ai crescut vreodata un caine de cand era pui de o luna pana la moartea lui?!
ciudat, la mine este exact invers.in sensu ca pentru o viata umana dau o ranga-n cap la un caiine oricand .
si pentru toti, cuvantul EUTANASIERE nu este decat un eufemism care defapt inlocuieste mult mai neplacutul UCIDERE sau OMORARE.
vezi doamne, daca spun ca eutanasiaza un animal nu este tot una cu a il ucide sa a il omora.
uciderea acestor animale din pacate nu va rezolva situatia decat pe moment - s-a mai intamplat asta si tot in urma unor accidente de acest gen au fost luate aceleasi masuri cretine si fara rezultat.
pana nu se produce o responsabilizare cu forta a tuturor celor care cresc animale in ograda lor - fie ca asta inseamna o camera la bloc fie ca inseamna un hectar de curte - in asa fel incat sa il usture la kur atunci cand animalul sau pasarea lui este prinsa pe drumul sau spatiul public, nu vom rezolva absolut nimic.
taranii, cetatenii din mediul rural, vor continua sa produca nonstop caini si pisici maidaneze, pt ca animalele lor nu sunt tinute in curti sunt libere si se vor imperechea si inmultii pt ca asta este legea firii si nu le poti condamna pt asta, iar dobitocul de stapan va arunca puii sau va alunga animalul din batatura casei ca deh, sunt multe guri de hranit (asta in cazul fericit, daca nu cumva ii pune intr-un sac si il arunca pe un rau)
dar pentru asta ar insemna sa aiba cine sa aplice amenzi si legi, ar insemna sa avem autoritati ferme, dar cum la noi nu exista asa ceva, luam masura uciderii in masa, iar peste cativa ani (3-5ani) vom discuta iarasi despre cazul Ionut sau ambasadorul Japonez sau.........cine naiba mai stie.
am avut si am caine in curtea si casa mea si probabil ca voi avea mereu - stiu, inexplicabila pt unii, dorinta de a avea alaturi un caine, dar........nu eu pierd - insa sunt constient de amploarea pe care a luato acest caz al cainilor fara stapan si ca trebuie rezolvata dar,.................
UCIDEREA in masa nu rezolva problema si va rog sa fiti constienti de asta toti cei care o sustineti.
este adevarat, trebuie sa scapam de caini si de alte animale de pe strazi si locurile publice, dar nu in acest fel