BON JOVI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Feb 2011, 23:43

Cine mai asculta manele acum, ca si la tara au dat-o toti pe tiesto? :lol: :lol: :lol: Ba, mie chiar mi se pare ca diferenta dintre "cultura" negracilor sarantoci (sau bogatani in cazu "artistului") si semi-analfabeti care dau pe afara de bani, masini, basini si femei si alti cocalari care canta manele e ca primii nu stiu sa cante si ai'lalti stiu. Din punct de vedere muzical manelistii macar canta la cate-un instrument acolo, live. Din punct de vedere al textului... yo! yo! yo! Alti cocalari semi-analfabeti. Pe langa astia Bon Jovi, (adevaratul Dan Bittman al muzicii internationale :lol: ) e decent. N-as merge la concert da nici nu mi-ar fi rusine daca m-as duce. :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Feb 2011, 01:56

Absolut, adevarat burtea :)...dar tot nu e heavy metal...Cine se da mare fan al lui ..sa stie batar ,cam ce stil ii place...Mai ales , ca e muzician himself....

Macar Fernado de la Caran-Sebes...se stie ca e idolu' femeilor...se stie..

Amu, ori suntem..Golden...ori nu mai suntem... :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 16 Feb 2011, 08:06

Fario_nebunu scrie:
kleniacul scrie:

,in amintirea vremurilor vechi pe cind se certau depesistii cu raper-ii,apoi metalistii cu popper-ii.sau poppere,si cu fanii Michael,dar ma gindeam ca nu va mai intaritati ca la tinerete.
O mica rectificare: in anii 80 si inceput de 90 se bateau langa discoteci pankistii (punkerii) cu depesistii, apoi spre sfarsit anilor 90 raperii cu metalistii. Acum ar trebui sa se uneacsa toti si sa le ia gatul la manelisti si alti laietzi din astia care ne asasineaza zilnic cu talentul lor! Si mai si fura din magazine gen Adrian hotzul mic... :lol:
Stai ma ca eu prin anii 80 abia aparusem,punk-ist evident,ca toti nou-nascutii,si nu ma duceam inca la disco.Bataile alea cu punk-erii le-am prins prin 93-94,la fel si cu depesistii.De prin 97-98 am evoluat,ne bateam intre noi.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Feb 2011, 08:43

geppetto scrie:Ba, mie chiar mi se pare ca diferenta dintre "cultura" negracilor sarantoci (sau bogatani in cazu "artistului") si semi-analfabeti care dau pe afara de bani, masini, basini si femei si alti cocalari care canta manele e ca primii nu stiu sa cante si ai'lalti stiu. Din punct de vedere muzical manelistii macar canta la cate-un instrument acolo, live. Din punct de vedere al textului... yo! yo! yo! Alti cocalari semi-analfabeti.
nu-i bine sa vorbesti de lucruri pe care nu le stii... sau despre lucruri pe care le "stii" de la televizor :lol: si ce vrea sa insemne ""cultura" negracilor sarantoci"??? te referi la hip-hop? :lol: pai ce treaba ai tu cu astia? catzi DJs (discjockeys) cunosti? catzi b-boys si b-girls cunosti (dansatori breakdance)? catzi sprayeri? catzi MCs (master of ceremony - rapper)??? la cate Def-Jamuri ai fost pana acum yo? de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca esti in stare sa-tzi dai cu parerea despre subcultura urbana HIP-HOP??? aaaaaa ca ai vazut tu la MTV negri de aia jmecheri cu lantzuri groase la gat care zic "yo yo yo"? :lol: :lol: :lol:
si cine mai e cocalar analfabet in afara de manelari?
poti tu sa-mi dai un singur exemplu de mare cantaretz, rocker, rapper, manelar, whatever, care era bogat dinainte sa devina celebru prin muzica lui?

"... remember you must learn!"
KRS-One - The Teacher :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Feb 2011, 08:51

chill pplz... toate stilurile au cocalarii proprii :twisted: ... doar ca unele au mai multi ca altele :twisted:
Uite personal il consider un mare cocalar si pe Kid Rock, pe care unii il coteaza ...bine :D
La fel pe p Dyddy Dirty piece of ... sau cum dracu si-o mai fi zicand, in conditiile in care unuia ca Dre ii recunosc niste talente :) desi nu sunt mare fan Hip hop.
Deci nu tot ce zboara se mananca, nu tot ce poarta lant e caine si nu tot ce da din gura canta pana la urma :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Feb 2011, 08:53

hip-hop-ul, rapp-ul etc, tot ce a generat din sa-i zicem "cultura negrilor" e mult mai mult decat sunt, au fost si vor fi vreodata manelele :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Feb 2011, 09:02

:D ...si totusi putem compara dpdv al valorii muzicale bluesul cu hip-hopul ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Feb 2011, 09:07

User deleted scrie::D ...si totusi putem compara dpdv al valorii muzicale bluesul cu hip-hopul ? :twisted:
hmmmm.... mai degraba cu jazzul cu hip hopul :D nu-i "muzica" usoara, pe gustul fiecaruia... sa nu crezi ca-i usor sa "vorbesti" rime in ritmul beatului... io zic ca-i mai usor sa "urli" heavy metal :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Feb 2011, 09:32

1. Din partea mea aia e muzica...atunci cand "plugusoru" si "sorcova" or sa mi se para ca au ceva in comun cu muzica.
2. "DJ" pentru mine (daca putem face o comparatie cu artele plastice si putem) e exact ala care nu stie sa picteze si se scuza ca face arta moderna. Chiar ma gandesc cum ar fi un dialog intre muzicieni:

DJ x - La ce canti?
Adi M - Voce si acordeon. Tu?
DJ x - Aaaa... winamp. D-alea cu calculatoru, nu stii tu.

3. Textul in general e cocalaresc perfect compatibil cu textul obisnuit al manelelolr. Cel mai bun exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=Li-2NDX2VCc

Distractie placuta! :lol:

Nu ma face sa scriu mai mult ca dupa aia o sa zici ca fac discriminare. Pe stil oprisan.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Feb 2011, 09:49

geppetto scrie:1. Din partea mea aia e muzica...atunci cand "plugusoru" si "sorcova" or sa mi se para ca au ceva in comun cu muzica.
2. "DJ" pentru mine (daca putem face o comparatie cu artele plastice si putem) e exact ala care nu stie sa picteze si se scuza ca face arta moderna. Chiar ma gandesc cum ar fi un dialog intre muzicieni:

DJ x - La ce canti?
Adi M - Voce si acordeon. Tu?
DJ x - Aaaa... winamp. D-alea cu calculatoru, nu stii tu.

3. Textul in general e cocalaresc perfect compatibil cu textul obisnuit al manelelolr. Cel mai bun exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=Li-2NDX2VCc

Distractie placuta! :lol:

Nu ma face sa scriu mai mult ca dupa aia o sa zici ca fac discriminare. Pe stil oprisan.

1. io zic sa te informezi mai bine inainte sa te apuci de discriminari :lol:

2. defineste "MUZICA" te rog. adica ce inseamna cuvantu "muzica", serios.
fara exemple si alte vrajeli. numai text scris.

3. si nah, acuma sa-tzi dau si io totusi un exemplu de rap, hip hop, muzica nemuzica, ce vrei tu. presupun ca stii engleza, uita-te la text si zi si mie te rog ce ar avea asta in comun cu nushce manele?

http://www.youtube.com/watch?v=sE3qm3MoW7Y

si ca sa ramanem on-topic, un clasic de-a lu nea bon jovi, una din cele mai tari melodii ale lui, parerea mea.

http://www.youtube.com/watch?v=uQJsKNGfJw8 8)

Scrie răspuns