cainii fara stapan

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Feb 2011, 11:30

Cine tine cu cainii vagabonzi, ii doresc din suflet sa fie muscat de acestia si sa umbla zilnic la injectii macar 30 zile, dupa aceea sa zica ca totul e bine asa cum e acum !

Nu ma intelegeti gresit n-am nimic cu cainii (poate cu pisicile)... doar cu maidanezii ! (am un ciobanesc german si inca doua javre)
Cine vrea sa tina maidanezi, sa asigure conditii, sa le dea mancare, vaccinuri, medicamente si sa aiba grija sa nu iasa de pe proprietatea lui, iar cand scoate pe strada sa pune lesa si botnita !!!

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 01 Feb 2011, 11:52

@ ulk si toti iubitorii de pisici in calduri http://www.youtube.com/watch?v=wVs6gR7zsGY :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Feb 2011, 12:14

Interesant, in special la sfarsitul articolului:
http://www.zf.ro/analiza/cu-12-mil-euro ... ov-7937286
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 01 Feb 2011, 12:50

Faza cu pisicile si sobolanii? Pai da, pisicile nici nu latra si nici nu ataca/sfasie oameni, plus ca prind si sobolani. Sa ne fie cu iertare dar Roma e plina de pisici.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Feb 2011, 14:02

""Paradoxal, nu. După ce vor strânge 20.000 de câini, directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor spune că se vor opri pentru că s-ar înmulţi pisicile şi şobolanii. "Dacă la un bloc sunt 50 de câini, o să lăsăm 5, pentru că altfel o să fim inundaţi de pisici şi şobolani. Bucureştiul e mare. 15-20.000 de câini vagabonzi nu vor fi o problemă". ""

Cel mai grav e ca prostiile de tipul asta sunt debitate absolut zilnic. Sper din tot sufletul sa falimenteze statu asta de **** si inca alte cateva, sa nu mai poata exista UE decat printr-o conducere si fiscalitate unitara. Sa dispara mica coruptie si sa fim condusi de niste incapabili europeni, ca incapabilii locali sunt praf.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2011, 15:09

Toni chief,
N-am de ce sa ma supar pe tine! Cine mi-a citit postarile, a vazut ca am spus ca sunt de acord cu eutanasierea intr-0 oarecare masura, facuta cu cap.
Doar ca ma enerveaza atitudinea asta
KILL, KILL, KILL, KILL, cu orice pret ! Indiferent de costuri si alte considerente morale.
Ok, facem o campanie de exterminare in masa. Si dupa aia? Are cineva impresia ca nu vor mai fii caini vagabonzi pe strada si nu se vor inmultii la loc? Ca o sa coste mai putin decat sterilizarea si tinerea lor in vreo ferma care-i acuma parasita pana mor de batranete? Pai avem si acum oameni angajati sa aiba grija de fenomen si pe care-i platim de multi ani si nu fac nimic! Si ne ingrijoram acum brusc de costuri! Cam de cate ori vor omori baietii astia un caine? De vreo 5-6 ori, ca baietii trebuie "sa mananca si gura lor"! Il prinde in Rahova, ii da drumul in Colentina si-l prinde iar si iar!Si iar il omoara, dupa care ii da drumul ! Pana la urma il va omori cu lopata un neanderthalian intr-un tarc la o margine de Bucuresti (vezi Doamne, mare institutie cu aspect veterinar) impreuna cu alti zeci de caini! Daca voi credeti ca asta e solutie, treaba voastra!
Si treaba asta e frectie la picior de lemn, nu asa se controleaza reproducerea lor fara masura!
Ai sa vezi ca dupa ce ii otravesti pe cei care formeaza haita de la "tomberoane", in locul lor va veni alta haita , de pe camp, care cine stie de cand vaneaza locul, dar erau mai "fraieri" decat "stapanii" de drept ai locului. Si ce faci, iar stricnina? Pana gusta si vreun caiine al vecinilor si dupa aia sa vezi scandal!
Daca ii strangi insa civilizat, ii ti o perioada intr-un spatiu adecvat in care lumea poate venii sa-i vada si eventual sa-si aleaga unul ptr acasa e alta treaba. Cei care sunt dementi, vor fii eutanasiati, asta e! Toti fara exceptie vor fii sterilizati. Si iti garantez ca vor fii multi veterinari care sa lucreze pro bono in locuri d'astea fie numai ptr a-si face mana la chirurgie! In schimb la eutanasieri masive vor vrea toti bani, ptr ca cei mai multi dintre ei nu s-au facut degeaba veterinari.
Toata lumea se uita pe Discovery, Animal planet si alte d'astea. Toti ne minunam la ce pot face altii: Megaconstructii, megamasini, megaavioane,etc. Chiar nimeni nu se uita la emisiuni de genul Politia Animalelor. Aia de tampiti au un astfel de serviciu?Probabil ca n-au pe ce arunca banii.

Mai am multe de spus , dar nu si timp! Un lucru mai spun

Pictore,
De cate ori ai hranit caini vagabonzi in padure pe malul Dunarii, te-ai jucat cu ei si ai povestit cu placere cum nu'sh ce caine a pazit tabara de sub masina ta, zile in sir?
Pai cainii aia au mai multe drepturi decat aia de la blocul tau ?
Mai ti minte cateaua aia oarba de la Vladeni cu liota aia de pui? Pai sa mergem sa-i impuscam si pe-aia!
Normal ar fii ca si tu si eu sa nu hranim cainii din padure si sa luam cate un catel , pe rand, din fata blocului sau din padure, sa-l ducem la sterilizat si deparazitat, iar daca nu-l vrea nimeni, sa-l ducem la adapostul "cainesc", unde sa speram ca nu-l va omori vreun "grobian" cu lopata!

Si sunt pe aici cativa, care n-au crscut in viata lor un caine, probabil ca se si crispeaza cand vad cate unul si sunt mari aparatori ai drepturilor omului in fata cainilor!
Eu m-am uitat in ochii unui caine care moare si m-a marcat pe viata. De vreo trei ori.
Altii se uita pe net cum au fost decapitati oameni si din asta trag concluzii tehnice de ce nu mananca arabii porc! Doamneee, pupati-as talpile! Pai la momentul respectiv numai cand m-am gandit ca amaratul este sotul, tatal, iubitul , fiul cuiva mi s-a incrancenat pielea pe mine si am inchis calculatorul instantaneu.

Hai sa auzim de bine !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Feb 2011, 16:29

Andrei...teoria este frumoasa si cica se si practica sterilizarea si adoptia...totusi si acum ma uit pe geam de la servici si vad 4 maidanezi noi in zona si mor oameni sfasiati de caini...Deci ceva nu functioneaza cum trebuie, ca altfel nici noi nu ne-am gandi la metode mai drastice.

Nu mi se pare normal ca in sec 21 in mijlocul orasului sa mori sfasiat de animale, indiferent in ce circumstante au ajuns acolo ....vad ca unii vorbesc de animale de totem si secole trecute :)

Strerilizarea si eliberarea(cam asta se practica la noi in oras), este o metoda buna daca se aplica si controale periodice, dar tatre mie ca pe langa 100 sterilizati mai apar 50 necastrati si nu mai verifica nimeni....

De boli, paraziti cu care intram in contact datorita lor nu mai zic.

Iar trebuie sa apara rabia si sa fie muscati oameni pana se face ceva...defapt nici atunci nu o sa fie mare lucru.

In cartier la mine , sunt maidanezi destui...cand s-a contruit Cora(banuiesc ca a fost "evacuati" din zona)...vulpile misunau printre blocuri , fara jena :)...Am vazut cu ochii mei, ma mir ca nu ne-am trezit peste noapte cu maidanezi turbati....In fine.

Nici o treaba, nu se face la noi pana la capat...Se incepe cu mare tam-tam..se face un pic, pana omu' responsabil gaseste metoda de deturnare de fonduri....si aia e... :arrow:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Feb 2011, 16:31

@ andrei, ma bucur ca m-ai inteles corect ... si ca nu te superi ca sunt pe partea ceallata in discutie ...

dar de fapt nici nu suntem ... suntem de aceeasi parte, doar ca unul are o problema mai stringenta la ora asta .... si de care i s-a cam luat ....

pana la urma, de fapt, exista vreo solutie la problema asta ? indiferent de resursele implicate, voi vedeti vreo solutie concreta ?

pt ca eu, desi in general am pretentia ca sunt un om cu imaginatie bogata, de data asta nu prea vad ....

si in general, cand ma confrunt cu dileme de-astea, merg pe varianta radicala ... sa stiu o chestie ...

ca idee andrei, daca scap de astia sa zicem, tu zici ca vin altii ... posibil ... dar, cu astia aici, cu siguranta vin altii, ca se impuiaza .... nu crezi ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Feb 2011, 16:56

ANDREI RIGA scrie: Si sunt pe aici cativa, care n-au crscut in viata lor un caine, probabil ca se si crispeaza cand vad cate unul si sunt mari aparatori ai drepturilor omului in fata cainilor!
Eu m-am uitat in ochii unui caine care moare si m-a marcat pe viata. De vreo trei ori.
Altii se uita pe net cum au fost decapitati oameni si din asta trag concluzii tehnice de ce nu mananca arabii porc! Doamneee, pupati-as talpile! Pai la momentul respectiv numai cand m-am gandit ca amaratul este sotul, tatal, iubitul , fiul cuiva mi s-a incrancenat pielea pe mine si am inchis calculatorul instantaneu.

Hai sa auzim de bine !
Or fi si din astia, eu vorbeam de o stare normala intr-o tara civilizata, nu de vreo fobie pe care as avea-o fata de caini.
Treaba cu dieta arabilor a fost o gluma, intr-un context serios: exterminarea prin gazare e o metoda mai "umana" decat altele. Ca sa intelegi mai bine ce-am vrut sa spun cu asta, tu Andrei, incearca sa iti amintesti de ce ai vazut si auzit inainte sa inchizi calculatorul de fiecare data cand esti de fata la taiatu porcului. Si gandeste-te de fiecare data cand bagi o bucata de slanina intre dinti ce s-a intamplat ca tu sa o poti mesteca. Si dupa ce ai facut treaba asta spune-mi cat de deplasat e sa gazezi niste animale daunatoare.

Distractie placuta!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Feb 2011, 16:56

ANDREI RIGA scrie: Chiar nimeni nu se uita la emisiuni de genul Politia Animalelor.
Sa vezi tu cum o sa rada peste 200 de ani la ora de istorie de cat de zevzeci am fost . Aia o sa manance caiini din lipsa de alimente in timp ce aici unii se preocupa ca ce rau o duc caiini vagabonzi !

In cazu cainilor vagabonzi . moartea ii cea mai ieftina solutie , si cea mai buna ! Odata mort ai siguranta ca nu se mai va reproduce ! Ajune lumea sa mearga cu frica pe strada pentru ca asteptam sa vina duba sa ii duca ! Niste doze de stricnina si se rezolva , mare cheltuiala ca sa zic , mai bine platim oameni si constructii care se vede ca nu rezolva problema !

Oricum , din punct e vedere tehnic tot niste killeri sintem , si chiar sadici daca stam sa sufocam un peste doar pentru placerea noastra . Ca mai apar unii care nu-si dau seama si se cred protectorii animalelor , mai intai sa va uitati la voi pescuind , a , ca pestele nu se uita in ochii vostri cand moare , insa tot o vietate ii ,drllu ii o trauma pentru el , asa ca lasati smiorcaitu asta ca suna cam fals :wink:

Scrie răspuns