borcea&turcu vinovati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Iun 2009, 22:51

Cica saracul Borcea s-a imbolnavit, nu mai mananca, daca pune ceva in gura varsa, a slabit....cred ca pune prea mult suflet in treaba asta si si-a facut sperante prea mari cu banii pe care urma sa ii ia din CL! :lol: Cat despre Turcu...asta desi e mai nebunel de felul lui se pare ca are un psihic mai tare, e mai imun la "suferinta"! :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 08 Iun 2009, 23:38

Eu am spus demult ca Dinamo nu are fatza de CL. :lol:
Eu sunt stelist...dar nici Steaua nu merita campionatu.Trebuie sa fim obiectivi.Capitala la ora actuala,in materie de fotbal e praf.

PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana. :lol:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.Ma bucur ca fotbalul din Romania incet,incet revine la normal.Poate ca intr-o zi o sa avem si noi un campionat cu echipe demne de CL.

Fortza Steaua! :twisted:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 09 Iun 2009, 00:29

cat despre punctele lui timisoara, urmeaza sa vedem joi dupa ultima etapa daca le va primi inapoi sau nu
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iun 2009, 14:45

Neamtul scrie:Eu am spus demult ca Dinamo nu are fatza de CL. :lol:
Eu sunt stelist...dar nici Steaua nu merita campionatu.Trebuie sa fim obiectivi.Capitala la ora actuala,in materie de fotbal e praf.

PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana. :lol:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.Ma bucur ca fotbalul din Romania incet,incet revine la normal.Poate ca intr-o zi o sa avem si noi un campionat cu echipe demne de CL.

Acuma ce sa ziceti si voi,doar s-a vazut din avion ca Urziceniul era cu doua clase peste Timisoara,dar dehh..patriotismul local :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Iun 2009, 22:47

Neamtul scrie:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman! :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Iun 2009, 00:00

Fario_nebunu scrie:
Neamtul scrie:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman! :lol:
Pai...nici eu nu am spus nimic de conspiratie.Timisoara a vrut sa i-o traga lu' Dinamo si a reusit...si parca vad ca Dinamo pierde si locul 2. :lol:
Cat despre conspiratii...stai linistit ca sunt destule in fotbalul romanesc...gandeste-te numai la sezonul trecut. :wink: (rapid-cfr,cfr-dinamo...si ar mai fi cateva)
Am spus foarte clar ca nu sunt Polist,sunt STELIST si la modul cel mai obiectiv sustin in continuare ca Poli ar fi meritat campionatul(si daca se stia de reprimirea punctelor...fi sigur ca altfel s-ar fi jucat meciul cu Urziceni-ul :wink: )
Ai auzit declaratile lui Turcu?Zicea ca nu merge la meci,ultima etapa,ca si-asa e indiferent daca dinamo castiga sau nu.A mai declarat ca Dinamo nu e de CL si ca nu e capabila sa treaca de doua tururi preliminare...->are rost sa mai vorbim? :wink:
PS:Eu tin cu Steaua si nu cu adunatura aia de echipa in tricouri ros-albastre care reprezinta acest club in prezent.(si nici nu sunt prea incantat de actuala conducere...,mai bine ar fi vandut jiji clubul arabilor.Aia macar ar fi bagat ceva bani in echipa.)
Daca nu se vor gasii oameni care sa fie dispusi sa bage cateva sute de milioane in fotbalul romanesc cred ca vom avea parte si-n continuare numai de esecuri. :cry:
ROS-ALBASTRU PAN' LA MOARTE! :twisted:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Iun 2009, 15:16

Dupa ce au luat 5 goluri in ultimul meci...dinamovistii se saluta cu :
"Give me five ! ".... :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Iun 2009, 15:22

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/timisoa ... 42420.html

hehehehhe ... era si mai interesant sfarsitul campionatului daca se stia decizia cu cateva saptamani inainte ....

Dinamo :roll: ... :twisted:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 11 Iun 2009, 17:47

ilie scrie:
Neamtul scrie:Eu am spus demult ca Dinamo nu are fatza de CL. :lol:

Acuma ce sa ziceti si voi,doar s-a vazut din avion ca Urziceniul era cu doua clase peste Timisoara,dar dehh..patriotismul local :lol:

Pai 'Neamtul ' e stelist.
Atitudinea lui e tipica.
Nu stiu cum de nu vezi un lucru atat de evident si ei drept opinia polistilor o parere a unui stelist de timis . :roll:

Daca vrei sa stii atitudinea adevarata a Timisoarei ar trebui sa te fi uitat pana la sfarsitul meciului Poli-Urziceni in care un stadion intreg a aplaudat echipa mai buna.

Pe alte stadioane se cerea UE !

PT. Neamtul : Daca esti stelist vobeste in numele suporterilor Stelei. sau si mai bine in numele tau !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Iun 2009, 17:57

Vroiam sa zic ca Urziceniul ar fi batut oricum in Banat,chiar daca Timisoara primea punctele inainte(ceea ce zicea Neamtul),ai recunoscut si tu ca a fost echipa mai buna,nu? :lolLa faza asta faceam referire mai sus.Stelist sunt si eu,desi in ultima vreme mi-e tot mai greu sa recunosc.Cat despre ce s-a intamplat dupa meci,numai cuvinte de lauda. :wink:

Scrie răspuns