Ceva manevre au fost totusi.Fario_nebunu scrie:Exact ce e tipic pentru stelisti = mania conspiratiei! Daca bate Steaua - e normal, doar sunetm cei mai buni, nu? daca pierde - s-au inteles adversarii sa ne taie la puncte! Ne-au lucrat cu arbitrii etc. S a vazut clar ca Unirea a fost mai buna ca Timisoara! Si Unirea a fost si peste Dinamo desi in final de meci arbitrul a anulat golul perfect legal al lui Dinamo! Nu am comentat nimic, nu am zis ca e conspiratie pt ca mai gresesc si arbitrii, e uman!Neamtul scrie:
PS:Daca Poli Timisoara ar fi avut alea 6 puncte,n-ar fi castigat Urziceni meciul si Timisoara era campioana.![]()
Timisoara a preferat sa ajute pe altii decat s-o faca pe Dinamo campioana deoarece au stiut ca nu vor primi punctele necesare castigarii campionatului.
Fortza Steaua!
Eu am vazut meciul din Cupa in care Poli a batut dinamo.
M-am uitat special sa vad si eu cat de artisti sunt cele doua echipe.
La primuyl gol Gigel Bucur a inscris dintr-un offside de cel putin juma de metru.
Daca nu ar fi fost ceva intelegere, sareau toti dinamovistii pe tusier si-l incolteau.
N-au sarit.
Au continuat meciul intr-un mod blazat.
Acum sunt atent sa vad daca ce va fi la meciul CFR-POLI din cupa.
Parca sa zic ca campionatul asta CFR a intors cuiva niste servicii pentru campionatul trecut castigat.
Deci....... am ceva mici banuieli....si mai am ceva info de unele afaceri extrafotbal.