orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Urata chestie!
Cineva spunea ca toti suntem de fapt doar niste animale ! Mai ales noi oamenii...Deci e clar ca luptam cu alte animale care ne-au invadat teritoriul :orasele. Pana la urma e o chestie "animalica" asa ca e normal sa ne aparam ...teritoriul! Ca si animale cel putin. Iar daca discutam de animale nu are rost sa bagam la mijloc tot felul de "chestii omenesti"! Pentru ca am vazut pana aici o gramada de postari din care reiese ca suntem doar animale .Asa ca orasele sunt ale animalelor cu doua picioare si ,in concluzie, maidanezii nu au ce cauta pe strazi! No ase!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Adi G
- veteran

nu mah.... is din Fierbinti!
pe bune acuma.... io is galatzean get beget!!! nascut si crescut din tata-n fiu in MUNICIPIU' galatzi! de aia n-am rude pe la tzara sa-mi trimita si mia o palinca adevarata d-aia.... de la mama iei d-acasa........

-
Adi G
- veteran

Adelin scrie:geppetto scrie:. Nu sunt impresionat absolut deloc de persoanele are îi antropomorfizează și îi pupă în bot. Pe mine mă interesează să dispară cât mai repede.
Daca tu crezi ca asta te va face mai fericit, vei avea mai multa siguranta, vei fi mai sanatos si mai curat, sa sti ca nu va fi asa...e doar o iluzie.

pai da.... s-a vazut in celelalte tzari europene.... is nefericitzi tare totzi ca nu mai au maidanezi domle, mor de ciuda nu alta... is si nesanatosi si murdari cu totzii.... bleah! oribil!
ce tzi-e si cu iluziile astea.....

-
Zamfi
- veteran

Sunt locuri pe Mures la care nu am acces din cauza cainilor! Vorbesc serios! Sunt cateva stane cantonate pe malul apei si au niste caini care rup tot! Inclusiv vanatul ...Nu am curajul sa trec, seara mai ales, prin zona! Pe jos ma refer .Nici nu am pretentii ,sunt in camp deschis ,au si ei o misiune ,daca autoritatile lasa stanele acolo inseamna ca e in regula deci tac.
Insa in oras nu sunt de acord cu maidanezii pe strazi! Si sunt destui in Aiud! Si acum latra unul pe sub geam

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
adiwolf
- veteran

zamfi tata,
ia lasa tu cainii in pace si hai sa discutam de pesti, ca doara e forum de pescuit
pikeman scrie:Alaltăieri un tuciuriu a luat o pizdă cu cuţitul la gât în faţă la Perla, destul de centrul Bucureştiului, la 4 dup-amiaza şi a târât-o juma de km până pe malul lacului Tei să-i dea o ****. Ştiu zona, ştiu ora. Bănuiesc că a trecut pe lângă 500 de oameni, în medie, şi niciunul nu a zis un “ce morţii mă-tii faci, bă, cioară?”. Sau măcar să sune la poliţie că un borât împinge cu un cuţit în mână o tipă care plânge.
În schimb dacă îi întrebi pe ăia 500, toţi o să aibă o opinie. Despre maidaneji, despre roşia montană, despre Siria, despre morţii mă-sii. Toţi o să dea ochii peste cap şi o să se fasolească şi o să vorbească 5 minute. De făcut nimeni nu vrea să facă nimic în legătură cu problemele. Dar vor să dezbată. Să-şi urle opiniile legate de problemă unii la alţii până se simt băgaţi destul în seamă, după care să se întoarcă la treaba lor de zi cu zi: ignorat problema.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
dori
- senior

-
Salut!
@adiwolf, ce anume respecti?
O seara buna!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
adiwolf
- veteran

cuvintele si opinia de mai sus.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
luci_t
- veteran

-
adiwolf scrie:cuvintele si opinia de mai sus.
Si io semnatura lui adi:
"Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă."

-
grizzly
- veteran

hai bre, lasati-o mai moale cu sentimentele astea nobile. voi chinuiti animale din placere in schimb altii nu au voie sa eutanasieze animale care le pun familiile in pericol. cu tot respectul, asta e ipocrizie.
-
adiwolf
- veteran

@grizzly
la cine te referi?!