Câinii maidanezi

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: Câinii maidanezi

Mesaj de kingofbeasts » 13 Sep 2013, 13:53

pikeman scrie:de ce nu puteti discuta la nivelul problemei nu inteleg, se tot fac paralele cu holocaust , oamenii strazilor sau mai stiu eu ce :headbash:
simplu, pentru ca, in ciuda faptului ca fiecare are o parere multi nu inteleg situatia pana cand nu iau contact cu o imagine comparativa pe care sa o poata vizualiza imaginar mult mai usor.

si pentru ca traim intr-o societate in care confortul unuia nu trebuie sa fie jena altuia sau, altfel spus , libertatea unuia nu trebuie sa afecteze libertatea altuia, trebuiesc gasite solutii de compromis care sa impace si capra si varza adica si pe iubitorii de animale si pe cei ce urasc animalele . :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Sep 2013, 14:12

afara rpoblema s-a pus mai simplu si lucrurile au evoluat treptat apoi.
Au zis simplu: avem animale pe strazi care pot fi periculoase . De ce avem animale si cine raspunde pentru ele?
Pai avem animale pe strazi, pentru ca n-au stapan si pentru ca au gasit adapost si hrana.
1. de ce n-au stapan? pai pentru ca fie au evadat de la stapan fie au fost abandonate de stapan fie s-au nascut pe strada. Bun pai alea nascute pe strada tot din primele doua categorii s-au nascut adica tot din alea evadate sau din alea abandonate.
Pentru ca in ambele cazuri de vina sunt stapanii acestia trebuie sanctionati. Aia care au abandonat pentru abandon iar aia de la care au evadat pentru rele tratamente si/sau dezinteres. Pai cum stim care a cui animal e? Simplu obligam stapanii sa-si marcheze animalul si sa-l inscrie intr-o baza de date.
Cine sa verifice daca stapanul isi respecta obligatiile si cine sa-l sanctioneze? Pai facem o politie care sa se ocupe cu asta.
2. Au adopst pentru ca nimeni nu reclama prezenta lor pe strazi. Prin urmare e necesar sa educam oamenii sa reclame prezenta lor pe strazi .In sensul asta celor care le e mila de animale le explicam ce riscuri imense de viata grea le pasc pe bietele animale vagaboande iar celor ce le e frica de ele le explicam ce pericol potential pot fi acestea. Astfel incat, fie in interes propriu fie in interesul animalelor oamenii sa reclame prezenta lor pe strada.
Daca pe strada unii se comporta ca si stapani ii determinam sa devina stapani cu acte in regula prin adoptie moment din care, ei vor si raspunde ca niste stapani.
3. Au hrana. au hrana pentru ca unii oameni ii hranesc voluntar sau pentru ca ei gasesc hrana pe strada. Hrana de pe strada vine tot de la oameni care fie arunca la intamplare fie prin recipientele pe care le folosesc pentru colectarea deseurilor menajere permit animalelor sa le foloseasca ca hrana. Pai ce facem? simplu. Creeam si introducem in folosinta containere "animal proof" si sanctionam pe cei ce arunca aiurea gunoaie sa hranesc animale vagaboande in mod singular sau sistematic.

cam asta e o evolutie fireasca dincolo de eutanasierea primului val. :|

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Sep 2013, 21:17

MuskMd scrie:ma io m-as risca sa incerc si o friptura de doberman daca ar sti cineva sa o prepare :D :twisted:
stie vietnamejii si chinejii mah... :lol: :lol: :lol: pacat c-o sters poza ionica cel brav... :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Sep 2013, 21:26

MuskMd scrie:ma io m-as risca sa incerc si o friptura de doberman daca ar sti cineva sa o prepare :D :twisted:
sotia mea a mancat mancare chinezeasca cu carne de caine, fara a sti ce este in farfurie :lol:Era in olanda, nu romania :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Sep 2013, 10:34

geppetto scrie:. Nu sunt impresionat absolut deloc de persoanele are îi antropomorfizează și îi pupă în bot. Pe mine mă interesează să dispară cât mai repede.
Daca tu crezi ca asta te va face mai fericit, vei avea mai multa siguranta, vei fi mai sanatos si mai curat, sa sti ca nu va fi asa...e doar o iluzie.
:oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Sep 2013, 11:28

da ce? libidinosi aia de chinezi manca catelusi?????pai imi fac o firma de export si uite asa mam facut milionar
parca vad meniuri pe la ligsiux aia
"pulpa de cateulus in fulgi"
"urechiuse de hamham"
"piftie de hamham"
"ciolan afumat cu fasole"

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Sep 2013, 11:53

Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Sep 2013, 14:15

Alaltăieri un tuciuriu a luat o pizdă cu cuţitul la gât în faţă la Perla, destul de centrul Bucureştiului, la 4 dup-amiaza şi a târât-o juma de km până pe malul lacului Tei să-i dea o ****. Ştiu zona, ştiu ora. Bănuiesc că a trecut pe lângă 500 de oameni, în medie, şi niciunul nu a zis un “ce morţii mă-tii faci, bă, cioară?”. Sau măcar să sune la poliţie că un borât împinge cu un cuţit în mână o tipă care plânge.

În schimb dacă îi întrebi pe ăia 500, toţi o să aibă o opinie. Despre maidaneji, despre roşia montană, despre Siria, despre morţii mă-sii. Toţi o să dea ochii peste cap şi o să se fasolească şi o să vorbească 5 minute. De făcut nimeni nu vrea să facă nimic în legătură cu problemele. Dar vor să dezbată. Să-şi urle opiniile legate de problemă unii la alţii până se simt băgaţi destul în seamă, după care să se întoarcă la treaba lor de zi cu zi: ignorat problema.
:lol1: :headbash:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Sep 2013, 14:18

AdiGeu, si zici ca esti din Lungoci? :lol:

http://www.piticigratis.com/2013/09/muiecucacat/

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Sep 2013, 14:51

Adelin scrie: Daca tu crezi ca asta te va face mai fericit, vei avea mai multa siguranta, vei fi mai sanatos si mai curat, sa sti ca nu va fi asa...e doar o iluzie.
:oops:
M-au mușcat de 2 ori: o dată în Constanța și o dată în București. Nu tare dar fix de mers la spital pentru vaccin nu aveam chef. Era să iau 2 bucăți pe autostradă cu 120 hm/h, și acum mă mir cât bulan am avut că erau de dimensiunile unui labrador - îmi făceau mașina praf. Alții au fost mai puțin norocoși decât mine, sunt sigur. Unii apar și pe la știri.

Cum au apărut și în ultima vreme pe la știri poze cu câini otrăviți și incinerați de vii - poze din Rusia, din Tailanda...., povești că băiețelul ăla ucis a fost victima unui pedofil etc... că e scuzabil să minți ca să determini oamenii să aibe milă de dăunători. Mai ales dacă te cheamă Oana Pellea, Oreste sau Paula Seling.

Imagine

Uite asta chiar e o poză din România. Una cu un caz care nu prea ajunge la știri că victima nu moare. Pe băiețelul ăsta din Vaslui îl cheamă Mădălin Butnariu. Ca el au fost sute de cazuri care nu s-au dat publicității că n-au fost suficient de șocante.

Cu scuzele de rigoare că sunt așa incisiv, asta e realitatea în România.

Scrie răspuns