Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de rine » 05 Oct 2013, 16:49

iecsajerezi si fortezi cu comparatia in mod infantil..
porcii sunt multi .
n-au valoarea unui lup.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Oct 2013, 17:00

Așa este. Fiecare are măsura propriei valori. Uite de exemplu în Ilfov valoarea se măsoară cu centimetrul.

Imagine

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Oct 2013, 17:21

Bai frate asa ceva n-am mai vazut.Daca ai vrut sa sochezi,apai ti-o reusit.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Oct 2013, 17:30

E cazul din 08.12.2006, poza e de la IML. Bărbat, 36 de ani. Oamenii nu mor ca în filme, mai ales în situații din astea.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Oct 2013, 17:33

Zici ca s-a intalnit cu vampirii :shock:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Oct 2013, 17:36

Uite si-n Constanta :

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveni ... 91558.html

Retinand de aici doar pietonii spulberati pe zebra, desi nu-i precizat nr lor, inmultit cu nr judetelor , in medie , iese ceva de groaza ( daca aplicam logica maidaneza :!: ) ...
E simplu sa cauti doar pe net, cati au pus lingura jos, traversand regulamentar, pe trecerea de pietoni . Care-i rezolvarea ? N-am auzit macar pe unul sa ceara scufundarea masinii cu pricina sub stabilopozi :!: ....Soferii sunt bine , au cu suspendare ....Dece nu cereti castrarea lor, sa nu mai faca progenituri???....Dece nu cereti atarnarea lor in pom, pe sistemul stejarului din borzesti ???....Va opreste ceva ???...Da...Dorinta de cancan ....De aere si importante : vezi , Doamne, eu am opinie....sunt in ton cu manelistii si vedetele de mucava ....
Pacat de baiatul ala ca s-a stins la varsta asta ...Dar ca sa ceri acum milion de euro , martirizarea lui de catre biserica, etc , iar bunica smerita care socializa cu alte tzate vreo 2 ore, fara sa-i pese de nepoti , nici macar nu-i luata la intrebari , si-s purtati la anchete de fatada toti cei care figurau pe acte ca fiind de-ai zonei ....Numai gigel putea crea scenariu asta ...Chiar idioti ...

free Gigel :P :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Oct 2013, 17:53

semlecangheorghe scrie:
Pai nu despre tine vorbim??Ce ti-ai dori mai mult??
georgele, eu nu mai repet repetarea citand citate ...Prezenta ta peste tot, banuiesc eu, e dictata de consoarta exigenta ...
Pe topicul asta, e ultima discutie cu tine...Tu chiar nu ai deloc simtul masurii, nici notiunea elementarului bun simt ...macar fata de tema unui topic...La tine-i ceva normal ....Daca vrei, continua ...Ostoieste-i sufletul necajit ....

ps: o recomandare, total dezinteresata : barcuta aia gonflabila, ce-o porti pe umeri ,(cf pozelor rubicondo-sferice :mrgreen: ) are o fisura ....si iei apa ...orice pescar stie ca urmeaza sa te scufunzi, daca nu iei legatura cu un meserias sa te "vulcanizeze " ...
Ar fi pacat sa piarda forumul un globtrotter prin topicuri de calibrul tau ...Dpv genetuic, esti unic ... :D :D :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Oct 2013, 18:15

geppetto scrie:Așa este. Fiecare are măsura propriei valori. Uite de exemplu în Ilfov valoarea se măsoară cu centimetrul.

Imagine
bun! am hotarat.noi oamenii.
eutanasierea!
acum ce facem? tot noi,oamenii?
ne justificam?
avem probleme de constiinta si ne trebuie exemple care sa ne scuze hotararea?
avem nevoie de circumstante atenuante?
pan'' la urma cine-i de vina ca sa ajuns aici?
ce-mi place mie cel mai mult ..
ipocrizia transformata in victimizare..care-i progenitura legitima ,a indolentei si indiferentei.
si nepotii ei ........

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Oct 2013, 18:31

pe bune nu va inteleg . cu cainii e clar, zic eu . ce atata dezbatere...adoptie, eutanasiere..... no other

poza e normala, nici un atac de animal nu e curat..... numai omul ucide curat , cand vrea !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Oct 2013, 18:46

Noi oamenii ar trebui să ținem subiectul în actualitate până când problema va fi rezolvată. Pentru că dacă nu va fi rezolvată definitiv și nu va exista o constanță în eforturile de igienizare a străzilor (prin adunarea animalelor, adopții, incriminarea abandonului și în ultimă instanță suprimarea) „minunea” respectării legii va dura puțin. Inconștienții vor continua să hrănească animalele în fața blocului, să le ascundă în apartamente când vin hingherii... Până va mai muri cineva. Și atunci, hai de la capăt cu circ, cu învinuiri, cu teoria conspirației, cu bocete de femei (scuze dar majoritatea sunt femei) handicapate afectiv alarmate că „ne omoară cățelușii”, cu Oreste, Oana Pellea, Dan Puric, ONG-uri căpușă, politicieni care își fac campanii electorale și ziare de scandal care mănâncă o ciorbă din lacrimile familiei îndoliate.

Din spusele lui ăsta:

Secretarul general al Forţei Civice, iniţiatorul unui proiect amplu privind Legea animalelor, ne-a dezvăluit presiunile pe care le suportă şi acum din partea "iubitorilor de animale" de când a dorit să rezolve problema câinilor comunitari. "De ceea ce se vorbeşte acum am tot vorbit de doi ani şi jumătate. Aşa-zişii iubitori de animale sunt, de fapt, nişte monştri pentru că singura lor reacţie în astfel de situaţii este să spună că mor oamenii şi din alte cauze, iar în al doilea rând, cât am ţinut eu proiectul un an şi jumătate, ei nu au făcut altceva decât să îmi trimită e-mailuri şi SMS-uri cu tot felul de ameninţări şi blesteme la adresa copiilor. Ei atât ştiu. Eu cred că, în momentul de faţă, cea mai echilibrată variantă este cea pe care am propus-o atunci: numărul de câini care pot fi salvaţi de iubitorii de animale să fie un număr real, în sensul putinţei acelora de a-i ţine în condiţii bune, şi nu în stradă, nemâncaţi. Cei care rămân pe afară să fie duşi în padocuri, iar cei care nu au loc nici acolo să fie eutanasiaţi. Altfel nu se poate rezolva problema", ne-a declarat Ştefan Pirpiliu.

De aia trebuie ținut subiectul în viață. Trebuie făcut un minim de educație populației și trebuie arătați cu degetul, disprețuiți și opriți cei care continuă să împiedice igienizarea orașelor.

Scrie răspuns