BON JOVI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Feb 2011, 09:52

E un text recitat. In sens literal poate fi, nu e muzica pentru mine. Sper ca am fost destul de clar in exprimare in ultimele 3 postari ca e o parere personala.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Feb 2011, 09:58

aaaaaaa si inca ceva, un DJ nu canta la nimic. un DJ bun numai tzine publicul pe ringul de dans, nimic mai mult, ori traditzional cu placi de vinil si doua pick-upuri, sau, mai nou, cu calculatoare, cduri si alte minuni, si asta e un lucru pe care nu-l poate face oricine, deci o arta aparte. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Feb 2011, 09:59

... mare artist :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Feb 2011, 10:07

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Feb 2011, 10:16

ar trebui deschis un topic: CE ESTE MUZICA? :lol: sau, care muzica ie mai muzicala decat care muzica si de ce? :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Feb 2011, 11:40

wigga, please...

din Dex:

MÚZICĂ, (4) muzici, s. f. 1. Arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică. 2. Știință a sunetelor considerate sub raportul melodiei, al ritmului și al armoniei. 3. (Adesea fig.) Creație componistică, melodie, cântec; p. ext. executare sau audiere a unei compoziții muzicale.

Intradevar se poate spune ca a recita un text pe un ritm este "sunet". Totusi poezia nu este muzica.
Sub aspectu asta Salam e mai muzician decat 50 cent.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 16 Feb 2011, 15:40

ULK scrie:Absolut, adevarat burtea :)...dar tot nu e heavy metal...Cine se da mare fan al lui ..sa stie batar ,cam ce stil ii place...Mai ales , ca e muzician himself....
Macar Fernado de la Caran-Sebes...se stie ca e idolu' femeilor...se stie..
Amu, ori suntem..Golden...ori nu mai suntem... :wink:
Dom'le, tu ori te prefaci, ori vorbesti in necunostinta de cauza, ca sa nu vorbesc vulgar. Dar vad ca nu esti singurul care spune prostii, mai sunt si altii care-ti impartasesc parerile de mare muzician si critic al artei muzicale. Vad ca voi chiar stiti ce vorbiti, argumentati frumos, aveti o cultura muzicala vasta, ba chiar ati terminat conservatorul, de stiti asa de bine definitiile stilurilor muzicale, respectiv cine ce canta. Ok, eu, care n-am absolut nici o treaba cu muzica, comparativ cu voi, trebuie sa cred tot ce spuneti. As avea totusi doua intrebari:
1. De ce wikipedia (un "mic" site oarecare, care iarasi greseste si nu se ridica la nivelul cunostintelor voastre muzicale) catalogheaza trupa ca fiind HARD ROCK, nu soft, pop sau eventual techno?
Click aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Bon_Jovi
2. Daca si wikipedia greseste, ascultati va rog urmatoarea piesa: http://www.youtube.com/watch?v=SY5-gPbJQo0 Mie mi se pare ca e soft-country, sau folk...cu influente de manea. Voi ce credeti? In nici un caz nu e hard/heavy, asa-i?
:roll:
PS: V-as ruga sa nu vorbiti daca nu stiti, iar in cazul Bon Jovi, e bine sa cunosti si piesele de pe albume, nu doar cele care se dau la radio, pentru a ameti femeile...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Feb 2011, 16:12

pfffff, cineva s-a oparit! :D nu e bine, se innegreste pateul, zau asa..
Totusi, parerea mea de nestiutor, pe care am enuntat-o parca si pe prima pajina, este ca de la hard rock la heavy metal e o distanta bunicica, cam cat on lanseu bun cu un echipament de baitcast :lol: sau, ca sa fiu mai abrubt, cam ca de la Deff Lepard la Maiden... sau ar trebui sa zic de la "ti-am dat un inel" :lol: la S.O.A.D.
:twisted: :cooler:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 16 Feb 2011, 16:15

shimano, priveste "povestea" lor in ansambu...este "glam" toata ziua.
...cot la cot cu altii , gen Europe, au facut "metalul" foarte versatil si cam atat...
...pentru manelisti, o decenta dedicatie, fara "discriminari": http://www.youtube.com/watch?v=fTpQOZcNASw
...pentru Leba/ULK, take this: http://www.youtube.com/watch?v=M0_TWHNpErI

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Feb 2011, 17:54

Pai,amu deja o dam in hard rock..mai shimano? De la convingerea ta ferma din prima pagina ...ca e heavy metal pur? :)

E o mica mare diferenta...da cum zicea colegul Leba, cat o aruncare de baitacast ...as mai preciza:aruncare cu neste mulinete mai mici si mai colorate...ase ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns