borcea&turcu vinovati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Iun 2009, 19:36

Da ce a jucat Borcea cu Turcu,vina lor e ca le da prea multi bani unor amatori sau expirati?! Au jucat niste curvari,betivi,smecheri de Dorobanti sau cum vreti voi sa le mai spuneti!!! Eu in locul lui Borcea ii urcam in autocar si ii puneam sa coboare in intersectie la Stefan cel Mare in timpul incidentelor si ii lasam acolo, fraier a fost Borcica ca nu a facut treaba asta!!!

pintea catalin
junior
junior

Mesaj de pintea catalin » 01 Iun 2009, 20:21

Sincer ma bucur mult pentru victoria BRASOVULUI in fata traditionalei dinamo si a sosit clipa sa mai ia campionatul si echipele din provincie cum spuneti voi. Prea multi ani la randul au castigat echipele din capitala sustinute de arbitrii si alte manevre .asta a fost o lectie , asta este fotbalul curat care ar trebui sa se joace pe toate stadioanele din tara. nu am nimic cu dinamo dar si-a meritat soarta.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 01 Iun 2009, 21:37

cipic scrie:Da ce a jucat Borcea cu Turcu,vina lor e ca le da prea multi bani unor amatori sau expirati?! Au jucat niste curvari,betivi,smecheri de Dorobanti sau cum vreti voi sa le mai spuneti!!! Eu in locul lui Borcea ii urcam in autocar si ii puneam sa coboare in intersectie la Stefan cel Mare in timpul incidentelor si ii lasam acolo, fraier a fost Borcica ca nu a facut treaba asta!!!
Nu ma intereseaza dinamo absolut deloc,insa cred ca au vina si conducatorii clubului,ei umfla in presa la ei"super atacul nostru"......"cei mai buni"...."campionii"etc..etc.
seara la stiri ....vezi baietzi de la dinamo cu bmw-uri si mercane...fetitze spuma si fum
alcool si manele...isi merita soarta....si toate astea din tolerantza si neputintza conducatorilor
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 01 Iun 2009, 23:23

mie aseara cand a dat unirea golu de 1-1 imi suna in cap melodia aia de la Casa Loco : CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TZEAPA, CE BINE-MI PARE CA AI PIERDUT... nanananananananaaa nananananananaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Iun 2009, 08:51

Mahh, ghinionul lor a fost ca meciul nu s-a tinut acum 5 ani.
Sau si mai bine, acum 40 de ani.
Iti dai seama ce intrari aveau de Yoko Geri nesanctionate ca ale lui Giani Kiritza sau Alexa ?
Cum dadeau arbitrul Burloiu afara cu rosu 4 adversari ?
Cum ii faultau prin careu de cate ori este nevoie pe dinamovisti ??
+ ca pe atunci adversarii erau saraci saraci, cu 2000 de coco iti asigurai complicitatea a inca 2 jucatori adversi .
Iar la sfarsit poolimea era multumita : A Castigat cel mai bun , NU ? :twisted: :twisted:
He He He.....
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 02 Iun 2009, 09:34

p5ih0 scrie:mie aseara cand a dat unirea golu de 1-1 imi suna in cap melodia aia de la Casa Loco : CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TZEAPA, CE BINE-MI PARE CA AI PIERDUT... nanananananananaaa nananananananaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa vezi ce ti-o iei tu... :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 02 Iun 2009, 15:39

dan bobei scrie:
p5ih0 scrie:mie aseara cand a dat unirea golu de 1-1 imi suna in cap melodia aia de la Casa Loco : CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TZEAPA, CE BINE-MI PARE CA AI PIERDUT... nanananananananaaa nananananananaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa vezi ce ti-o iei tu... :lol:
:lol: Pai mai Danute, nu la tine s-o referit Rares...Sau da? :roll:
Da-i incolo, sa nu-ti para rau, o fost razboaie, o murit oameni,
catastrofe si altele, alea necazuri nu asta cu Dinamo :) :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Iun 2009, 18:49

Da mai,asa e,sa alergi de unul singur si poate sa iesi pe locul ...trei :lol: :lol: Asta doare si pe al mai aprig lupan :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Iun 2009, 21:45

Concluzia :
...miau ! miau ! miau !...
Dic-mamo !... :lol: :lol: :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 03 Iun 2009, 14:37

[quote="old_radu"]Concluzia :