Ba da, ~70 de bucuresteni pe zi sunt prinsi (de obicei de picior) si eliberati. Printre astia intr-o zi m-am numarat si eu.ULK scrie:Nu au auzit de C&R ?:)
cainii fara stapan
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stai linistit ca si eu ma numar printr norocosi.
Pe plaja la Constanta, am fost cu nevasta-mea, ne-au incercuit vreo 15 caini, horror nu alta..
Plaja pustie doar tu si cainii, mana goala si nevasta in soc de panica...Am dat cu piciorul , si m-a si caciuit end rilisuit hal mai brav
...Dar , daca nu ripostam poate iesea si mai grav, ca deja toata haita(atacau ca avatii
) s-a apropiat la juma' de metru de picioare si au strans latul in jurul nostru...Nu eram sigur ca scapam cu viata.
In momente din astea , nu cred ca are cineva chef sa mai gandeasca a'la Brigitte Bardott(sau cum reaq se scrie )
Pe plaja la Constanta, am fost cu nevasta-mea, ne-au incercuit vreo 15 caini, horror nu alta..
Plaja pustie doar tu si cainii, mana goala si nevasta in soc de panica...Am dat cu piciorul , si m-a si caciuit end rilisuit hal mai brav

In momente din astea , nu cred ca are cineva chef sa mai gandeasca a'la Brigitte Bardott(sau cum reaq se scrie )

-
- veteran
si eu am fost muscat, dar un ciine cu stapin. prima reactie a fost sa lovesc animalul, dar l-am ratat. ulterior mi-am dat seama ca nu avea nicio vina ciinele pentru ca asa invatase de la dezechilibratul de stapin.
da, sint de acord sa fie pedepsiti cei care au **** banii publici alocati pentru a nu se ajunge in situatia asta. pe urma mai vedem daca e cazul sa fie omoriti si ciinii.
apropos, voi astia care sustineti eutanasierea! stiti cum erau eutanasiati ciinii la adapostul din chiajna? va zic eu, erau omoriti in bataie sau daca aveau noroc erau bagati intr-o incapere cu 1cm de apa pe jos si electrocutati. asta pentru ca cei care trebuiau sa-si faca treaba preferau sa deturneze banii pentru injectii.
da, sint de acord sa fie pedepsiti cei care au **** banii publici alocati pentru a nu se ajunge in situatia asta. pe urma mai vedem daca e cazul sa fie omoriti si ciinii.
apropos, voi astia care sustineti eutanasierea! stiti cum erau eutanasiati ciinii la adapostul din chiajna? va zic eu, erau omoriti in bataie sau daca aveau noroc erau bagati intr-o incapere cu 1cm de apa pe jos si electrocutati. asta pentru ca cei care trebuiau sa-si faca treaba preferau sa deturneze banii pentru injectii.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Melcule, nu pe urma. Trebuie inceputa o campanie controlata in totalitate cu personal autorizat si metode rapide. Cainii de pe strada sunt problema principala, nu coruptia generalizata. In fiecare luna sunt sacrificate mai multe animale domestice pentru carne decat numarul total de caini care ar trebui eutanasiati. Metode ieftine si rapide se gasesc. Gazarea ar fi o solutie. Altfel s-ar putea elibera pe camp intr-un tarc si impusca de vanatori. Sigur se gasesc vanatori care sa faca treaba asta moca. Banu furat, furat ramane. Si omu mort la fel. Important e ce am putea face de acum incolo.melculbeat scrie:pe urma mai vedem daca e cazul sa fie omoriti si ciinii.
-
- veteran
pai da, ca doar ne-am luat planeta. intii au fost orasenii si pe urma animalele. cit despre animalele sacrificate, ce te face sa crezi ca sint de acord cu asta? cu fiecare zi ce trece incerc sa reduc consumul de carne.burtea scrie:Melcule, nu pe urma. Trebuie inceputa o campanie controlata in totalitate cu personal autorizat si metode rapide. Cainii de pe strada sunt problema principala, nu coruptia generalizata. In fiecare luna sunt sacrificate mai multe animale domestice pentru carne decat numarul total de caini care ar trebui eutanasiati. Metode ieftine si rapide se gasesc. Gazarea ar fi o solutie. Altfel s-ar putea elibera pe camp intr-un tarc si impusca de vanatori. Sigur se gasesc vanatori care sa faca treaba asta moca. Banu furat, furat ramane. Si omu mort la fel. Important e ce am putea face de acum incolo.melculbeat scrie:pe urma mai vedem daca e cazul sa fie omoriti si ciinii.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
Intr-un fel ne-am luat. Omul este pradatorul suprem din lumea animala. Iar lumea animala paraziteaza pe lumea vegetala. Hai sa plangem acum de mila plantelor ca au fost inaintea animalelor pe pamant. Dispunem de tehnologii care pot sa conserve sau sa distruga viata pe planeta, ar fi cazul ca un popor civilizat sa-si poata face ordine in societatea in care exista. Mai ales cand e vorba de un animal daunator (in cazul de fata) creeat de om prin selectia artificiala a lupului.
In Romania sacrificam in fiecare zi si consumam porc. Animal de o inteligenta comparabila cu a delfinului sau a cainelui. Si pe nimeni nu intereseaza saracile animale din cotetele fermelor, care (animale curate in salbaticie) isi traiesc viata chinuita in propriul **** pentru binele consumatorilor.
Deja traim intr-o lume in care omul decide care animale traiesc si care mor. Eutanasierea cainilor fara proprietar si controlarea inmultirii celor in proprietatea oamenilor nu poate insemna decat un mare + pentru civilizatie in momentul de fata.
In Romania sacrificam in fiecare zi si consumam porc. Animal de o inteligenta comparabila cu a delfinului sau a cainelui. Si pe nimeni nu intereseaza saracile animale din cotetele fermelor, care (animale curate in salbaticie) isi traiesc viata chinuita in propriul **** pentru binele consumatorilor.
Deja traim intr-o lume in care omul decide care animale traiesc si care mor. Eutanasierea cainilor fara proprietar si controlarea inmultirii celor in proprietatea oamenilor nu poate insemna decat un mare + pentru civilizatie in momentul de fata.