Tavi scrie:Gigel,
Intr-o discutie rationala, asa cum vrei tu sa vezi, daca nu esti de acord cu o varianta (eutanasierea)
corect e sa propui alta.
Atata timp cat esti de acord ca nu au ce cauta cainii
pe strazi...nu ai raspuns f clar la asta.
Indiferent cum a murit acel copil, problema cainilor vagabonzi ramane de rezolvat si arde.
Nu vad niciun sens sa astepti anchete...ala e doar un caz ( tragic).
In timp ce noi vorbim aici si tu ne recomanzi sa ne uitam la clipuri si sa ne relaxam ca sunt alte probleme, mii de oameni sunt muscati in continuare de caini vagabonzi.
Baga un ochi aici si vezi cati caini sunt in toata Romania si cati oameni sunt muscati zilnic de caini vagabonzi. Sau sunt presupuneri si astea? Asteptam anchete ale politiei in fiecare caz sa vedem daca nu cumva oamenii s-au muscat singuri? Sau poate si muscaturile sunt ok, le tin sistemul imunitar in alerta?
http://hotnews.maps.arcgis.com/home/web ... 54e522224d
Pe harta respectiva vezi ca sunt orase cu putini caini sau deloc, sunt si primari care isi fac treaba, exista solutii.
Ia te uite cum stabileste mister Voinea reguli.''Corect''...da' ce, topicul asta este intitulat ''Solutii la problema cainilor maidanezi?""
Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??
Tu daca mergi in jungla fara arma si te papa leii,este rational sa condamni leii??Pai aia doar atat stiu sa faca..No, bine in cazul tau e suficient sa le arati un Boga si se face cerc in jurul tau
Ai protestat impotriva eutanasierii maidanezilor aradeni?
Nu n-am protestat..ieri am fost la pescuit.
Pai si ce vedem noi pe harta cu pricinaaaaa? Ca la masta Jiji acasa sunt foarte putini caini bagabontzi! Explicatiile posibile sunt urmatoarele:
La noi sint multe restaurante chinezesti..la voi??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.