Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Acuma ce sa ziceti si voi,doar s-a vazut din avion ca Urziceniul era cu doua clase peste Timisoara,dar dehh..patriotismul localNeamtul scrie:Eu am spus demult ca Dinamo nu are fatza de CL.
Eu sunt stelist...dar nici Steaua nu merita campionatu.Trebuie sa fim obiectivi.Capitala la ora actuala,in materie de fotbal e praf.
PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana.![]()
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.Ma bucur ca fotbalul din Romania incet,incet revine la normal.Poate ca intr-o zi o sa avem si noi un campionat cu echipe demne de CL.
Fortza Steaua!
Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman!Neamtul scrie:
PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana.![]()
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Fortza Steaua!
Pai...nici eu nu am spus nimic de conspiratie.Timisoara a vrut sa i-o traga lu' Dinamo si a reusit...si parca vad ca Dinamo pierde si locul 2.Fario_nebunu scrie:Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman!Neamtul scrie:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Fortza Steaua!
ilie scrie:Acuma ce sa ziceti si voi,doar s-a vazut din avion ca Urziceniul era cu doua clase peste Timisoara,dar dehh..patriotismul localNeamtul scrie:Eu am spus demult ca Dinamo nu are fatza de CL.
Eu sunt stelist...dar nici Steaua nu merita campionatu.Trebuie sa fim obiectivi.Capitala la ora actuala,in materie de fotbal e praf.
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.Ma bucur ca fotbalul din Romania incet,incet revine la normal.Poate ca intr-o zi o sa avem si noi un campionat cu echipe demne de CL.
Fortza Steaua!