borcea&turcu vinovati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da ce a jucat Borcea cu Turcu,vina lor e ca le da prea multi bani unor amatori sau expirati?! Au jucat niste curvari,betivi,smecheri de Dorobanti sau cum vreti voi sa le mai spuneti!!! Eu in locul lui Borcea ii urcam in autocar si ii puneam sa coboare in intersectie la Stefan cel Mare in timpul incidentelor si ii lasam acolo, fraier a fost Borcica ca nu a facut treaba asta!!!
- pintea catalin
- junior
Sincer ma bucur mult pentru victoria BRASOVULUI in fata traditionalei dinamo si a sosit clipa sa mai ia campionatul si echipele din provincie cum spuneti voi. Prea multi ani la randul au castigat echipele din capitala sustinute de arbitrii si alte manevre .asta a fost o lectie , asta este fotbalul curat care ar trebui sa se joace pe toate stadioanele din tara. nu am nimic cu dinamo dar si-a meritat soarta.
- storm fish
- veteran
Nu ma intereseaza dinamo absolut deloc,insa cred ca au vina si conducatorii clubului,ei umfla in presa la ei"super atacul nostru"......"cei mai buni"...."campionii"etc..etc.cipic scrie:Da ce a jucat Borcea cu Turcu,vina lor e ca le da prea multi bani unor amatori sau expirati?! Au jucat niste curvari,betivi,smecheri de Dorobanti sau cum vreti voi sa le mai spuneti!!! Eu in locul lui Borcea ii urcam in autocar si ii puneam sa coboare in intersectie la Stefan cel Mare in timpul incidentelor si ii lasam acolo, fraier a fost Borcica ca nu a facut treaba asta!!!
seara la stiri ....vezi baietzi de la dinamo cu bmw-uri si mercane...fetitze spuma si fum
alcool si manele...isi merita soarta....si toate astea din tolerantza si neputintza conducatorilor
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- Mugurstefan
- veteran
Mahh, ghinionul lor a fost ca meciul nu s-a tinut acum 5 ani.
Sau si mai bine, acum 40 de ani.
Iti dai seama ce intrari aveau de Yoko Geri nesanctionate ca ale lui Giani Kiritza sau Alexa ?
Cum dadeau arbitrul Burloiu afara cu rosu 4 adversari ?
Cum ii faultau prin careu de cate ori este nevoie pe dinamovisti ??
+ ca pe atunci adversarii erau saraci saraci, cu 2000 de coco iti asigurai complicitatea a inca 2 jucatori adversi .
Iar la sfarsit poolimea era multumita : A Castigat cel mai bun , NU ?
He He He.....
Sau si mai bine, acum 40 de ani.
Iti dai seama ce intrari aveau de Yoko Geri nesanctionate ca ale lui Giani Kiritza sau Alexa ?
Cum dadeau arbitrul Burloiu afara cu rosu 4 adversari ?
Cum ii faultau prin careu de cate ori este nevoie pe dinamovisti ??
+ ca pe atunci adversarii erau saraci saraci, cu 2000 de coco iti asigurai complicitatea a inca 2 jucatori adversi .
Iar la sfarsit poolimea era multumita : A Castigat cel mai bun , NU ?

He He He.....
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
dan bobei scrie:Sa vezi ce ti-o iei tu...p5ih0 scrie:mie aseara cand a dat unirea golu de 1-1 imi suna in cap melodia aia de la Casa Loco : CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TZEAPA, CE BINE-MI PARE CA AI PIERDUT... nanananananananaaa nananananananaaaa![]()
![]()
![]()

Da-i incolo, sa nu-ti para rau, o fost razboaie, o murit oameni,
catastrofe si altele, alea necazuri nu asta cu Dinamo