Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de anem » 23 Sep 2013, 18:22

semlecangheorghe scrie:De ce in 2008,nu sa ajuns la o asa isterie generala??
De ce acum??
pentru ca acum e momentul in care populatiei trebuie sa ii fie indreptata "privirea" in alta directie ... adica nu conteaza Rosia Montana la fel cum nu conteaza proasta guvernare sau alte probleme mai serioase ... acum tot ce conteaza sunt cainii aia mandanezi (care fie vorba intre noi ... la anul tot acolo ii vei gasi)

... prosteala pe fata ... sau manipulare ca sa vorbim mai "cizelat"
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Sep 2013, 18:56

Chiar nu mai inteleg cainii astia.
Chiar acum trebuiau ei sa omoare un copil...in plin scandal cu Rosia Montana.
Nu puteau sa mai astepte si ei vreo 2 luni sa se linisteasca apele...
Sau macar daca ucideau vreun copil prin provincie..asa pe la tara.
Si-au gasit si ei sa omoare un bucurestean, aproape de toata presa....

Sa va fie rusine cainilor! voua si lui Dinu patriciu si lu' toata presa din romania ca vreti sa deturnati atentia de la Rosia montana!

Oameni buni, treziti-va....maine poate ala atacat de caini e copilul vostru, parintele vostru... Imi pare rau de animale, mai ales de caini. Dar cainii sunt o problema in momentul de fata. Si de 10 ani nu s-a putut rezolva problema cu sterilizari sau adoptii. Acum e nevoie de o masura drastica...masura ce se aplica deja in toate tarile dezvoltate. Pe urma, poti continua cu sterilizari si adoptii... ca sa mai traiasca si ONG-urile pe seama cainilor ramasi.

Insa daca noi suntem mai catolici decat Papa....ne meritam soarta. Copii din orfelinate traiesc cu o ratie zilnica mai mica decat se aloca pt fiecare caine (cel putin in acte), batranii in azile mor cu zile, fara hrana si medicamente, puscariasii au 3 mese garante pe zi, si manca mai bine decat 20% din populatia romaniei...

Si va plangeti ca e deturnata atentia?????

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 19:46

anem scrie:
semlecangheorghe scrie:De ce in 2008,nu sa ajuns la o asa isterie generala??
De ce acum??
pentru ca acum e momentul in care populatiei trebuie sa ii fie indreptata "privirea" in alta directie ... adica nu conteaza Rosia Montana la fel cum nu conteaza proasta guvernare sau alte probleme mai serioase ... acum tot ce conteaza sunt cainii aia mandanezi (care fie vorba intre noi ... la anul tot acolo ii vei gasi)

... prosteala pe fata ... sau manipulare ca sa vorbim mai "cizelat"

No bun ca daca o ziceam io,iara imi sareau astia in cap..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 19:47

tavistan scrie:
semlecangheorghe scrie:...
N-am nici o problema.Io ma distrez cu Tavi.E intre mine si el.Nu va bagati.
...
http://www.youtube.com/watch?v=LQGGQ-FCe_w

Doc,te bagi la un pac-pac? :D

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Sep 2013, 19:48

semlecangheorghe scrie: .Io ma distrez cu Tavi.E intre mine si el.Nu va bagati.
Uite ,Geppeto zice ca a mai murit un copil muscat de caini.
Gasesc si in presa...
Reamintim că în 2008 o fetiţă a fost ucisă de câini maidanezi, între Constanţa şi Agigea. O chema Valentina. Nimeni nu a fost găsit vinovat.
De ce in 2008,nu sa ajuns la o asa isterie generala??
De ce acum??
Gigel, titlul topicului nu e intre Gigi si Tavi, nu poti sa ceri altora sa nu se bage.
Intrebarea ta e nerelevanta, raspunsul e habar n-am de ce acum. Dar e bine ca macar acum.
Totusi isterie vad mai degraba in tabara iubitorilor de caini care se opun eutanasierii dar nu ofera solutii. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Sep 2013, 20:02

Gigi. Am sa te rog sa faci un exercitiu de imaginatie si sinceritate. Dupa care, promit ca nu am sa mai intru in "polemici" nici cu tine nici cu alt "dog lover"

1. Ai fost vreodata atacat de caini? Stii ce presupune un tratament anti-rabic? Stii cat timp te va afecata imaginea cu mai multi caini care te ataca pe rand? Si asta din senin, doar cand te duci linistit la scoala?

2. Daca era vorba de copilul tau, mai credeai in varianta ta cu manipularea? Sau mai conta daca e vorba de manipulare sau nu?

In cazul in care nu ai raspuns la intrebarile astea....te rog eu, abtine-te. Postarile "just for fun" pe care le faci pe toate topicurile posibile nu iti fac cinste. Esti un om capabil, te admir pentru ce-ti duce capul (cand vrei sa faci ceva productiv), dar....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 20:44

Dar cainii sunt o problema in momentul de fata. Si de 10 ani nu s-a putut rezolva problema cu sterilizari sau adoptii.
Fals...Uite o intimplare de la mine din cartier..
''X'' Hotaraste ca nu mai poate,nu mai vrea,nu mai ...nu conteaza.. sa intretina catelul din curtea lui.Constincios,merge la ...chestia aia unde se aduna maidanezii si zice ca vrea sa ofere cainele in custodie pentru a fi sterilizat si apoi sa faca ce vor cu el..Isi iau adio..cainele scapa o lacrima..viata merge inainte..Dupa doua saptamani,se trezeste cu cainele la usa.Bine sanatos.Si nesterilizat.Da' aia au luat banii ca sa-l sterilizeze.
Nu stiu ce sa intimplat mai departe.In strada e plin de caini pentru a caror sterilizare unii iau bani frumosi.Altii se folosesc de sensibilul subiect pentru a-si face campanie electorala.Evident ca dupa ce isi fac pasienta uita si brusc si dintr-o data sa se tina de cuvint..Si apoi se intimpla beleaua..

Ei bine, opinia mea(e subiectiva ,supusa greselii si bla,bla,bla,etc.etc.)este ca daca aia de sint platiti sa sterilizeze isi faceau treaba ,nu se ajungea la cota asta de maidanezi.
Si mai cred ca un primar general ,daca si-ar fi folosit resursele in aceasta directie ar fi obtinut rezultate.Pozitive.

Asa ca fapt divers,stie careva ce se intimpla cu personalitatea unui caine sterilizat??Va spun io,ca am si matza si labrador sterilizat..Dintr-un 'drac' plin de energie si pofta de viata se blegeste.Devine o umbra a celui care a fost cindva..Nu stiu cum e cu cainii aia de lupta ,dar al meu nu mai este cum a fost inainte de sterilizare..

Deci,daca aia care sint platiti sa faca aceasta treaba,si sefii lor care ar trebui sa-i controleze,si-ar face treaba nu cred ca s-ar ajunge aici.Logic ca natalitatea maidanezilor ar scadea si in citiva ani numarul lor s-ar reduce simtitor.In plus nu ar fi nici atat de agresivi.

Si mai este o masura pe care cei responsabili o puteau lua.Daca intr-un oras sint locuri periculoase prin existenta unor astfel de haite,zona ar putea fi semnalizata printr-o placuta de avertizare.La fel cum unii au pe usa ''caine rau'',sau pe autostrada ''atentie animale''Poate ca atunci bunica ar fi fost mai atenta cu nepoteii..

Dar ma mir ca un brainiac de talia lui Tavi nu gaseste decit solutii specifice epocii de piatra..o maciuca in cap si la facut sopon din el :lol: Tocmai tu mai Tavi,un brainiac de talie??Aveam pretentii de la tine..

Si acu hai sa facem o simulare..Omoram toti maidanezii..Cei care trebuiau sa se ocupe de sterilizare or sa bage capul intre umeri si or sa taca chitic.Sa zicem ca ii omoram pe toti.Nu mai este picior de maidanez..Toata lumea fericita,cavalerii luminii au invins raul.. :lol: Astia cu adaposturile ,hingheriietc...ce fac??Ii desfiintam??Pai daca nu mai sint caini ...la ce sa-i mai platim??Si daca ii platim,ce or sa faca toata ziua??Aici, brainiacul nostru Tavi are o dilema.El nu este de acord ca din banii platiti de el (impozite)sa fie ''intretinuti'' maidanezii..Dar oare va fi de acord ca personalul care se ocupa de aceasta problema sa fie platit(tot din banii lui,nu?) ,fara a avea obiectul muncii??Hmm,grea problema...Pai atunci,rational ar fi sa-i desfiintam,nu??Ca nu mai este picior de maidanez,toti sint in proces de... fosilizare..Numai ca...nu poti starpi viata..Pe ici pe colo,cate unul mai milos nu o sa omoare toti cei 7catelusi care i-a facut cateau lui din curte..Si o sa-i duca sa-i abandoneze te miri pe unde..Poate 5 or sa moara,dar 2 vor trai.Si se vor intilni cu altii ,supravietuitori ca si ei..Mai un caine scapat din lant,mai unul abandonat de stapin..Si uite asa se vor inmulti din nou..Cine sa le vina de hac??Pai tocmai ce i-am desfiintat..oh,pai trebuie sa-i chemam inapoi.Sa refacem ce am desfiintat..Oh,dar noi nu am tratat cauza..am vrut sa atenuam efectul.Pentru ca nimeni nu ia tras la raspundere,ei ,sau altii ca si ei,vor da din nou dovada de neglijenta si din nou se vor face ca indeplinesc job-urile pentru care au fost platiti...intre timp lumea a uitat de Ionut sau de fetita aceea din Constanta..Pina cand intimplarea va face sa se intimple din nou o tragedie..Si de ce??Pentru ca noi nu am tratat cauza ci doar am crezut ca daca bagam rahatul sub pres nu mai pute.Sa omori maidanezii este o falsa rezolvare.In timp problema va aparea din nou..

Vedeti, niciunul nu am stiut de acea sarmana fetita,moarta in 2008..De ce??Pentru ca presa nu a pus lupa pe ea..nu avea interes..Presa manipuleaza extraodinar de mult...inclusiv aia halieutica..toti sint o apa si un pamint..Cand au aparut primele proteste contra Rosia Montana-neautorizate din start-antena 1 si alte posturi din astea care sustin actualul guvern ,prezentau de zor subiecte ca succesiunea de la casa regala roma,sau inundatiile din Galati..Se dusese bombasticul ala de Gadea(ptiu,ce prefacut)la Galati sau Tulcea,nu mai retin exact,si cu stilul ala al lui absolut gretos de a da dimensiuni anormale oricarui subiect pe care a pus target-ul,mai, mai sa o scoata criminala pe directoarea de la institutul de meteorologie,ca vezi doamne n-a prevazut aia 150l\mp,de parca respectiva putea prevedea vremea la secunda ,si milimetru..Ei, si cand au vazut ca se ingroasa gluma,si ca iese lumea in strada ,si ca insusi primul ministru este facut martz la tv in direct de catre cel mai capabil analist economic ,Moise Guran,si ca fariseismul lor este sesizat de tot mai multi oameni,care si-au exprimat dezgustul pe aceasta tema pe facebook si alte retele de socializare,au schimbat imediat macazull.Acum,vezi emisiuni ''obiective'',cu pareri din ambele parti...Deh nici ustiroi n-au mincat,nici gura nu le miroasa..

Da Atilla,un hazard crunt a facut ca moartea lui Ionutz sa fie folosita drept catalizator in niste reactii a caror alchimie vor influenta vietile copiilor nostri.Mie de aia imi pasa,de mine mi-e fix.....Daca nu era moartea lui Ionutz era altceva.Pun pariu ca daca cauti in cantitatea de stiri negative ce napadesc zilnic gasesti multe subiecte asemanatoare.

Detest la maximum caracterul infect al presei,care sa folosit de moartea acestui copil si de tragedia familiei lui,iar noi,daca ne alipim intr-o tabara sau alta nu facem altceva decit sa le facem involuntar jocul..Suflete de artisti,cei de la ''TAXI'',au anticipat perfect momentul..

''Castrati-ma,castrati-ma,sau daca nu,eutanasiati-ma,
Caci singura voastra problema ,e clar,sint eu,cainele comunitar"

Hai noroc ca am palavragit destul...Tavi, cum mai merge cu orele de minuit grip-ul?? :D

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2013, 20:51

attilaf scrie:Gigi. Am sa te rog sa faci un exercitiu de imaginatie si sinceritate. Dupa care, promit ca nu am sa mai intru in "polemici" nici cu tine nici cu alt "dog lover"

1. Ai fost vreodata atacat de caini? Stii ce presupune un tratament anti-rabic? Stii cat timp te va afecata imaginea cu mai multi caini care te ataca pe rand? Si asta din senin, doar cand te duci linistit la scoala?

2. Daca era vorba de copilul tau, mai credeai in varianta ta cu manipularea? Sau mai conta daca e vorba de manipulare sau nu?

In cazul in care nu ai raspuns la intrebarile astea....te rog eu, abtine-te. Postarile "just for fun" pe care le faci pe toate topicurile posibile nu iti fac cinste. Esti un om capabil, te admir pentru ce-ti duce capul (cand vrei sa faci ceva productiv), dar....

1.Da am fost atacat de nenumarate ori de caini.Inclusiv ciobanesti.De acria mi-e frica.Am stat in pom odata 3 ore pina au plecat ....mama lor da ciobani idioti.. :!:
De aia maidanezi nu mi-e frica,aia daca iei o piatra asa o rup la fuga de n-ai vazut din alea..Aveam o zona unde mergeam cu bicicleta si nu era seara sa nu latre dupa mine.Cam ca astia de pe aici :lol: .Aia ciobanesti is rai..cind vin cu capu-n pamant uitindu-se fix ,e cazul sa uti ca esti brusli si ca fuga e rusinoasa dar e sanatoasa.Mai sanatos e si un pom.Inalt..
2.Nu mai conta e adevarat.Dar nici nu as fi permis cat as fi putut ca presa sa se foloseasca de acel necaz.In nici un caz nu as fi postat in public ce simt.A nu se intelege ca,condamn cum sa manifestat familia..Fiecare reactionam diferit..

.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Sep 2013, 21:04

Multumesc pentru raspuns Gigi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Sep 2013, 21:28

Gigi, eu nu am o problema sa fii de alta parere cu mine, dar tu combati ceva ce nu am zis.
Partea cu desfiintatul hingherilor e strict produsul "ratiunii" tale. Eu am spus altceva, ca nu sunt de acord ca din buget sa fie intretinuti cainii in adaposturi pana la adanci batraneti. Ori nu pricepi ideea, ceea ce ma duce din nou cu gandul la analfabetism functional, ori e vorba de multa rea-credinta.
Solutiile insirate de mine - nu le-am inventat eu, sunt deja folosite cu succes in alte parti - erau mai multe inclusiv care combat cauzele.
Tu ai extras din ce am zis doar cateva idei, le-ai sucit o tzara, ai mai pus ceva de la tine, ai pus de-un "rationament" si ai ajuns sa combati ceva ce nu am zis cu un carnatz de aberatii.
Din pacate dovedesti din nou ca o discutie rationala cu tine e o pierdere de vreme, o iei grav printre straturile de ceapa.
p.s. Esti un norocos. E o mare greseala sa fugi din fata unor caini, mai ales ciobanesti.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns