borcea&turcu vinovati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Aug 2009, 18:45

nasolu scrie:sa mor eu,dintre toate echipele romanesti,au fost cei mai prosti din curtea scolii:))
:lol: :lol: , exact ,
Si cand te gandesti ca 'ei' ne fac pe noi astia nebucurestenii - "tarani " !:shock:

Parca Bucurestiul ar avea numai oraseni de 5 generatii ! :roll:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 28 Aug 2009, 08:52

Hai Dinamooo !

"storm xxx " si " nasolu" , unde sunteti sa mai comentati de Dinamo ??

Duminica le-o " tragem" si stelistilor , apoi putem sa nu mai batem pe nimeni ! 8) 8) 8)

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Aug 2009, 10:33

ce naiba ati realizat mai de sunteti asa tari...v-ati calificat si voi 1 data in ultimii 1014 ani intr-o cupa europeana si sunteti cu p... mare :lol: :lol: ... intr-adevar atitudinea si determinarea este de admirat dar cam atata...in rest mai aveti mult pana departe :!:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 28 Aug 2009, 11:17

Nu mai inteleg nimic.Poate are legatura cu acea firma de pariuri sportive care a falimentat saptamana trecuta :lol: :lol: :lol: .
FELICITARI JUCATORILOR DE LA DINAMO :D :!:
Anti bucuresti!
Forza Stiintza.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 28 Aug 2009, 11:48

in sfarsit o aratat si dinamo a echipa mare, numa sa nu li se urce victoria asta la cap sa o dea in bara din nou :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 28 Aug 2009, 11:57

felicitari!!eu chiar bateam campii ieri ca se vor califica,sa necajesc lumea :D !forza viola-argesu' chiar si-n B :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Aug 2009, 12:56

nasolu scrie:felicitari!!eu chiar bateam campii ieri ca se vor califica,sa necajesc lumea :D !forza viola-argesu' chiar si-n B :D
mai greu cu Electrosid Titu in cupa :lol:

http://www.sport.ro/video/noapte-alba-i ... oplay=true

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Aug 2009, 10:13

Hahaha, i-a iesit pe nas lui Jiji ca tot zicea el ca a tinut cu Dinamo la Liberec si a suferit la penalty-uri. Acum a venit tavalugul Bonetti si peste el si l-a aplatizat! :lol: Pe bune acum: Bergodi ar trebui sa vina mic si umil la Bonetti si sa il roage frumos sa il invete si pe el niste scheme de antrenament. Iar Becaliotul sa nu se mai is degeaba de Grzelak si Szekely ca nu ei sunt marii vinovati de dezastrul stelist. Astia sunt doar akarii pauni. El, Becali, e marele vinovat. Vinovat pt ca s-a inascut in primul rand! :lol: :lol:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 31 Aug 2009, 14:02

pikeman scrie:
nasolu scrie:felicitari!!eu chiar bateam campii ieri ca se vor califica,sa necajesc lumea :D !forza viola-argesu' chiar si-n B :D
mai greu cu Electrosid Titu in cupa :lol:

http://www.sport.ro/video/noapte-alba-i ... oplay=true[/quote

de cand"clanul penescu"a preluat echipa,am prezis un viitor catastrofal,s-a intamplat chiar in primul an cand am retrogradat,acu'o patiram si mai rau...echipa n-o sa-si mai revina cu penestii la conducere,nu stiu de ce s-au amestecat ei in fotbal in loc sa-si vada de orezu'si malaiu'lor :evil: :evil: grijania... :evil:

Scrie răspuns