Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de geppetto » 24 Sep 2013, 16:20

Acum că se întâmplă circul ăla toată lumea trebuie să vorbească numai de RM și cine nu vorbește non-stop despre RM face manipulare? Contrar a ceea ce se tot afirmă, presa chiar a atins subiectul Rosia Montană. Acum că nu s-au făcut talk-show-uri care să dureze 2 săptămâni fără oprire despre subiectul ăla, gata, presa face manipulare. O femeie a fost violată în plină zi într-un parc din București. La mine în oraș un dobitoc bețiv l-a înjunghiat mortal pe un muncitor pe stradă pentru o țigară. Ăia nu mai puteau aștepta până se salvează Roșia Montană? Subiectul e dezbătut și la TV și la cârciumă, și pe net. Topicul despre Rosia Montană e un pic mai jos.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Sep 2013, 16:49

... la ce s-a scris nu vad rostul de a continua. continuati sa priviti la TV si ascultati toate prostiile care va sunt indrugate, de la babe violate pana la tigani care se injunghie prin nu stiu ce satra ... ca e fain.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Sep 2013, 21:35

Ca a murit baietelul ala, Ionut e o tragedie. Indiferent cum a murit...
Dar sunt prea multi caini salbatici pe strazi (maidanezi) Cui ii e mila de ei sa-i ia acasa si sa nu-i mai lase in libertate. Dar vi se pare normal ca in jurul blocurilor din orase sa fie plin de caini? Cu tot ce aduc ei: galagie in miez de noapte, mizerie, eventuale boli, etc...
nu neg, maidanezii au fost produsi de oameni si atunci tot omul trebuie sa rezolva cumva problema asta

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Sep 2013, 08:47

stii care e problema Luci ... ca daca maine eutanasiaza toti maidanezii (pana la ultimul) peste doi ani ne vom confrunta cu aceeasi problema. inainte de eutanasiere sa puna la punct un "pland de bataie" viabil ...

ps: sincer, nu imi pasa cand mor oameni pe care nu ii cunosc ... gandeste-te cat de mult imi pasa de 10 catei care oricum duc o viata de rahat.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Sep 2013, 12:58

Emil, daca s-ar aplica legile care exista (si nu doar in privinta maidanezilor) ar fi destul de simplu.
De exemplu, am aflat ca Aradul are printre cei mai putini maidanezi dintre orasele din tara. In urma cu aprox 10ani, in cartierul in care locuiam era plin de ei. Noaptea daca treceai prin zona riscai sa fii atacat sau chiar muscat. Nu odata a trebuit sa dau din picioare :wallbash:
Stiu ca exista un adapost, hingheri dar si o asociatie de protectie a animalelor, care se pare ca-si fac treaba. Si fara scandaluri sau alte chestii. Si daca nu au fost eutanasiati caini acolo atunci au fost exportati la asiatici

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Sep 2013, 17:28

Maidanezii nu pot dispărea „mâine”. Sunt aprox. 65000 de câini. Cu 1500 de locuri în adăposturi și răgaz de aproape trei săptămâni pentru adopții, dacă merge treaba ca la carte e nevoie de doi ani și jumătate cel puțin să se curețe Bucureștiul. Dar treaba nu va merge ca la carte, vor fi „iubitori” pe care îi va durea la bască de amenzi sau trimiteri în judecată și vor adopta pentru a elibera la loc în continuare. Asta pe lângă cei care le vor face viața grea hingherilor. Deci termenul la care Bucureștiul cel puțin va fi liber de maidanezi se va prelungi destul. În timpul ăsta e vreme berechet să se pună la punct legi care să pedepsească abandonul câinilor sau să oblige stăpânii să-și sterilizeze unele animale. Legi complementare efortului de a strânge dăunătorii de pe străzi.

Legea asta care tocmai a trecut de CC e chiar o lege de prea mult bun simț, cine vrea să își ia câine are 15 zile lucrătoare să facă treaba asta, în detrimentul altor viitoare mii de victime ale maidanezilor cauzate de felul întârziat în care vor fi strânși de pe străzi. Țineți minte că ălea 15 zile în care se pot adopta maidanezi sunt compromisul pe care cetățenii civilizați sunt nevoiți să îl facă cu ONG-urile sugătoare de fonduri pentru protejarea câinilor & cetățenii handicapați afectiv care le susțin. Nu e o victorie a celor care nu vor câini vagabonzi în orașe, nici o înfrângere a iresponsabililor care îi vor, e o soluție de mijloc.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Sep 2013, 19:21

pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie: Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??
da' tu de ce o discuti? :lol: :lol: :lol: din acelasi motiv :lol:

Si ce,am sustinut contrariul??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Sep 2013, 10:45

semlecangheorghe scrie:
pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie: Am o intrebare ,daca nu era omorat copilasul ,se discuta problema asta??
Si inca una,unde a fost omorat baietelul??Pe strazi??Si mai una..
Daca bunica era atenta ,asa cum trebuia sa fie,mai era situatia si discutia aceasta??
da' tu de ce o discuti? :lol: :lol: :lol: din acelasi motiv :lol:

Si ce,am sustinut contrariul??

nu, dar pareai revoltat ca nu s-a discutat pana acum, culmea nici tu nu ai facut-o :P :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Sep 2013, 13:45

semlecangheorghe scrie:
Si in spatele tau o alta pubela in care ''biban rapciugos'' asta, aduna cadavrele ''maleficilor''...''eutanasiati''mormaind printre masele..
Este pt a doua oara de cand te-am bagat in pubela uitarii si te gasesc in fata usii, schelalaind, zgariind cu unghiile usa, ca sa-ti deschid si sa-ti acord atentie ...Cum vrei...Vroiai probabil sa duci in derizoriu si topicul asta , ca multe altele de care lumea fuge, vazandu-te ca postezi ...Nu merge....Initial, crezusem ca ai ceva personal cu solzii mei ! :P ...Dar tu ai ceva cu tot ce te inconjoara !
Genetic, esti planificat pe normalitate ....Singura ta problema e cea din copilarie, cand , fugarind ratele pe camp, ai fost surprins de furtuna si a traznit prea aproape ...Si inca de doua ori :cry: :cry: ...Bine c-ai scapat cu viata :D ...Cand vezi voci sau auzi culori , treci pe acetona ... :wink: :wink:

Si, pt a fi "on topic" , sa inteleaga si cei care-s uluiti de CE si CAT poate Gigel, un mic exemplu de perseverenta :

http://www.youtube.com/watch?v=kQOjDDHBzVk

ps: pt cei care iubesc rasa respectiva , mii de scuze :oops: :oops: :oops: Stiu ca nu poti compara inteligenta si calmul acelei rase cu Gigel, dar treceti acum peste asta...Nimic nu le sta-n cale, nimic nu-i ingradeste, nimic nu-i potoleste ....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Sep 2013, 14:15

In calitate de persoana care a fost "compostata " la buca stanga , in frageda pruncie , intreb si eu ceva , fara a-i condamna pe cei care vor sange, blanuri si trofee sau pe cei care cheama Mitropolia sa-i exorcizeze pe cei care nu-s ca ei :
- ce-i opreste (si pe unii si pe altii ) sa se isterizeze cel putin identic impotriva "maidanezilor " din invatamant ? E drept, nu le omoara copii, dar ii transforma in maidanezi ...Suplinitori gramada, profesori la titularizare, sau cum i-o zice, copiind sau cu note sub 3( trei ) ....AICI E JALEA MARE...Cei care au atins subiectul ( inclusiv drumuri, sistem sanitar, umilinta ce-o traiesti la unele ghisee "publice" ,etc, etc ..) , au fost "zambiti " de Gigei care s-au "creponat " la televizor , urmarindu-si idolii....
...din pacate ...

Scrie răspuns