Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grizzly
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de grizzly » 17 Sep 2013, 19:57

la toti cei care plang de dragul cainilor eutanasiati dar nu se sfiesc sa bage ancore in gurile pestilor de parca aia nu ar fi tot animale. sau poate daca nu se uita frumos cu ochii umezi, merita orice chin, nu?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Sep 2013, 20:11

grizzly scrie:la toti cei care plang de dragul cainilor eutanasiati dar nu se sfiesc sa bage ancore in gurile pestilor de parca aia nu ar fi tot animale. sau poate daca nu se uita frumos cu ochii umezi, merita orice chin, nu?
hai c-o dái de gard.
mi-e nu-mi e tot una daca omor un om sau o vita.
un peste sau o pisica.
mai revizuieste-te :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Sep 2013, 20:17

daca ai stii ca nu faci parnaie cum ar fi ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Sep 2013, 20:23

E diferenta intre oameni si animale. Nu prea am ucis animale, iar animale de casa au fost putine: un pui lovit din gresala cu sapa, un motan care-mi manca porumbeii si pui de porumbei cu defecte. Dar daca un caine mi-ar pune in pericol familia l-as omora fara ezitare.
Aproppo chiar va plac cainii pricajiti, bolnavi, plini de raie care bantuie prin localitatile noastre?
Dar pt ca suntem la capitolul caini maidanezi, in italia daca ti-ai lasat cainele pe strada si cineva suna la 112 in max o ora cainele e cautat de cei care se ocupa de adunatul lor. Iar daca-l pot identifica, stapanul se alege cu o amenda sanatoasa

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Sep 2013, 20:30

MuskMd scrie:daca ai stii ca nu faci parnaie cum ar fi ? :twisted:
de vis :twisted:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 17 Sep 2013, 21:21

rine scrie:
grizzly scrie:la toti cei care plang de dragul cainilor eutanasiati dar nu se sfiesc sa bage ancore in gurile pestilor de parca aia nu ar fi tot animale. sau poate daca nu se uita frumos cu ochii umezi, merita orice chin, nu?
hai c-o dái de gard.
mi-e nu-mi e tot una daca omor un om sau o vita.
un peste sau o pisica.
mai revizuieste-te :wink:
n-am ce revizui. daca iti face placere pescuitul, care implica sa chinui niste animale, in schimb crezi ca un caine trebuie tratat la fel ca si un copil, e problema ta de perceptie. ideea in discutie era om vs animale. acuma ca tie ti se pare ca unele sunt mai animale decat altele, asta e. fiecare cu gardul lui.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Sep 2013, 23:10

luci_t scrie:E diferenta intre oameni si animale. Nu prea am ucis animale, iar animale de casa au fost putine: un pui lovit din gresala cu sapa, un motan care-mi manca porumbeii si pui de porumbei cu defect
Mda, la multi le-ar prinde bine o pauza dupa asta :wink: , omu tocmai recunoaste ca o omorat un motan pentru ca-i manca porumbeii , chit ca nici aia cu ucisu porumbeilor defecti nu-i tare ortodoxa .

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Sep 2013, 00:07

grizzly scrie: voi chinuiti animale din placere in schimb altii nu au voie sa eutanasieze animale care le pun familiile in pericol.
s-o faca bre , dar s-o faca ei insisi nu s-o faca altiii in maniera organizata in numele lor. Da ba tata, te simti amenintat de animale (tu s-au familia ta) omoara-le cu mana ta. Simplu ca buna ziua, legea junglei zice clar cel mai puternic supravietuieste.
Mi s-a acrit de astia care se cred omnipotenti pentru simplu fapt ca s-au nascut oameni si cred ca au 2 perechi de c o a i e pe pamantul asta in raport cu alte fiinte dar, care se ascund dupa perdea cand e vorba de treburi murdare. Crezi ca omul e predatorul suprem? Ei bine biologia demonstreaza ca predatorii supremi n-au inhibitii retineri sau frustrari motiv pentru care ce doresc isi iau singuri . N-au nevoie de voturi sau de incurajari la vanatoare .
E simplu deci, daca maidanezul din colt te pune in pericol, i-ai glanda dar nu pretinde s-o faca altii in numele tau .
Tare-s curios dintre astia care cer sus si tare eutanasia cati sunt in stare sa priveasca un animal murind? Dar zece? Dar multiplii de zece? Tare-s curios cum si-ar trata vecinii daca acestia in loc sa-i dea buna ziua cand ii intalnesc le-ar da direct o piatra in freza? nu le-ar sari oare in gat sa intrebe "de ce dai ma, de ce dai?" Iti garantez ca dupa 20 de astfel de intalniri cu asemenea vecini, orice om ar aplica deviza "shoot first, ask questions later". Ce pretentii sa mai ai de la un caine care e lipsit si de atributul gandirii?
Altfel spus dragul meu coleg, maidanezii pe care ii avem sunt cei pe care tot noi oamenii i-am creat asa ca, vrem nu vrem suntem responsabili si de soarta lor .
Si ca sa-ti raspund la intrebare, ala care chinuie pestii si cere protectia animalelor e cel putin la fel de ipocrit ca si ala care arunca oasele la gunoi si goleste cosul langa containerul plin hranind astfel maidanezii doar pentru ca apoi sa strige sus si tare EUTANASIERE!!!!!!! :evil: Asta ca sa nu dau exeplu cu ala de arunca azi osul direct pe geam sa manance si catelul ala care "latra toata noaptea da' pazaeste parcarea " numai pentru ca maine sa ceara eutanasiera aceluiasi catel care l-a muscat pe copilu lu vecinu cand a dat cu bata in el :evil: :evil:
Ia sa vedem , cine-i mai ipocrit, eu care militez pentru drepturile animalelor si am si adoptat maidanez pe care-l cresc la mine in curte alaturi de cainele meu de rasa sau ala care striga eutanasiere dar inca n-a omorat nici o musca daramite un un caine?
Altfel spus, putem face adevarate comnpetitii sa stabilim care-i mai ipocrit dar asta nu ne foloseste nici noua nici cainilor cu nimic. :respekt:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Sep 2013, 00:57

kingofbeasts scrie:s-o faca bre , dar s-o faca ei insisi nu s-o faca altiii in maniera organizata in numele lor. Da ba tata, te simti amenintat de animale (tu s-au familia ta) omoara-le cu mana ta. Simplu ca buna ziua, legea junglei zice clar cel mai puternic supravietuieste.
Mi s-a acrit de astia care se cred omnipotenti pentru simplu fapt ca s-au nascut oameni si cred ca au 2 perechi de c o a i e pe pamantul asta in raport cu alte fiinte dar, care se ascund dupa perdea cand e vorba de treburi murdare. Crezi ca omul e predatorul suprem? Ei bine biologia demonstreaza ca predatorii supremi n-au inhibitii retineri sau frustrari motiv pentru care ce doresc isi iau singuri . N-au nevoie de voturi sau de incurajari la vanatoare .
E simplu deci, daca maidanezul din colt te pune in pericol, i-ai glanda dar nu pretinde s-o faca altii in numele tau .
Tare-s curios dintre astia care cer sus si tare eutanasia cati sunt in stare sa priveasca un animal murind? Dar zece? Dar multiplii de zece? Tare-s curios cum si-ar trata vecinii daca acestia in loc sa-i dea buna ziua cand ii intalnesc le-ar da direct o piatra in freza? nu le-ar sari oare in gat sa intrebe "de ce dai ma, de ce dai?" Iti garantez ca dupa 20 de astfel de intalniri cu asemenea vecini, orice om ar aplica deviza "shoot first, ask questions later". Ce pretentii sa mai ai de la un caine care e lipsit si de atributul gandirii?
moaaama, ce mentalitate de muiere hipioata.... :lol: :lol: :lol: ma scuzi, no offence! nu pot sa ma abtzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da de ce nu-i ochei sa angajezi niste hingheri pentru "treburi murdare" de astea???? chiar nu intzeleg.... pe bune! si de ce trebuie s-o fac io pe rambo pe maidane si sa impusc caini vagabonzi???? ah, am uitat sa intreb, ar fi ochei daca i-as vana cu pusca? sau ar trebui cu prastia? ce zice legea junglei in privintza asta??? :lol: :lol: :lol:
hingherii aia isi aleg de buna voie "meseria" asta sau ce-o fi ea, castiga un ban acolo, asta e... chiar nu intzeleg care ar fi problema!
mie mi s-a acrit de astia care se cred nusce militantzi pentru drepturile animalelor, dar n-au tupeu sa traiasca in jungla, de gat cu ele acolo.... :lol: :lol: :lol: sau daca nu in jungla, macar o luna asa, impreuna cu o haita de maidanezi printre blocuri, sa caute mancare prin gunoaie si sa fuga de mine, rambo cu prastia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 18 Sep 2013, 06:27

kingofbeasts scrie:Da ba tata, te simti amenintat de animale (tu s-au familia ta) omoara-le cu mana ta. Simplu ca buna ziua, legea junglei zice clar cel mai puternic supravietuieste.
nene, cel mai puternic nu inseamna neaparat cel cu dintii mai mari. pradatorul suprem este o sintagma ce se refera la rasa dominanta, nu la mijloacele prin care domina.
kingofbeasts scrie:E simplu deci, daca maidanezul din colt te pune in pericol, i-ai glanda dar nu pretinde s-o faca altii in numele tau .
sa inteleg ca daca erai de fata cand a murit Ionut nu te bagai sa il scapi? il lasai sa se descurce singur, nu?
kingofbeasts scrie:Altfel spus dragul meu coleg, maidanezii pe care ii avem sunt cei pe care tot noi oamenii i-am creat asa ca, vrem nu vrem suntem responsabili si de soarta lor .
nu i-am facut eu. nu am eu de ce sa raspund pentru faptele altora.
kingofbeasts scrie:Si ca sa-ti raspund la intrebare, ala care chinuie pestii si cere protectia animalelor e cel putin la fel de ipocrit ca si ala care arunca oasele la gunoi si goleste cosul langa containerul plin hranind astfel maidanezii doar pentru ca apoi sa strige sus si tare EUTANASIERE!!!!!!! :evil: Asta ca sa nu dau exeplu cu ala de arunca azi osul direct pe geam sa manance si catelul ala care "latra toata noaptea da' pazaeste parcarea " numai pentru ca maine sa ceara eutanasiera aceluiasi catel care l-a muscat pe copilu lu vecinu cand a dat cu bata in el :evil: :evil:
corect
kingofbeasts scrie:Ia sa vedem , cine-i mai ipocrit, eu care militez pentru drepturile animalelor si am si adoptat maidanez pe care-l cresc la mine in curte alaturi de cainele meu de rasa sau ala care striga eutanasiere dar inca n-a omorat nici o musca daramite un un caine?
urmand aceasta logica, n-ar avea nimic de spus pe tema asta decat macelarii si dezaxatii mintal.

:respekt:

Scrie răspuns