cainii fara stapan
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca vedetzi catzi mor in acidente nu le mai plangetzi de mila,iarna asta numai caini fara stapan erau imprastiazi pe drum indiferent pe unde treceam,e mai bine asa sa itzi **** masina ptr un caine fara stapan,dar de asa suntem noi invatzatzi ,lasa sa fie la curte un caine ca nu avem grija de el sau ei, iasa pe strada sa caute mancare la tomberoane si pe unde apuca,si mama catzi sunt in buc ca nicaieri altundeva......
mergi pe autostrada sau natzionala si itzi apare unu de asta la 80-90km/h cu 5-24t in spate, mai ai timp sa franezi, nu, il faci zob si pe el radiatorul masca faruri alea alea,dar asta nu e asa de tragik sa vezi cand itzi apare ditamai vaca sau calul sau in cel mai rau caz 2 caii dupa curba ce faci,sari santzu si mori nevinovat ca ai adormit la volan in urma constatarii.....mergetzi ma de aici,cine are caine sa aiba grija de el asa cum fak eu sau altzii cine nu sa stea drak pe curu lui ca nu mai e de gluma,bani nu sunt ptr saraci asa tzinem caini in camine(adaposturi) care consuma bani si batranii mor de foame ca pana acum nu s-a fakut nimik in legatura cu caini dar bani au venit garla,eutanasiatzi si gata, daca nu au fost in stare sa aiba grija de ei cand trebuia......
mergi pe autostrada sau natzionala si itzi apare unu de asta la 80-90km/h cu 5-24t in spate, mai ai timp sa franezi, nu, il faci zob si pe el radiatorul masca faruri alea alea,dar asta nu e asa de tragik sa vezi cand itzi apare ditamai vaca sau calul sau in cel mai rau caz 2 caii dupa curba ce faci,sari santzu si mori nevinovat ca ai adormit la volan in urma constatarii.....mergetzi ma de aici,cine are caine sa aiba grija de el asa cum fak eu sau altzii cine nu sa stea drak pe curu lui ca nu mai e de gluma,bani nu sunt ptr saraci asa tzinem caini in camine(adaposturi) care consuma bani si batranii mor de foame ca pana acum nu s-a fakut nimik in legatura cu caini dar bani au venit garla,eutanasiatzi si gata, daca nu au fost in stare sa aiba grija de ei cand trebuia......
-
- veteran
Pai si sunt vinovati cainii?
Vinovati sunt cretinii care fura gardurile, care lasa cainii pe drumuri, caii , vacile si oile nesupravegheate. Ce vina au animalele?
Si cretinii care-i lasa sa fure gardurile de pe autostrada sunt la fel de vinovati , ca si cei care nu le pun la loc!
Eu am trecut pe autostrada (Buc-Pitesti) pe langa o capra cu 160km/h! Si nu era la marginea soselei, era la mijloc langa glisiera de beton. Iti dai seama ca traversase jumatate de autostrada si numai Bunul Dumnezeu facuse sa n-o loveasca nimeni...
Dar am si eu o intrebare: de cate ori ati sunat la 112 sa anuntati ca la kilometrul cutare e un animal pe autostrada, un capac de canal lipsa, etc sau pur si simplu ca lipseste gardul de protectie?
Vinovati sunt cretinii care fura gardurile, care lasa cainii pe drumuri, caii , vacile si oile nesupravegheate. Ce vina au animalele?
Si cretinii care-i lasa sa fure gardurile de pe autostrada sunt la fel de vinovati , ca si cei care nu le pun la loc!
Eu am trecut pe autostrada (Buc-Pitesti) pe langa o capra cu 160km/h! Si nu era la marginea soselei, era la mijloc langa glisiera de beton. Iti dai seama ca traversase jumatate de autostrada si numai Bunul Dumnezeu facuse sa n-o loveasca nimeni...
Dar am si eu o intrebare: de cate ori ati sunat la 112 sa anuntati ca la kilometrul cutare e un animal pe autostrada, un capac de canal lipsa, etc sau pur si simplu ca lipseste gardul de protectie?
lasa bre extrateresti in povestea astamelculbeat scrie:bah oameni buni...de ce trebuie sa avem apucaturi nefiresti?
daca miine ar ateriza niste extraterestrii supertehnologizati si si-ar atribui dreptul de viata si de moarte asupra oamenilor pe motiv ca oricum ne-ar termina pe toti daca ne opunem, cum vi s-ar parea? si daca ne-ar mai pune si cipuri la aia care ramin in viata? nu cred ca avem drept de viata si de moarte sau drept de control asupra oricare fiinte in viata.
si inca ceva, ciinii nu ataca fara motiv. ori se apara ori au dezvoltat unele traume care le-au modificat comportamentul, traume provocate tot de oameni dezechilibrati.
ai auzit de instict teritorial,toate animalele au asta la fel cum avem si noi,dar porcu din cotetz,vitzelul din grajd sau gaina au dreptul la viata sau moarte nu intra si ei in acelasi capitol sau ei sunt crescutzi sa moara nu tot asa se ataseaza de om sau numai cainii sunt in capitolul asta
legi care sa fie aplicate ptr prostii care nu pot avea grija de ei sau alte animale asta e solutzia pe viitor.....
de fiecare data,si ptr prostii care merg noaptea cu 40km/h si dau semne de betzie la volan,gardul nu e grija conducatorilor auto ci a celor care se ocupa de portziunea de drumANDREI RIGA scrie:Dar am si eu o intrebare: de cate ori ati sunat la 112 sa anuntati ca la kilometrul cutare e un animal pe autostrada, un capac de canal lipsa, etc sau pur si simplu ca lipseste gardul de protectie?
Am sunat la 112 pt un capac de canal lipsa in carosabil pe prima banda in zona Eroilor Revolutiei cum te duci spre sos. Viilor in Bucuresti!!! Asta acum 2 luni si ceva si nimeni nu a luat nici o masura pana la inceputul anului, atunci l-au astupat!!! Ultima oara cand am trecut pe acolo era acoperit cu apa, nici nu vreti sa stiti cati au intrat in el cu 50-60 Km/h iar apa din canal sarea direct pe un chisc de ziare aflat pe trotoar!!! Vanzatorul de ziare a sunat la o televiziune pt ca si el sunase la 112 de-i venise rau!!! Sper sa nu fi fost cineva de pe forum care a nimerit canalul plin cu ''surprize''!!!
-
- veteran
-
- veteran
Cum e tara asa si cainii
. Singura optiune viabila ar fi masuri radicale...Unde am ajuns deja in multe domenii....Dar , masurile radicale , nu s-au inventat pentru noi 
melcu@ "nu ataca fara motiv"si sunt produsul societatii umane....asai? Zi asta la o mama de copil , ucis de caini?
Le dam prezumtia de nevinovatie...atunci sa ii dam si omului ucis de caini.
Eu prima data, as investiga, cine era responsabil de cainii vagabonzi in arealul respectiv si daca au fost banii alocati pentru eliminarea lor din zona....si deturnatorul de bani(intodeauna este unu')
sa infunde puscaria...Sa vezi atunci cum s-ar mai misca , in domeniu
...Sunt sigur ca au fost alocate sume imense de bani pentru sterilizare, eutanasiere...etc....Dar cum, se intampla cu banii publici cel mai des...se "evapora", inainte sa fie folosit pentru ce a fost alocat.
Si uite ca a avut si Basescu dreptate odata....
Sunt pentru eutanasiere cu tot regretul
), indiferent cum si din ce motive au ajuns cainii sa omoare oameni in orase.
Este, prea tarziu ...s-a demonstrat ca prin adaposturi si fonduri "verzi" nu se rezolva problema asta , cel putin in tara asta nu... Doar drastic(desi asta e si mai departe de firea acestui popor )
Daca, noi mergem pe balta si nu omoram pestii...apoi nici cainii sa nu ne omoare prin orase
...Nu au auzit de C&R ?:)

melcu@ "nu ataca fara motiv"si sunt produsul societatii umane....asai? Zi asta la o mama de copil , ucis de caini?
Le dam prezumtia de nevinovatie...atunci sa ii dam si omului ucis de caini.
Eu prima data, as investiga, cine era responsabil de cainii vagabonzi in arealul respectiv si daca au fost banii alocati pentru eliminarea lor din zona....si deturnatorul de bani(intodeauna este unu')

...Sunt sigur ca au fost alocate sume imense de bani pentru sterilizare, eutanasiere...etc....Dar cum, se intampla cu banii publici cel mai des...se "evapora", inainte sa fie folosit pentru ce a fost alocat.
Si uite ca a avut si Basescu dreptate odata....

Sunt pentru eutanasiere cu tot regretul

Este, prea tarziu ...s-a demonstrat ca prin adaposturi si fonduri "verzi" nu se rezolva problema asta , cel putin in tara asta nu... Doar drastic(desi asta e si mai departe de firea acestui popor )

Daca, noi mergem pe balta si nu omoram pestii...apoi nici cainii sa nu ne omoare prin orase