orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
N-am nimic cu JBJ, insa il cam arunci in blaze of glory.
Afirmatia ca ar canta "heavy metal curat" mi se pare usor deplasata. Cred ca face un pop-rock cu iesiri repetate in slow d-ala plangacios, patu din trandafiri sau aiurea..
Ma intreb atunci ce mai canta Sabbath, Maiden, Metallica, Judas Priest si restu..
Pike, in haiduciile alea ai prins si un hold-up la pelagici?

-
ovidiu
- veteran

-
vorbiti mai ncet..ca daca aude socra-meu ca iar vine vreun roakar in Ro vrea biliet...
Anul trecut i-a placut la delir si nebunie la AC/DC... recunos...imi placu si mie... dar el a prins un gust de concerte d'astea...
deja inregistez mai multe emisiuni sa i le pun in reluare..ca sa nu audastirile cu roakari

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
ULK
- veteran

Vaaaaii shimano...ce ti-asi zice .....
Bon Jovi nu a fost heavy metal si nu va fi niciodata!!!!!!Nici un fel de metal nu e...e glam-rock de la inceputuri..Si da, se pricepe la muzica, dar asa mai pentru muheres...sa mearga la inima...
Este bun in ce face...absolut...dar sa degradezi metalul in halul asta..sa zici el canta asaceva...totusi
Daca tu zici ca metalul adevarat e doar urlete si nu are ritm, melodie..te rog din suflet asculta melodia ..da am scris melodie..nu piesa...si zi ca nu am dreptate...stiu ca esti muzician..si poti sa dai cu parerea mai bine ca mine...
Te rog asculta cu atentie..pana la sfarsit..si sa zici o parere
http://www.youtube.com/watch?v=t1RTgznup5c
Si varianta pe pian...melodie scrisa de niste "urlatori"...Alta treaba ca fata care reproduce pe pian..este un geniu.
http://www.youtube.com/watch?v=Yyf7xKWzjkE
-
kleniacul
- veteran

shimano scrie:Maiden/Priest mai mult urla decat canta, iar Queen, sa fim seriosi, sunt muuult mai pop si mai soft decat Bon Jovi. Daca cunosti discografia BJ, si nu te iei doar dupa "slagare" ca "Always" sau "Bed of Roses", vei intelege ce spun. Heavy Metal curat. Iar eu cunosc pe-de-rost discografia Queen (si iubesc muzica lor), ca sa pot afirma usor ca sunt mult mai pop-isti
Dar, ma rog, fiecare ce crede ca-i muzica buna pt urechea lui...Romania cred ca e tara extremelor muzicale...pe de-o parte, avem dureri de inima gen copilu minune, suparat foc pe dushmani si pa fumeie, pe de alta parte avem un grup mai restrans de metalisti forte, sau hip-hop-isti, care n-au nici o treaba cu muzica (muzica este si melodie, nu doar un ritm oarecare, cu texte obscene fara melodie, sau urlete in cazul rockerilor suparati, muzica = melodie + ritm + mesaj + etc...)

Nu ma bagati in seama, eu sunt mai primitiv in ceea ce priveste "muzica", ascult muzica clasica in loc de manele si KellyFamily, Roxette sau Bon Jovi in loc de hip-hop, house, rave, rap techno si mai stiu eu ce stiluri cu denumiri SF. Peace!
Eu am aruncat doar o pastila,asa la distractie,in amintirea vremurilor vechi pe cind se certau depesistii cu raper-ii,apoi metalistii cu popper-ii.sau poppere,si cu fanii Michael,dar ma gindeam ca nu va mai intaritati ca la tinerete.Uite,ca sa iti treaca supararea,marturisesc ca voi lua un bilet,pentru sotie,in contrapartida pentru concertele cu Maiden,si cel din 92 si de acum,Judas,AC/DC,etc,vazute de mine doar cu prietenii,deasemeni si pentru partidele de pescuit savurate solo si pentru alte multe ,,pacate"
-
ovidiu
- veteran

-
@kleniacul: 'otule... strangi puncte/credit pt dezmatul din sezonul de va veni

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
kleniacul
- veteran

ovidiu scrie:@kleniacul: 'otule... strangi puncte/credit pt dezmatul din sezonul de va veni

Da cica Judas vine iar,sper sa nu moara Halford pe la noi,ca ne facem de bafta lumii.Am vazut ca el saracul se straduia sa faca show,dar fizic nu prea mai poate.Vorba aia,daca tot nu se ridica,ia uite ce frumos atirna.
-
lenti
- utilizator nou

Judas Priest si Whitesnake vor canta pe 3 iulie la Romexpo.
Cat despre Bon Jovi, gusturile nu se discuta
-
shimano
- veteran

-
Stati linistiti, nu sunt nici eu obsedat de BJ, prefer oricand Nightwish. Dar in amintirea anilor de liceu, si pentru nostalgia iubirilor din anii 90, am decis sa merg, caci poate intineresc din nou, sau ma-ndragostesc, cine stie..
PS: Metallica e trash metal, daca nu ma-nsel, iar Bon Jovi, alaturi de GNR, Scorpions, Aerosmith, Van Halen, Def Leppard, etc...apare ca heavy metal. Cel putin asa cantau prin anii 80. Din 92 au inceput sa fie mai afemeiati, si au rupt-o cu rock-ul greu.
-
Fario_nebunu
- veteran

Ma intreb cum o pescui si Bon Jovi asta - are undita sau baga parul ala mare si unsuros in apa pe post de plasa? Daca ii pune si niste greutati la capete devine un fel de prostovol. Cred ca face ravagii la oblete vara, mai ales ca are destula matreata cat sa il si nadeasca!

In rest nimic de zis, omul canta decent, fata de altii e chiar bun. Blaze of glooooryyyy!
-
Fario_nebunu
- veteran

kleniacul scrie:
,in amintirea vremurilor vechi pe cind se certau depesistii cu raper-ii,apoi metalistii cu popper-ii.sau poppere,si cu fanii Michael,dar ma gindeam ca nu va mai intaritati ca la tinerete.
O mica rectificare: in anii 80 si inceput de 90 se bateau langa discoteci pankistii (punkerii) cu depesistii, apoi spre sfarsit anilor 90 raperii cu metalistii. Acum ar trebui sa se uneacsa toti si sa le ia gatul la manelisti si alti laietzi din astia care ne asasineaza zilnic cu talentul lor! Si mai si fura din magazine gen Adrian hotzul mic...