Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stai ma ca eu prin anii 80 abia aparusem,punk-ist evident,ca toti nou-nascutii,si nu ma duceam inca la disco.Bataile alea cu punk-erii le-am prins prin 93-94,la fel si cu depesistii.De prin 97-98 am evoluat,ne bateam intre noi.Fario_nebunu scrie:O mica rectificare: in anii 80 si inceput de 90 se bateau langa discoteci pankistii (punkerii) cu depesistii, apoi spre sfarsit anilor 90 raperii cu metalistii. Acum ar trebui sa se uneacsa toti si sa le ia gatul la manelisti si alti laietzi din astia care ne asasineaza zilnic cu talentul lor! Si mai si fura din magazine gen Adrian hotzul mic...kleniacul scrie:
,in amintirea vremurilor vechi pe cind se certau depesistii cu raper-ii,apoi metalistii cu popper-ii.sau poppere,si cu fanii Michael,dar ma gindeam ca nu va mai intaritati ca la tinerete.
nu-i bine sa vorbesti de lucruri pe care nu le stii... sau despre lucruri pe care le "stii" de la televizorgeppetto scrie:Ba, mie chiar mi se pare ca diferenta dintre "cultura" negracilor sarantoci (sau bogatani in cazu "artistului") si semi-analfabeti care dau pe afara de bani, masini, basini si femei si alti cocalari care canta manele e ca primii nu stiu sa cante si ai'lalti stiu. Din punct de vedere muzical manelistii macar canta la cate-un instrument acolo, live. Din punct de vedere al textului... yo! yo! yo! Alti cocalari semi-analfabeti.
geppetto scrie:1. Din partea mea aia e muzica...atunci cand "plugusoru" si "sorcova" or sa mi se para ca au ceva in comun cu muzica.
2. "DJ" pentru mine (daca putem face o comparatie cu artele plastice si putem) e exact ala care nu stie sa picteze si se scuza ca face arta moderna. Chiar ma gandesc cum ar fi un dialog intre muzicieni:
DJ x - La ce canti?
Adi M - Voce si acordeon. Tu?
DJ x - Aaaa... winamp. D-alea cu calculatoru, nu stii tu.
3. Textul in general e cocalaresc perfect compatibil cu textul obisnuit al manelelolr. Cel mai bun exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=Li-2NDX2VCc
Distractie placuta!![]()
Nu ma face sa scriu mai mult ca dupa aia o sa zici ca fac discriminare. Pe stil oprisan.