[/quote]Stimate domn transformarea evreilor in sapun e o mare minciuna ,care a fost devoalata de vreo 25 de ani in vest,dar noi sintem in urma cam cu 50 de ani ,asa ca mai avem de asteptat stirile cele noi.Mai condamnabil mi se pare sa profiti material de pe urma suferintelor neamului tau,ca Holocaustul a existat fara urma de indoiala.Cei ce aparati ciinii vagabonzi agresivi probabil nu ati vazut pozele cutremuratoare cu copii atacati de ciini,sau poate nu aveti copii sau aveti acea mentalitate ca mie nu mi se poate intimpla.Va propun,daca-i iubiti cu adevarat pe ciini,sa ii luati acasa si sa le asigurati conditii de trai sau sa-i cazati la pensiuni,adaposturi,pe cheltuiala d-voastra,astfel incit toti vom fi multumiti de aceasta solutie umana.Apropo de subiect am in bloc un idiot care bea,nu munceste,are datorii la intretinere,sta pe banii parintilor,are doar 45 de primaveri,sarmanul,dar creste trei jigodii agresive cu locatarii si cu copiii.E un adevarat iubitor de animale,nu?Acum ceva timp i-am gazat ciinii cu piper,in bloc fiind,ciinii liberi miriiau la mine,voiau sa sara.A venit cu politia la mine la usa,probabil suparat ca nu m-am lasat muscat.Voi stimati iubitori de ciini ,cu stapin sau fara ce ati fi facut?Va bucurati de comportamentul agresiv al ciinilor,ca au si ei drepturi,sau ii dadeati la capatina?Acum individul stie ca la urmatoarea noastra intilnire o sa-i aduc ciinele meu de la tara,un metis de rottweiller,si il bag in casa,sa se descurce,daca o putea.Ciinele meu e dresat de mine,se joaca cu toti copiii,chiar daca se urca pe el il trag de urechi,trage copiii cu sania iarna,nu ataca nejustificat,chiar zici ca e un ciine prost.De ce eu pot fi responsabil si altii nu?Nu sint de acord cu jigodiile agresive in libertate,sint suficienti boc si basePODOSU DOREL scrie:@ burtea
"Solutia cea mai ieftina e eutanasierea care cu toate problemele ei relatate anterior de tine e mai ieftin sa-i extermini decat sa-i intretii.
Daca as fi dictatorul romaniei timp de 2 saptamani "
asa a fost si acum aproape 100 de ani si multi oameni au devenit sapun![]()
cainii fara stapan
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Amice, esti de acord ca pana sa nu imblanzeasca omul animalele astea de langa gospodarie (pisica, caine, cal, vaca....femeie) anual mii de oamni mureau ucisi de lupi, ursi, rasi, serpi etc in toate zonele? Si incercau vreodata sa dea foc la padure sa moara toti lupii si ursii? Crezi ca aia nu aveau sefi-dictatori care sa "coamnde" carbonizarea codrului? Ba da dar erau rationali sau din contra aveau temeri religioase. Lupul era animal totem la dacii din Oltenia si ursul la dacii liberi din Maramures. Deci desi mureau oameni in coltii lor nu se crizau aia ca noi azi, accptau ca pe o fatalitate! Acum daca moare un om de canin de caine urla presa ca la nebuni! Pai cine vreti sa mai tina in loc numarul oamenilor care deja sare de la 6 miliarde in 2010 la 9 miliarde in 2030? Cum cine? Cainii, pisicile, bolile, sobolanii, maimutele (in India zeci de oameni ucisi anual de maimute, sute de elefanti, tigri, cobre etc.) Deci ce vreti - cu caini si ramanem 6 miliarde sau fara caini si 9 miliarde? da sincer....aud?burtea scrie: Cauza e cainele comunitar. Efectul e numarul de oameni muscati sau omorati de cainii comunitari.
-
- veteran
@kleniacul
crezi ca tu dai dovada de mai mult creier decit acel personaj dezechilibrat, daca iti implici ciinele tau in ceea ce ai spus? eu cred ca nu, poate doar va fi momentul cind o sa invete ca se poate si altfel...mai rau.
crezi ca tu dai dovada de mai mult creier decit acel personaj dezechilibrat, daca iti implici ciinele tau in ceea ce ai spus? eu cred ca nu, poate doar va fi momentul cind o sa invete ca se poate si altfel...mai rau.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Metoda cu gazarea e una din cele mai "umane" metode de executie. Este incomparabil mai rapida si decenta decat cele prin sangerare - metode folosite deobicei in sacrificarea animalelor domestice. Mai departe, cine a avut curiozitatea macabra sa urmareasca vreo executie prin decapitare din ultimii ani din Orientul Mijlociu poate sa isi inchipuie un posibil motiv pentru care talibanii nu mananca porc.PODOSU DOREL scrie:
asa a fost si acum aproape 100 de ani si multi oameni au devenit sapun![]()
Camerele de gazare au fost (inaintea nazistilor) si sunt folosite in continuare de americani.
Propunerea metodei asteia nu inseamna ca simpatizez sau ma compar cu nazistii in acelasi fel in care tendinta lui "melculbeat" catre vegetarianism nu il face automat simpatizant de-al lui Hitler (despre care se stie ca era vegetarian).
Una din putinele (poate singura?) metode mai decente de executie decat asta cred ca este intradevar injectia. Care din pacate are dezavantajul costului. Si care oricum e mai ieftina decat intretinerea animalelor in adaposturi pe banii statului.
-
- veteran
Sint convins ca vei da tu dovada de creier cind o sa-ti muste tie copilul sau pe tine.Sper sa nu-ti treaca gindurile bune atunci si sa sesizezi Politia si toate autoritatile si sa astepti mult si bine sa ti se faca dreptate.Cred ca nu multi din cei ce sint milosi intr-un mod exagerat,punind un ciine deasupra unei fiinte umane,au fost implicati in incidente nefericite sau chiar tragice cu animale agresive.Explica tu parintilor acelor copii mutilati sau omoriti de ciini agresivi,cu sau fara stapin,cum e cu masurile de protectie a animalelor in Ro.
-
- veteran
Ar trebui exterminati pur si simplu , fara atata vorbarie , ca injectie , ca gaz , ca decapitare !
Ii anormal la greu , si primariile ar trebui date in judecata pe chestia asta .
Cred ca lumea ar trebui incet incet sa-i curete , otrava in mancare si incet incet ii decimezi , ca altfel nu se poate nene !
Ii anormal la greu , si primariile ar trebui date in judecata pe chestia asta .
Cred ca lumea ar trebui incet incet sa-i curete , otrava in mancare si incet incet ii decimezi , ca altfel nu se poate nene !
@ fario
tati, bati niste campii grave, cum rar mi-a fost dat sa vad , poate doar la gerula ...
ne bagi simbolistica obosita, ne duci 2000 de ani inapoi in timp, unde te crezi bre ? aia de zici tu, faceau sacrificii umane, aruncau razboininci in sulite, sa trimita mesaje catre zamolxe ... daca tu esti ok cu lupii si restul, eu sunt ok cu sacrificiile, si propun ca tu sa fii primul mesager ... te asigur ca pe vremea aia era o mare onoare
si gata cu tine, ca esti total desprins de realitate ...
sa nu dea domnu vreodata sa patesti ceva similar cu cele discutate mai sus, tu sau familia ta ... sa traiesti in pace 1000 de ani ...
@ andrei riga
dragul mosului, tu esti un om " mare" cu o inima si mai mare ... si te respect maxim pt treaba asta ... doar ca ... sa discuti cauzele este tardiv acum ... nu mai arte nici o importanta ... sunt efectele care conteaza ...
nu apara cauza, care cred eu ca este gresita, din pricina unui suflet prea mare ... asta este realitatea in care traim, si pe care trebuie sa o modelam cat mai bine ...
nu intelegeti toti ????? v-am zis, eu nu vreau sa stau cu grija peste un an, cand va merge piticul meu, ca am telecomanda de la porti in buzunar, si apas pe deschis din greseala , si ori imi iese copilul ori intra vreun caine in curte ( cum s-a mai intamplat dealtfel ) ....
daca doamne fereste se intampla ceva , este ireversibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar copilul meu, valoreaza pt mine mai mult decat toti cainii vagabonzi din lume ....
si in conditiile in care autoritatile nu fac nimic, eu sunt foarte decis sa iau situatia din zona mea, in mainile mele, si cu asta basta ....
orice consideratii umanitare si filozofice sunt superflue .... capisci all of u ???
vorbim de un fenomen scpat de sub controlul autoritatilor, in care eu consider ca ne putem face singuri dreptate ... si solutia este singulara : acesti caini fara stapan, nu se incadreaza in realitatea noastra curenta ... din motive foarte clare, suprinse de altfel de ambele parti din aceasta discutie ...
mai departe, de ce , cine e vinovat acu 20 de ani , bla bla ... neinteresant .... importante sunt riscurile la care suntem expusi, si statiticile cu ce se intampla every day ....
@ melcul : mar'se , stai linistit ca nu ai ce dresa la ei .... nu am probleme cu ei, pt simplu motiv ca acum3 ani cand am luat terenu, si am facut cunostiinta cu ei, au venit la scandal, si m-am dus cu un tupeu fenomel la seful haitei si i-am ars un mare pumn in bot ( retine, pumn, nu picior ) exact cand se pregatea sa ma taxeze ... evident urechi jos, coanda intre craci si carel ... deci sunt jupanu lor, nu asta e problema ... de latrat noaptea si daramat pubelele, nu ai cum sa-i dezveti ....
eu o sa-mi vad de treaba mea cum am planificat, si cu asta basta ... si pe primu care il prind ca lasa caini pe acolo pe la mine, il bat de se caca pe el ...
tati, bati niste campii grave, cum rar mi-a fost dat sa vad , poate doar la gerula ...
ne bagi simbolistica obosita, ne duci 2000 de ani inapoi in timp, unde te crezi bre ? aia de zici tu, faceau sacrificii umane, aruncau razboininci in sulite, sa trimita mesaje catre zamolxe ... daca tu esti ok cu lupii si restul, eu sunt ok cu sacrificiile, si propun ca tu sa fii primul mesager ... te asigur ca pe vremea aia era o mare onoare

sa nu dea domnu vreodata sa patesti ceva similar cu cele discutate mai sus, tu sau familia ta ... sa traiesti in pace 1000 de ani ...
@ andrei riga
dragul mosului, tu esti un om " mare" cu o inima si mai mare ... si te respect maxim pt treaba asta ... doar ca ... sa discuti cauzele este tardiv acum ... nu mai arte nici o importanta ... sunt efectele care conteaza ...
nu apara cauza, care cred eu ca este gresita, din pricina unui suflet prea mare ... asta este realitatea in care traim, si pe care trebuie sa o modelam cat mai bine ...
nu intelegeti toti ????? v-am zis, eu nu vreau sa stau cu grija peste un an, cand va merge piticul meu, ca am telecomanda de la porti in buzunar, si apas pe deschis din greseala , si ori imi iese copilul ori intra vreun caine in curte ( cum s-a mai intamplat dealtfel ) ....
daca doamne fereste se intampla ceva , este ireversibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar copilul meu, valoreaza pt mine mai mult decat toti cainii vagabonzi din lume ....
si in conditiile in care autoritatile nu fac nimic, eu sunt foarte decis sa iau situatia din zona mea, in mainile mele, si cu asta basta ....
orice consideratii umanitare si filozofice sunt superflue .... capisci all of u ???
vorbim de un fenomen scpat de sub controlul autoritatilor, in care eu consider ca ne putem face singuri dreptate ... si solutia este singulara : acesti caini fara stapan, nu se incadreaza in realitatea noastra curenta ... din motive foarte clare, suprinse de altfel de ambele parti din aceasta discutie ...
mai departe, de ce , cine e vinovat acu 20 de ani , bla bla ... neinteresant .... importante sunt riscurile la care suntem expusi, si statiticile cu ce se intampla every day ....
@ melcul : mar'se , stai linistit ca nu ai ce dresa la ei .... nu am probleme cu ei, pt simplu motiv ca acum3 ani cand am luat terenu, si am facut cunostiinta cu ei, au venit la scandal, si m-am dus cu un tupeu fenomel la seful haitei si i-am ars un mare pumn in bot ( retine, pumn, nu picior ) exact cand se pregatea sa ma taxeze ... evident urechi jos, coanda intre craci si carel ... deci sunt jupanu lor, nu asta e problema ... de latrat noaptea si daramat pubelele, nu ai cum sa-i dezveti ....
eu o sa-mi vad de treaba mea cum am planificat, si cu asta basta ... si pe primu care il prind ca lasa caini pe acolo pe la mine, il bat de se caca pe el ...