cainii fara stapan

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2011, 17:20

burtea scrie:
ANDREI RIGA scrie: Si sunt pe aici cativa, care n-au crscut in viata lor un caine, probabil ca se si crispeaza cand vad cate unul si sunt mari aparatori ai drepturilor omului in fata cainilor!
Eu m-am uitat in ochii unui caine care moare si m-a marcat pe viata. De vreo trei ori.
Altii se uita pe net cum au fost decapitati oameni si din asta trag concluzii tehnice de ce nu mananca arabii porc! Doamneee, pupati-as talpile! Pai la momentul respectiv numai cand m-am gandit ca amaratul este sotul, tatal, iubitul , fiul cuiva mi s-a incrancenat pielea pe mine si am inchis calculatorul instantaneu.

Hai sa auzim de bine !
Or fi si din astia, eu vorbeam de o stare normala intr-o tara civilizata, nu de vreo fobie pe care as avea-o fata de caini.
Treaba cu dieta arabilor a fost o gluma, intr-un context serios: exterminarea prin gazare e o metoda mai "umana" decat altele. Ca sa intelegi mai bine ce-am vrut sa spun cu asta, tu Andrei, incearca sa iti amintesti de ce ai vazut si auzit inainte sa inchizi calculatorul de fiecare data cand esti de fata la taiatu porcului. Si gandeste-te de fiecare data cand bagi o bucata de slanina intre dinti ce s-a intamplat ca tu sa o poti mesteca. Si dupa ce ai facut treaba asta spune-mi cat de deplasat e sa gazezi niste animale daunatoare.

Distractie placuta!
Prietene,
N-ai inteles, eu mi-am dus cainele la omorat(eutanasiat) ca sa-l scap de chinuri! Si nu m-a dus nimeni de mana ! Si am si taiat vreo 3 porci cu mana mea! Si tai si gaini si porumbei. Dar voi v-ati scandalizat acum cand s-a intamplat o nenorocire, dar pana acum a-ti stat frumos pe camasa si fluierati. S-a intamplat o nenorocire, si acum vrem sa omoram toti cainii, dar nimeni nu ia de gat pe cei care au lasat sa se intample nenorocirea asta. Ptr ca daca treaba era controlata de la bun inceput, nu se mai intampla nimic. Si cineva din Primarie are atributiunea asta in fisa postului si serviciul lui a incasat bani buni muuuulti ani de zile ca sa nu se intample o astfel de nenorocire. De ce nu-l cauti si sa-i crapi capul ?Problema e ca vinovati de moartea femeii sunt niste oameni, nu cainii.

Pe banii mei am sterilizat vreo 30 caini si i-am dus la adapost. Atat am putut face. Ce s-a intamplat dupa aia , sub obladuirea Primariilor, este peste puterile mele. Si inca vreo trei i-am luat de pe strada si i-am crescut eu la mine in curte.

ca sa sintetizez, ca am luat-o rau prin balarii:
Cainii vagabonzi sunt o problema! E un fenomen condamnabil! La fel ca si aurolacii care jefuiesc si violeaza fete pe strazi laturalnice, ca si drogatii care ataca si nenorocesc femei in scarile blocurilor, ca si "raketzii" care rapesc copii si fete tinere si ii duc la produs afara. Prindeti-i si omoratii pe toti! Da vezi caci cazurile de neglijenta parentala au omorat mult mai multi copii decat cainii(arsi de vii in casa).

Va urez succese pe ramura !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Feb 2011, 18:17

Prietene, dinainte sa se intample treaba cu pricina aveam aceeasi parere. Nu conteaza pana la urma nici cat de nemultumit eram inainte si nici acum. Sa nu ne dam prea multa importanta ca ce discutam aici sunt simple discutii, n-o sa schimbam absolut nimic discutand pe forum.

Daca problema cainilor era rezolvata de cand le-a pus gand rau actualul multiubit conducator - adica daca erau exterminati atunci - n-am fi ajuns in secolu asta rusinea Europei in privinta asta. Si atunci n-au fost exterminati pe de-o parte din cauza coruptiei alora care manevrau banii si pe de alta parte din cauza idiotilor care ii bagau in casa cand veneau hingherii si se duceau sa protesteze si sa-i scoata din adaposturi ca sa-i elibereze pe urma inapoi pe strada. Imi pasa mai putin de ce s-a intamplat atunci cu banii de pe proiectul ala. Mai important e ce facem de acum incolo, ca daca am sta sa discutam de la adam si eva incoace cine e vinovat ca au murit oameni sfasiati de caini in Bucuresti ne apuca anu 3000. Asta e, alti bani - alt proiect - de data asta sa fim cu ochii pe ei sa nu fure banii de injectii. Rezolvam problema ca e mai usor si discutam pe urma cine a furat.

Uite dom'ne cultura la Focsangeles. Numa asa se mai gasesc scuze sa mai subtieze din numaru de caini:
http://www.youtube.com/watch?v=oVyxBGJ7 ... re=feedlik

Observati ultimu cadru cu baiatul care apuca cainele mort fara echipament de protectie si vrea sa-l arunce in masina. Apare unu cu echipament care alearga dupa el si unu cu camera care vine sa filmeze :lol: :lol: :lol: Uite cum lumea ajunge sa decida ca uneori este moral sa dezinformeze doar ca sa spuna... "Noi am vazut acolo, in focar, oameni care transportau cainii cu mainile goale, fara echipament de protectie.."

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2011, 19:52

toni f scrie:@ fario

tati, bati niste campii grave, cum rar mi-a fost dat sa vad , poate doar la gerula ...

ne bagi simbolistica obosita, ne duci 2000 de ani inapoi in timp, unde te crezi bre ? aia de zici tu, faceau sacrificii umane, aruncau razboininci in sulite, sa trimita mesaje catre zamolxe ... daca tu esti ok cu lupii si restul, eu sunt ok cu sacrificiile, si propun ca tu sa fii primul mesager ... te asigur ca pe vremea aia era o mare onoare :twisted: si gata cu tine, ca esti total desprins de realitate ...

sa nu dea domnu vreodata sa patesti ceva similar cu cele discutate mai sus, tu sau familia ta ... sa traiesti in pace 1000 de ani ...
Toni F, daca tu esti sclavul prezentului si nu cunosti istoria ultimilor 100 de ani nici macar a strazii si familiei tale asta nue problema mea! Eu nu ziceam de mesagerii lui Zamolxe ci de victimele animalelor salbatice si de acceptarea fatalista a acestor evenimente de catre localnici. Mersi ptr oferta de a fi mesager al lui Z, ma mai gandesc daca sa accept! :D
Eu iti doresc tie sa dai de un urs mare si flamand in padure care sa te alerge pana uiti si cum te cheama iar cand te va prinde il loc sa te manance sa te "maseze" cu toate 4 labele pe ceafa in timp ce faci pe mortul! :lol: Atunci de frica si cu pantalonii uzi cu un lichid galben (daca e rosu e naspa, ai probleme cu rinichii) il vei implora pe Zamolze sa te apere. Ial El ma va trimite pe mine sa negociez cu ursul sa iti scap pielea de ghearele lui. Deci ai tot interesul sa te pui bine cu mine ca...nu se stie de unde sare iepurele, mai Toni!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2011, 19:57

Iata ca sunt criminali de caini si la altii nu doar la noi, In Canada un operator al unei firme de turism a ucis cu pusca si cutitul peste 100 de caini huski sanatosi ca sa scape de ei! Nu mai eneau turisti sa fie plimbati cu sania si cica sarmanii caini mancau degeaba!
http://www.cbc.ca/canada/british-columb ... ation.html
http://news.yahoo.com/s/afp/20110201/ts ... imeanimals
Culmea ca idiotu care i a ucis acum cere sefilor daune ca cica i-a cauzat la psihic sa auda atatia caini urland de durere pe fundul gropii! Iar sefii zic ca nu au cerut ei asta ci doar i-au zis sa scape de ei! Asta era bun de angajat la hingheri in Romania, ajungea sef de echipaj idiotu!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2011, 20:16

burtea scrie:Daca problema cainilor era rezolvata de cand le-a pus gand rau actualul multiubit conducator - adica daca erau exterminati atunci - n-am fi ajuns in secolu asta rusinea Europei in privinta asta.
Stii, am vrut sa arunc doar o privire pe topicul asta si sa trec mai departe. dar am remarcat aceasta fraza si mi-am dat seama cat de chitit esti tu de fapt pe problema asta, ca sa nu spun obsedat. E posibil sa ma insel, dar cred ca tu poate cel mult cresti pesti in acvariu.
Pai suntem rusinea Europei ptr ca omoram animalele cu salbaticie (stii treaba aia cu asomarea era o directiva europeana), ptr ca avem localitati intregi care nu au curent electric si apa curenta, ca ne cacam inca in fundul curtii, ca avem cel mai inalt nivel de coruptie si pentru ca politistul de circulatie are ca prima prioritate banul din buzunarul lui si nu respectarea legii, ptr ca distrugem Delta , etc
Tu habar nu ai de istoria reala. Pai Ceasca este principalul vinovat de problema asta a cainilor. Ai auzit de cartierul Uranus? Sau de Vacaresti, Cauzasi, Dudesti, Sfanta Vineri ?Sau de inca cateva cartiere din Bucurestiul asta ? Mii de gospodarii rase de pe fata pamantului ! Unde **** calului crezi ca s-au dus toti cainii din curtile alea? Daca nu ti-a spus nimeni pana acum, au devenit "comunitarii" tai sau vagabonzii mei.

Si-ti mai spun inca ceva si te las in pace, si ii las pe toti in pace cu tema asta!

Stii de ce este Bucurestiul capitala europeana cu cel mai mult praf ? Pentru ca de 30-40ani nu a scos nimeni afara din oras praful de la molozul demolarilor si santierelor. Si asa de-atunci respiram si mestecam praf si suntem rusinea Europei.

Hai pa si nu te forta sa-mi raspunzi , ptr ca eu n-am s-o fac!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Feb 2011, 20:18

ANDREI RIGA scrie:
Pictore,
De cate ori ai hranit caini vagabonzi in padure pe malul Dunarii, te-ai jucat cu ei si ai povestit cu placere cum nu'sh ce caine a pazit tabara de sub masina ta, zile in sir?
Pai cainii aia au mai multe drepturi decat aia de la blocul tau ?
Mai ti minte cateaua aia oarba de la Vladeni cu liota aia de pui? Pai sa mergem sa-i impuscam si pe-aia!
Andrei , ai dreptate in tot ce spui . Insa te-am citat doar cu acest paragraf , intocmai ca sa-l discutam si sa lamurim aspectul :

Repet , iubesc toti cainii ! Si iarasi repet , toti stiti asta , in mod special cei cativa care ma cunosc personal . Amintesc aici cainii tai , Andrei , cateaua Melcului Mahmur , cainii lui Didel ( care de felul lor sunt agresivi cu mai toata lumea ) etc .

La fel s-au lipit de mine si de taberele de la pescuit sau de la munte toti cainii din zona . Insa .... parca acolo-i locul lor . Astia de printre blocuri , au spus-o multi , sunt deja PREA MULTI , prea flamanzi , prea batjocoriti , prea infrigurati , prea napastuiti . La asta adaugati faptul ca ei , caini fiind , multi fiind , teritoriali fiind , devin haite si agreseaza fara discernamant .

Tot eu am spus ca ,, cel mai mult un caine se pricepe la a fi caine " . Ei asta fac !!! Admirabil ! Insa o fac in defavoarea societatii umane . Ne musca copii , musafirii , postasii , pe aia de la lumina , ne latra noptile-n cap de ne urcam pe pereti , si multe altele . Si iarasi ma repet , dpdv canin am pentru ei tot respectul . Insa dpdv uman , personal , recunosc sincer ( si poate cu un sentiment de jena si vinovatie ) ca ma deranjaza .

Mai apoi , am spus mai sus , sunt chiar chinuiti . Asta , impreuna cu faptul ca pur si simplu ..... ,, nu suntem compatibili " pentru coabitare ..... ma duca cu gandul la solutionarea fenomenului ( pentru ca a atins cote alarmante , este un fenomen !!! ) chiar prin euthanasiere .

Si sa fie spusa si clara , nu agreez deloc metoda sau rezultatul ei , insa sunt perfect constient ca ....... alta solutie nu exista .

Cainii in curti la oameni ( sau in case ) , lupii-n padure , pestii-n garle , veveritele-n pomi , si tot asa . Asta-i firea lucrurilor , n-am inventat-o eu .

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2011, 20:25

ANDREI RIGA scrie:
burtea scrie:Daca problema cainilor era rezolvata de cand le-a pus gand rau actualul multiubit conducator - adica daca erau exterminati atunci - n-am fi ajuns in secolu asta rusinea Europei in privinta asta.
@Burtea
Imi cer scuze dar am citit in graba fraza asta, am inteles-o gresit si m-am aprins ! De abia acum am realizat ca ma inteles-o gresit. Dar nu mai pot edita ce-am scris inainte si am sa rog un moderator sa stearga exprimarile mele tendentioase.
Cand am citit de conducatorul iubit, am dat alt sens frazei!
Inca o data imi cer scuze!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Feb 2011, 20:27

ANDREI RIGA scrie: Pai suntem rusinea Europei ptr ca omoram animalele cu salbaticie (stii treaba aia cu asomarea era o directiva europeana),
Aici ..... am altele de spus ! Si iertat sa-mi fie vocabularul , .... ma pis pe ea de Europa !

Ne-au acceptat ca slugi , ne trateaza de sus , si ne impun aberatii ce contrazic obiceiuri de mii de ani ! Asta-i respect la adresa unei natiuni intregi ? Vezi Doamne , .... nou venita si bine primita ???

Danezii macelaresc cu o cruzime inimaginabila bancuri intregi de balene . Inrosesc apele golfurilor . Nu le trebuie carnea , e doar un obicei anual ( Nu-i reclama . Priviti la asta : http://pescuitul.3xforum.ro/viewtopic.php?id=409 )

Spaniolii batjocoresc tauri splendizi in arene ! Aia-s speriati de moarte si ei striga modern- european ,, OLEEEEE " !

Francezii inca mai practica luptele de cocosi !

Pai si-atunci ..... ce pielea mea au cu godacu' nostru de Ignat ??? Lasa-ma ,, frate " european cu d-astea ! Asa am crescut , e adevarat ca n-as mai putea asista la injunghierea unui porc cu seninatatea si curiozitatea copilului de acum 30 de ani , insa multi ROMANI o fac . Din traditie .

Si asa este firesc sa ramana , traditie . Cruda , bestiala , cum o fi . E a noastra . Punct !

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 01 Feb 2011, 20:45

cand se vor respecta legile in romanica, se va rezolva de la sine si problema cainilor fara stapan, pana atunci unii ii iubesc sau tolereaza (cazul meu) altii ii urasc (pprobabil nu stiu sa se poarte cu animalele).
Discutia e sterila, asa cum nu sunt cainii fara stapan.

Legea e ok (ca de obicei) adica sterilizare si exemplare bolnave/agresive eutanasiate, dar aplicarea ei lasa de dorit.

Si eu as vrea sa nu vad caini pe strada (sa fie in adaposturi), sa nu vad braconieri in actiune (sa infunde puscariile) dar realitatea e alta si variantele sunt simple :
inca o revolutie;plecam capul (asa cum spun strainii despre romani in istorie) sau schimbam patria.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 01 Feb 2011, 21:07

daca ar fi sa votam ,nu numai ,aici eutanasierea cainilor fara stapan(prin definitie :fara stapan = suferinzi ) eu votez :pentru :oops:

Scrie răspuns