borcea&turcu vinovati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nasolu
veteran
veteran

borcea&turcu vinovati

Mesaj de nasolu » 01 Iun 2009, 01:30

din punct de vedere al suporterului neutru in lupta pentru titlu,cei doi actionari ai echipei dinamo se fac vinovati pentru prestatia jalnica in disputa cu brasov,datorita prezentei"live"sau telefonic pe cele doua posturi se sport,prin amenintarile mai mult sau mai putin voalat la adresa jucatorilor si a bancii tehnice,in cazul in care nu castiga titlul!!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 01 Iun 2009, 08:40

mie fotbalul din romania si mai ales conducatorii a mi produc greata demult...odata eram stelist...acu-s doar pescar....nu stie nimeni de ce? :shock:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: borcea&turcu vinovati

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Iun 2009, 08:56

nasolu scrie:din punct de vedere al suporterului neutru in lupta pentru titlu,cei doi actionari ai echipei dinamo se fac vinovati pentru prestatia jalnica in disputa cu brasov,datorita prezentei"live"sau telefonic pe cele doua posturi se sport,prin amenintarile mai mult sau mai putin voalat la adresa jucatorilor si a bancii tehnice,in cazul in care nu castiga titlul!!
Hai, hai, nu da vina atat de categoric pe actionari ca nu e chiar asa! Doar nu a jucat Borcea in teren, nu? Si nici nu te asteptai sa ii mangaie pe crestet pe fotbalisti la cat de prost jucau! Deci era logic sa se arate suparat. In fond ei, actionarii, dau banii deci au si pretentii. Ramane ca in 2009-2010 Dinamo sa vanda/dea afara cam 70% din lot si sa aduca din tara si din strainatate (eu as prefera 90% din tara) tineri talentati cu care sa faca o noua echipa. Din lotul actual as pastra doar pe Marius Niculae, Lobont, Dolha, Torje si inca vreeo 2. Restul, inclusiv Danciulescu, Niculescu, Cristea, vanduti pe cat de mult se poate. Unii sunt deja batrani altii au aere de vedete, sa isi caute echipa.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Iun 2009, 10:26

De ce nu-i lasati sa se pregateasca de UCL? :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Iun 2009, 13:03

Este al 2 campionat pe care Dinamo 'reuseste' sa l piarda .Cu un joc invechit,static cu 'varfuri' greoaie si lipsite de viteza si stinta demarcarii,cu un mijloc format din jucatori plafonati-bostina,torja,malik,-,cu o 'aparare' care a dat dovada de nesiguranta la fiecare atac advers si unde lipsa lui Loby s a cunoscut -jumatate din punctele lui Dinamo i se datoreaza-Dinamo nu putea emite pretentii la acest campionat decat in mintea lui borcea. Pacat, eu am sperat sa se produca minunea! Poate ca era o minune prea ciudata, ar fi amutit intregul pamant de uimire!
Politica de transferuri sentimentalista a lui borcea, axata pe 'repatrierea' unor jucatori care in fotbalul mare au esuat- zicu,mitea,moti-fie datorita lipsei de valoare,fie datorita varstei-niculescu-,dar toti datorita caracteru lui 'smecheresc'-precum si lipsei de inspiratie a lui rednic in a aduce jucatori de valoare-izvoreanu,malik,torje- sunt adevarate deceptii-a facut ca dinamo sa prezinte un lot 'cosmopolit' lipsit de valoare si lucru decisiv si de tarie de caracter.
Practicand un joc usor de citit -angajari cu mingii inalte pe varfuri-cu un 'mijloc' deslanat si fara orizont,cu o aparare 'sita' Dinamo nu merita probabil nici locul 2. Acum m-as bucura sincer de acest loc.
Pacat pt acesti suporteri -putini dar minunati-pe care ii salut cu respect-caine pana la moarte! :cry:

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 01 Iun 2009, 13:26

Pana aseara am fost si eu un fan al Dinamovistilor,
din pacate acum am sa raman doar pescar, si cred ca o sa fiu mai castigat.

Numa bine si ce-i mai buni sa castige campionatu.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 01 Iun 2009, 13:47

mie imi este mila de TURCU, saracu a bagat bani sa se bucure de esecuri.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 01 Iun 2009, 16:59

Se zice ca dinamoisti ar avea 25 de suporteri in provincie....cu 1 mai mult decat actionarii.
AUH CE SCHELEITURI SE AUZEAU ASEARA DIN GROAPA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA STIINTZA.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 01 Iun 2009, 18:17

Baieti nu mai fiti asa rai LASATII SA SE PREGATEASCA IN CONTINUARE DE CHAMPIONS LEAGUE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Inainte era mai bine !

Mesaj de Mugurstefan » 01 Iun 2009, 18:29

Eheiii, ce bine era inainte .... :idea:
Asta pentru cine are ceva memorie .... :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns