Câinii maidanezi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Câinii maidanezi
Acum c? se întâmpl? circul ?la toat? lumea trebuie s? vorbeasc? numai de RM ?i cine nu vorbe?te non-stop despre RM face manipulare? Contrar a ceea ce se tot afirm?, presa chiar a atins subiectul Rosia Montan?. Acum c? nu s-au f?cut talk-show-uri care s? dureze 2 s?pt?mâni f?r? oprire despre subiectul ?la, gata, presa face manipulare. O femeie a fost violat? în plin? zi într-un parc din Bucure?ti. La mine în ora? un dobitoc be?iv l-a înjunghiat mortal pe un muncitor pe strad? pentru o ?igar?. ?ia nu mai puteau a?tepta pân? se salveaz? Ro?ia Montan?? Subiectul e dezb?tut ?i la TV ?i la cârcium?, ?i pe net. Topicul despre Rosia Montan? e un pic mai jos.
... la ce s-a scris nu vad rostul de a continua. continuati sa priviti la TV si ascultati toate prostiile care va sunt indrugate, de la babe violate pana la tigani care se injunghie prin nu stiu ce satra ... ca e fain.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Ca a murit baietelul ala, Ionut e o tragedie. Indiferent cum a murit...
Dar sunt prea multi caini salbatici pe strazi (maidanezi) Cui ii e mila de ei sa-i ia acasa si sa nu-i mai lase in libertate. Dar vi se pare normal ca in jurul blocurilor din orase sa fie plin de caini? Cu tot ce aduc ei: galagie in miez de noapte, mizerie, eventuale boli, etc...
nu neg, maidanezii au fost produsi de oameni si atunci tot omul trebuie sa rezolva cumva problema asta
Dar sunt prea multi caini salbatici pe strazi (maidanezi) Cui ii e mila de ei sa-i ia acasa si sa nu-i mai lase in libertate. Dar vi se pare normal ca in jurul blocurilor din orase sa fie plin de caini? Cu tot ce aduc ei: galagie in miez de noapte, mizerie, eventuale boli, etc...
nu neg, maidanezii au fost produsi de oameni si atunci tot omul trebuie sa rezolva cumva problema asta
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
stii care e problema Luci ... ca daca maine eutanasiaza toti maidanezii (pana la ultimul) peste doi ani ne vom confrunta cu aceeasi problema. inainte de eutanasiere sa puna la punct un "pland de bataie" viabil ...
ps: sincer, nu imi pasa cand mor oameni pe care nu ii cunosc ... gandeste-te cat de mult imi pasa de 10 catei care oricum duc o viata de rahat.
ps: sincer, nu imi pasa cand mor oameni pe care nu ii cunosc ... gandeste-te cat de mult imi pasa de 10 catei care oricum duc o viata de rahat.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Emil, daca s-ar aplica legile care exista (si nu doar in privinta maidanezilor) ar fi destul de simplu.
De exemplu, am aflat ca Aradul are printre cei mai putini maidanezi dintre orasele din tara. In urma cu aprox 10ani, in cartierul in care locuiam era plin de ei. Noaptea daca treceai prin zona riscai sa fii atacat sau chiar muscat. Nu odata a trebuit sa dau din picioare
Stiu ca exista un adapost, hingheri dar si o asociatie de protectie a animalelor, care se pare ca-si fac treaba. Si fara scandaluri sau alte chestii. Si daca nu au fost eutanasiati caini acolo atunci au fost exportati la asiatici
De exemplu, am aflat ca Aradul are printre cei mai putini maidanezi dintre orasele din tara. In urma cu aprox 10ani, in cartierul in care locuiam era plin de ei. Noaptea daca treceai prin zona riscai sa fii atacat sau chiar muscat. Nu odata a trebuit sa dau din picioare
Stiu ca exista un adapost, hingheri dar si o asociatie de protectie a animalelor, care se pare ca-si fac treaba. Si fara scandaluri sau alte chestii. Si daca nu au fost eutanasiati caini acolo atunci au fost exportati la asiatici
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Maidanezii nu pot disp?rea „mâine”. Sunt aprox. 65000 de câini. Cu 1500 de locuri în ad?posturi ?i r?gaz de aproape trei s?pt?mâni pentru adop?ii, dac? merge treaba ca la carte e nevoie de doi ani ?i jum?tate cel pu?in s? se cure?e Bucure?tiul. Dar treaba nu va merge ca la carte, vor fi „iubitori” pe care îi va durea la basc? de amenzi sau trimiteri în judecat? ?i vor adopta pentru a elibera la loc în continuare. Asta pe lâng? cei care le vor face via?a grea hingherilor. Deci termenul la care Bucure?tiul cel pu?in va fi liber de maidanezi se va prelungi destul. În timpul ?sta e vreme berechet s? se pun? la punct legi care s? pedepseasc? abandonul câinilor sau s? oblige st?pânii s?-?i sterilizeze unele animale. Legi complementare efortului de a strânge d?un?torii de pe str?zi.
Legea asta care tocmai a trecut de CC e chiar o lege de prea mult bun sim?, cine vrea s? î?i ia câine are 15 zile lucr?toare s? fac? treaba asta, în detrimentul altor viitoare mii de victime ale maidanezilor cauzate de felul întârziat în care vor fi strân?i de pe str?zi. ?ine?i minte c? ?lea 15 zile în care se pot adopta maidanezi sunt compromisul pe care cet??enii civiliza?i sunt nevoi?i s? îl fac? cu ONG-urile sug?toare de fonduri pentru protejarea câinilor & cet??enii handicapa?i afectiv care le sus?in. Nu e o victorie a celor care nu vor câini vagabonzi în ora?e, nici o înfrângere a iresponsabililor care îi vor, e o solu?ie de mijloc.
Legea asta care tocmai a trecut de CC e chiar o lege de prea mult bun sim?, cine vrea s? î?i ia câine are 15 zile lucr?toare s? fac? treaba asta, în detrimentul altor viitoare mii de victime ale maidanezilor cauzate de felul întârziat în care vor fi strân?i de pe str?zi. ?ine?i minte c? ?lea 15 zile în care se pot adopta maidanezi sunt compromisul pe care cet??enii civiliza?i sunt nevoi?i s? îl fac? cu ONG-urile sug?toare de fonduri pentru protejarea câinilor & cet??enii handicapa?i afectiv care le sus?in. Nu e o victorie a celor care nu vor câini vagabonzi în ora?e, nici o înfrângere a iresponsabililor care îi vor, e o solu?ie de mijloc.
- semlecangheorghe
- veteran

pikeman scrie:da' tu de ce o discuti?semlecangheorghe scrie: Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??![]()
![]()
din acelasi motiv
Si ce,am sustinut contrariul??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
semlecangheorghe scrie:pikeman scrie:da' tu de ce o discuti?semlecangheorghe scrie: Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??![]()
![]()
din acelasi motiv
Si ce,am sustinut contrariul??
nu, dar pareai revoltat ca nu s-a discutat pana acum, culmea nici tu nu ai facut-o
-
biban solzos
- veteran

Este pt a doua oara de cand te-am bagat in pubela uitarii si te gasesc in fata usii, schelalaind, zgariind cu unghiile usa, ca sa-ti deschid si sa-ti acord atentie ...Cum vrei...Vroiai probabil sa duci in derizoriu si topicul asta , ca multe altele de care lumea fuge, vazandu-te ca postezi ...Nu merge....Initial, crezusem ca ai ceva personal cu solzii mei !semlecangheorghe scrie:
Si in spatele tau o alta pubela in care ''biban rapciugos'' asta, aduna cadavrele ''maleficilor''...''eutanasiati''mormaind printre masele..
Genetic, esti planificat pe normalitate ....Singura ta problema e cea din copilarie, cand , fugarind ratele pe camp, ai fost surprins de furtuna si a traznit prea aproape ...Si inca de doua ori
Si, pt a fi "on topic" , sa inteleaga si cei care-s uluiti de CE si CAT poate Gigel, un mic exemplu de perseverenta :
http://www.youtube.com/watch?v=kQOjDDHBzVk
ps: pt cei care iubesc rasa respectiva , mii de scuze
-
biban solzos
- veteran

In calitate de persoana care a fost "compostata " la buca stanga , in frageda pruncie , intreb si eu ceva , fara a-i condamna pe cei care vor sange, blanuri si trofee sau pe cei care cheama Mitropolia sa-i exorcizeze pe cei care nu-s ca ei :
- ce-i opreste (si pe unii si pe altii ) sa se isterizeze cel putin identic impotriva "maidanezilor " din invatamant ? E drept, nu le omoara copii, dar ii transforma in maidanezi ...Suplinitori gramada, profesori la titularizare, sau cum i-o zice, copiind sau cu note sub 3( trei ) ....AICI E JALEA MARE...Cei care au atins subiectul ( inclusiv drumuri, sistem sanitar, umilinta ce-o traiesti la unele ghisee "publice" ,etc, etc ..) , au fost "zambiti " de Gigei care s-au "creponat " la televizor , urmarindu-si idolii....
...din pacate ...
- ce-i opreste (si pe unii si pe altii ) sa se isterizeze cel putin identic impotriva "maidanezilor " din invatamant ? E drept, nu le omoara copii, dar ii transforma in maidanezi ...Suplinitori gramada, profesori la titularizare, sau cum i-o zice, copiind sau cu note sub 3( trei ) ....AICI E JALEA MARE...Cei care au atins subiectul ( inclusiv drumuri, sistem sanitar, umilinta ce-o traiesti la unele ghisee "publice" ,etc, etc ..) , au fost "zambiti " de Gigei care s-au "creponat " la televizor , urmarindu-si idolii....
...din pacate ...