BON JOVI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

BON JOVI

Mesaj de shimano » 14 Feb 2011, 08:50

Evenimentul anului 2011, pe langa imensele mele capturi de stiuca :lol: , se anunta a fi concertul BON JOVI, de pe 10 iulie, Piata Constitutiei, Bucuresti. Eu sunt mare fan, mi-am luat bilete Golden Circle, in fata scenei. Voi? :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Feb 2011, 09:39

io mi-am luat un blank de legende elite 1/2 - 2 oz
:lol: :lol: :lol:

ii topic de lauda asta?

glumesc, si mie imi place bon jovi dar na, am prea multe excursii pescaresti planificate prin tara sa mai ajung si la concert :D nu ie uichenduri destule peste an

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Feb 2011, 10:07

pikeman scrie:io mi-am luat un blank de legende elite 1/2 - 2 oz

ii topic de lauda asta?
:lol1:

revenind la Bon Jovi nuj daca ei sunt evenimentul anului, dar probabil ca va fi fainutz concertul. Cat de fainutz poate fi un concert de rock soft asa, ca bon jovi :P :lol: :lol:

Rock On! :cooler:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 14 Feb 2011, 10:37

Concertul va fi mai mare ca AC/DC de anul trecut, deci e clar ca va fi concertul anului.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Feb 2011, 14:21

"you give love a bad name " :)...the real name si Metallica :cooler: :cooler: :cooler:

Ce imi place la Bon Jovi ...e Skid Row :cooler: :cooler: ...ca el l-a ajutat pe Bach sa se impuna in showbiz .

Golden Circle? Wow...Eu am stat o saptamana langa resedinta lui Bon Jovi , pe Summit in Jersey....Cine e mai tare? ...Scuza-mi ironia...dar chiar suna a lauda..putintel.
Have fun.....ce sa zic....
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Feb 2011, 15:29

"i'm a cowboy, on a steel horse i ride
i'm wanted, dead or alive..."

imi plac mult cateva melodii vechi de-a lor, astea noi...... bleah! pop curat curatzel... :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 14 Feb 2011, 15:52

Sa speram ca vor canta mai multe din alea vechi si mai putin din astea noi, care, recunosc, sunt varza.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 14 Feb 2011, 15:53

Sa speram ca vor canta mai multe din alea vechi si mai putin din astea noi, care, recunosc, sunt varza.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 14 Feb 2011, 16:07

shimano scrie:Sa speram ca vor canta mai multe din alea vechi si mai putin din astea noi, care, recunosc, sunt varza.
Am inteles din prima postare ce vrei sa spui,nu trebuie sa postezi de doua ori.E foarte tare Bon Jovi,dar mult dupa Maiden,Priest,Queensriche,Queen, e asa un fel de Michael soft rock(':o')

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 14 Feb 2011, 17:39

Maiden/Priest mai mult urla decat canta, iar Queen, sa fim seriosi, sunt muuult mai pop si mai soft decat Bon Jovi. Daca cunosti discografia BJ, si nu te iei doar dupa "slagare" ca "Always" sau "Bed of Roses", vei intelege ce spun. Heavy Metal curat. Iar eu cunosc pe-de-rost discografia Queen (si iubesc muzica lor), ca sa pot afirma usor ca sunt mult mai pop-isti :wink:
Dar, ma rog, fiecare ce crede ca-i muzica buna pt urechea lui...Romania cred ca e tara extremelor muzicale...pe de-o parte, avem dureri de inima gen copilu minune, suparat foc pe dushmani si pa fumeie, pe de alta parte avem un grup mai restrans de metalisti forte, sau hip-hop-isti, care n-au nici o treaba cu muzica (muzica este si melodie, nu doar un ritm oarecare, cu texte obscene fara melodie, sau urlete in cazul rockerilor suparati, muzica = melodie + ritm + mesaj + etc...)
:roll: Nu ma bagati in seama, eu sunt mai primitiv in ceea ce priveste "muzica", ascult muzica clasica in loc de manele si KellyFamily, Roxette sau Bon Jovi in loc de hip-hop, house, rave, rap techno si mai stiu eu ce stiluri cu denumiri SF. Peace!

Scrie răspuns