieri am fost la pescuit.
Pai si ce vedem noi pe harta cu pricinaaaaa? Ca la masta Jiji acasa sunt foarte putini caini bagabontzi! Explicatiile posibile sunt urmatoarele:
La noi sint multe restaurante chinezesti..la voi?? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 15:13

Sau poate si muscaturile sunt ok, le tin sistemul imunitar in alerta? :roll:
Io zic ca ar trebui o mica explozie de 1-2 kilotone si omoram tot ,de la virusi pin'la maidanezi..
Ce zici Tavi,nu este cea mai eficienta solutie??Si cea mai rationala??

.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Sep 2013, 15:16

Gigi...te rog opreste-te!

Daca ai ajuns sa compari o capitala europeana cu jungla, si cainii maidanezi cu leii, atunci ai o problema. Si crede-ma ca mi-e greu sa fac astfel de afirmatii.

Cainii sunt o problema de mult timp. Ca acum a trebuit sa moara un copil ca lumea sa constientizeze....asta este. Este regretabil ce s-a intamplat pana acum (cu neimplicarea autoritatilor, a ONG-urilor, moartea oamenilor nevinovati). Dar daca nici acum nu facem ceva ...este vina noastra...a tuturor.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 23 Sep 2013, 15:23

attilaf scrie:Daca ai ajuns sa compari o capitala europeana cu jungla, si cainii maidanezi cu leii, atunci ai o problema. Si crede-ma ca mi-e greu sa fac astfel de afirmatii.
Lasa-l si pe el sa vorbeasca...
Ii este data atata atentie cat unui copil de 5 ani. Mai mult nu poate , crede-l. :D
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 17:59

attilaf scrie:Gigi...te rog opreste-te!

Daca ai ajuns sa compari o capitala europeana cu jungla, si cainii maidanezi cu leii, atunci ai o problema. Si crede-ma ca mi-e greu sa fac astfel de afirmatii.

Cainii sunt o problema de mult timp. Ca acum a trebuit sa moara un copil ca lumea sa constientizeze....asta este. Este regretabil ce s-a intamplat pana acum (cu neimplicarea autoritatilor, a ONG-urilor, moartea oamenilor nevinovati). Dar daca nici acum nu facem ceva ...este vina noastra...a tuturor.

N-am nici o problema.Io ma distrez cu Tavi.E intre mine si el.Nu va bagati.
Uite ,Geppeto zice ca a mai murit un copil muscat de caini.
Gasesc si in presa...
Reamintim că în 2008 o fetiţă a fost ucisă de câini maidanezi, între Constanţa şi Agigea. O chema Valentina. Nimeni nu a fost găsit vinovat.
De ce in 2008,nu sa ajuns la o asa isterie generala??
De ce acum??

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 23 Sep 2013, 18:21

semlecangheorghe scrie:...
N-am nici o problema.Io ma distrez cu Tavi.E intre mine si el.Nu va bagati.
...
http://www.youtube.com/watch?v=LQGGQ-FCe_w

Scrie răspuns