borcea&turcu vinovati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 11 Iun 2009, 18:04

Fario_nebunu scrie:
Neamtul scrie:
PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana. :lol:
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Fortza Steaua! :twisted:
Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman! :lol:
Ceva manevre au fost totusi.
Eu am vazut meciul din Cupa in care Poli a batut dinamo.
M-am uitat special sa vad si eu cat de artisti sunt cele doua echipe.
La primuyl gol Gigel Bucur a inscris dintr-un offside de cel putin juma de metru.
Daca nu ar fi fost ceva intelegere, sareau toti dinamovistii pe tusier si-l incolteau.
N-au sarit.
Au continuat meciul intr-un mod blazat.
Acum sunt atent sa vad daca ce va fi la meciul CFR-POLI din cupa.
Parca sa zic ca campionatul asta CFR a intors cuiva niste servicii pentru campionatul trecut castigat.
Deci....... am ceva mici banuieli....si mai am ceva info de unele afaceri extrafotbal.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 11 Iun 2009, 19:52

Pai 'Neamtul ' e stelist.
Atitudinea lui e tipica.
Nu stiu cum de nu vezi un lucru atat de evident si ei drept opinia polistilor o parere a unui stelist de timis . :roll:

Daca vrei sa stii atitudinea adevarata a Timisoarei ar trebui sa te fi uitat pana la sfarsitul meciului Poli-Urziceni in care un stadion intreg a aplaudat echipa mai buna.

Pe alte stadioane se cerea UE !

PT. Neamtul : Daca esti stelist vobeste in numele suporterilor Stelei. sau si mai bine in numele tau ![/quote]

Pai,eu am vorbit in numele meu si am spus cum vad eu treburile. :wink:
De ce sa vorbesc in numele suporterilor Stelei? :roll: Asta chiar n-am inteles-o.Nu inteleg,ce legatura are cu subiectul? :roll:

PS:Timisorenii cred ca gandesc exact cum gandesc si eu.Daca se stia de punctele alea,Poli ar fi luat campionatul.
Acum Poli se taie de ciuda ca nu a luptat cand trebuia.Pacat...chiar meritau campionatul.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2009, 20:56

OK, suntem toti de acord ca Unirea a meritat sa castige locul 1, asta e indiscutabil. Poli a dat-o in bara in meciul direct si apoi cu Brasovul iar Dinamo s-a demoralizat complet dupa infrangerea de la Urziceni. Acum sa vedem ce va face Unirea in CL. Ma intreb daca va egala performanta CFR-ului de anul trecut, cele 4 puncte. Dar si 3 daca ia e binisor. Cat despre Poli, sa fim seriosi, nu va trece de cele 2 ture de baraj deci va evolua in Europa League. Pe Dinamo, Steaua, Vaslui, CFR nu le vad trecand decat de maxim 1 tur in Europa l. Poate ca sunt prea pesimist...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 11 Iun 2009, 21:16

esti de-a dreptul optimist .... :lol:

Va fi sub ce spui tu acolo.

Fotbalul romanesc de anul trecut a intrat intr-o criza ( nu financiara ) , in care se schimba conditiile.
Adica mai greu cu valize, brichete , blaturi , arbitri, jucatori trantitori samd.
Nu zic ca dispar cu totul, numai ca nu mai poti sa faci cum ia zis Piturca lui Gigi cand a devenit actionar plin la steaua ca e mai usor sa cumperi un campionat decat sa-l castigi.
Si in aceste noi conditii e normal ca echipele sa treaca prin crize si ele. Uite unde e Steaua si Dinamo !!
Sau mai bine zis , ce joaca ???

Pai nu scapa Dinamo titlul anul asta nici cu valizele lui Gigi la toate meciurile returului anti Dinamo. Cred ca sunteti de acord cu asta.
ehh , uite ca DNA a bagat asa frica in ei, nu ii condamna.. prietenii stiu de ce, dar nici nu ii lasa .

Ehh.... pana baga la tartacutza alde smecherashii nostri patroni ca s-au schimbat regulile o sa cam fie asa o perioada de criza.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Aug 2009, 18:04

:lol: :lol: :lol:
Zic carcotasii ca dinamo a scurtat repriza sa poata ajunge torje si pulhac la o carciuma unde un celebru manelis avea recital.Se pare ca nu au intarziat :lol: :lol: :lol: .
Astia inca se pregatesc de UCL ,va dati seama cand vor juca fotbal ce va fii....ei inca se pregatesc :lol: :lol: :lol: .
mare rusine :evil:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 21 Aug 2009, 20:08

sa mor eu,dintre toate echipele romanesti,au fost cei mai prosti din curtea scolii:))

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 21 Aug 2009, 21:58

Se mai intampla,e un sport,unii pierd altii castiga,dar ce au facut nemernicii aia de au navalit pe teren e de neiertat.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Aug 2009, 09:55

Pai sa stii tu ca nemernicii aia asteapta de ani de zile sa vada o echipa competitiva care sa incante ochiul,sa vada si ei un stadion nou etc etc poate ca le-a ajuns sa vada pe teren numai curvari,betivi care isi etaleaza femeile si masinile in parcarea lui Dinamo!!! Eu am fost ultras la aceasta echipa si stiu ce inseamna sa te duci sa vezi numai figuri din partea jucatorilor si de 5 ani nu am mai calcat pe stadionul ala si nici nu cred ca voi mai calca, nici macar la meciuri nu ma mai uit mi s-a urat, prefer sa ma duc 2 ore la peste decat sa ma uit la imbecilii aia!!! La stirile sportive nu vezi altceva decat ce masina si-a mai tras Zicu sau ce femeie mai f..e Cristea sau cate sticle de vin a baut Tamas sau il vezi pe analfabetul ala de Turcu cu zambetul ala de pedofil!!! Borcea spunea ca de 3 ani nu a dat drumul la nici un jucator, pai cum sa dai drumul daca nu ai nici o oferta pt ei, toti sunt praf, aduna toate rebuturile de la alte echipe si spera sa intre in Champions League!!! La Steaua la fel urla Becalli ca-i scapa suporterii pe teren de parca ar fii oile lui din tarc, ,, sapte'' randuri de garduri vrea sa bage si sarma ghimpata si daca se poate si curent electric!!! Prosti sunt suporterii ca se duc la meci si sunt facuti huligani,derbedei si nemernici ,ar trebui sa joace cu stadioanele goale!!! Nu zic sunt si din astia care instiga, sa-i ia pe aia la sectie dar de multe ori sunt luati tot aia nevinovati!!!
Asa ca nu mai ziceti voi ca sunt nemernici acei oameni care au sperat de ani de zile ceva si ca sa fac o comparatie e ca si cum te duci pe Sarulesti ani la rand si nu prinzi nimic, normal ca iti vin spumele pe balta aia :)
Asa ca va recomand sa va uitati la Fishing&Hunthing decat la un meci cu Dinamo sau Steaua, e mult mai relaxant :)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 22 Aug 2009, 10:25

Una e una,alta e alta!
Daca faci rau clubului cu care tii cum au facut aia de au navalit pe teren,in niciun caz nu te poti numi suporter!
Nu au rezolvat ABSOLUT NIMIC!
Daca as sti ca fac lucruri bune pt fotbal si echipa navalind pe teren,as face si eu.
Trebuiau sa rezolve altcumva si in primul rand cine il tine in brate pe badea?Aici e problema pe care nu o vezi!
Si la echipele din provincie e aceeasi treaba,jucatori curvari si betivani,etc, dar in plus astia mai vand si meciuri,lucru mult mai grav,dar pt asta nu navaleste nimeni pe teren.
Si eu ii injur pe cei de la Dinamo,Steaua,Ceahlaul,Bistrita,politicienii romani,parlamentarii,``vedetele`` care apar la Tv,etc. dar anarhia nu e o solutie!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Aug 2009, 15:31

Cel mai bine sa nu se mai duca nimeni la stadioane decat copii de gradinita,elevi,femei insarcinate, babe si mosi cum vrea Jiji :)) si sa se scandeze versuri din poeziile lui Eminescu,Alecsandri etc etc

Poate sa o suspende pe Dinamo 100 de ani de acum incolo pt ca oricum nu ar fi ajuns niciodata in grupele Europa League nu mai spun de grupele UCL, nu stiu de ce se agita astia la tv pe tema asta, Dinamo joaca doar tururi preliminare!!!

Scrie răspuns