Prietene,burtea scrie:Or fi si din astia, eu vorbeam de o stare normala intr-o tara civilizata, nu de vreo fobie pe care as avea-o fata de caini.ANDREI RIGA scrie: Si sunt pe aici cativa, care n-au crscut in viata lor un caine, probabil ca se si crispeaza cand vad cate unul si sunt mari aparatori ai drepturilor omului in fata cainilor!
Eu m-am uitat in ochii unui caine care moare si m-a marcat pe viata. De vreo trei ori.
Altii se uita pe net cum au fost decapitati oameni si din asta trag concluzii tehnice de ce nu mananca arabii porc! Doamneee, pupati-as talpile! Pai la momentul respectiv numai cand m-am gandit ca amaratul este sotul, tatal, iubitul , fiul cuiva mi s-a incrancenat pielea pe mine si am inchis calculatorul instantaneu.
Hai sa auzim de bine !
Treaba cu dieta arabilor a fost o gluma, intr-un context serios: exterminarea prin gazare e o metoda mai "umana" decat altele. Ca sa intelegi mai bine ce-am vrut sa spun cu asta, tu Andrei, incearca sa iti amintesti de ce ai vazut si auzit inainte sa inchizi calculatorul de fiecare data cand esti de fata la taiatu porcului. Si gandeste-te de fiecare data cand bagi o bucata de slanina intre dinti ce s-a intamplat ca tu sa o poti mesteca. Si dupa ce ai facut treaba asta spune-mi cat de deplasat e sa gazezi niste animale daunatoare.
Distractie placuta!
N-ai inteles, eu mi-am dus cainele la omorat(eutanasiat) ca sa-l scap de chinuri! Si nu m-a dus nimeni de mana ! Si am si taiat vreo 3 porci cu mana mea! Si tai si gaini si porumbei. Dar voi v-ati scandalizat acum cand s-a intamplat o nenorocire, dar pana acum a-ti stat frumos pe camasa si fluierati. S-a intamplat o nenorocire, si acum vrem sa omoram toti cainii, dar nimeni nu ia de gat pe cei care au lasat sa se intample nenorocirea asta. Ptr ca daca treaba era controlata de la bun inceput, nu se mai intampla nimic. Si cineva din Primarie are atributiunea asta in fisa postului si serviciul lui a incasat bani buni muuuulti ani de zile ca sa nu se intample o astfel de nenorocire. De ce nu-l cauti si sa-i crapi capul ?Problema e ca vinovati de moartea femeii sunt niste oameni, nu cainii.
Pe banii mei am sterilizat vreo 30 caini si i-am dus la adapost. Atat am putut face. Ce s-a intamplat dupa aia , sub obladuirea Primariilor, este peste puterile mele. Si inca vreo trei i-am luat de pe strada si i-am crescut eu la mine in curte.
ca sa sintetizez, ca am luat-o rau prin balarii:
Cainii vagabonzi sunt o problema! E un fenomen condamnabil! La fel ca si aurolacii care jefuiesc si violeaza fete pe strazi laturalnice, ca si drogatii care ataca si nenorocesc femei in scarile blocurilor, ca si "raketzii" care rapesc copii si fete tinere si ii duc la produs afara. Prindeti-i si omoratii pe toti! Da vezi caci cazurile de neglijenta parentala au omorat mult mai multi copii decat cainii(arsi de vii in casa).
Va urez succese pe ramura !