Maiden/Priest mai mult urla decat canta, iar Queen, sa fim seriosi, sunt muuult mai pop si mai soft decat Bon Jovi. Daca cunosti discografia BJ, si nu te iei doar dupa "slagare" ca "Always" sau "Bed of Roses", vei intelege ce spun. Heavy Metal curat. Iar eu cunosc pe-de-rost discografia Queen (si iubesc muzica lor), ca sa pot afirma usor ca sunt mult mai pop-isti
Dar, ma rog, fiecare ce crede ca-i muzica buna pt urechea lui...Romania cred ca e tara extremelor muzicale...pe de-o parte, avem dureri de inima gen copilu minune, suparat foc pe dushmani si pa fumeie, pe de alta parte avem un grup mai restrans de metalisti forte, sau hip-hop-isti, care n-au nici o treaba cu muzica (muzica este si melodie, nu doar un ritm oarecare, cu texte obscene fara melodie, sau urlete in cazul rockerilor suparati, muzica = melodie + ritm + mesaj + etc...)

Nu ma bagati in seama, eu sunt mai primitiv in ceea ce priveste "muzica", ascult muzica clasica in loc de manele si KellyFamily, Roxette sau Bon Jovi in loc de hip-hop, house, rave, rap techno si mai stiu eu ce stiluri cu denumiri SF. Peace!