BON JOVI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Feb 2011, 08:13

geppetto scrie:Asta vreau eu de la astia care nu suporta tiganii si manelele in timp ce asculta tupac si 50 cent. Sa recunoasca macar ca daca ar avea vecini negrii din astia "with attitude" precum "crazy mothafucka named ice cube" ar fi la fel de rasisti si n-ar asculta cu atat drag versuri de rahat (ca pana la urma laitmotivul "am bani, masini, femei, sunt cel mai tare" e influenta rapului asupra manelelor, nu invers) sau versuri rasiste impotriva astora de culoare mai deschisa. Poate li s-ar parea la fel de penibila vestimentatia de nigger cum e aia cu treling, maiou si pantof cu cioc. Zic si eu, poate... :lol:
nu am nimic inpotriva tziganilor! nu am nimic impotriva nimanui, pur si simplu nu pot sa suport muzica pop (adica bullshit dealde 2pac, 50cent, britney spears, bon jovi :lol: , adi minune), manele, nici atat. tzi-am mai zis doar, nu stii despre ce vorbesti, muzica sau cultura hip hop nu are nici o treaba cu culoarea pielii, mtv sau cu televiziune si radio in general si nici cu masini, femei si alte vrajeli deastea... deci tu nu ai ascultat nici o data rap sau hip hop, nu stii absolut nimic despre chestiile astea. si inca o data (ultima data) nu confunda rap si hip hop cu ceea ce vezi tu la televizor sau ascultzi la radio... tzi-am dat doar un exemplu da tu nu si nu, batman batman! :lol: :lol: :lol:
faci si tu ca macaronarii aia care sustzin ca totzi romanii is tzigani (pentru ca pe astia ii vad ei la tv in catuse) da nu-s in stare sa gaseasca romania pe harta :lol: ma rog, treaba ta da nu-i frumos....

ps: uite aici niste "muzica" romaneasca :lol: sau ce o fi, rap? poi da nu? doar nu canta ala, recita... :lol: si stii ca in maramures se canta in copac la nunta nu? de ce? sa nu-i ia lumea la bataie :lol: :lol: :lol: deh, or fi niste cocalari si aia, crazy niggaz :lol: ...

http://www.youtube.com/watch?v=GgHo0i2VLAA

nuff' said.... 8)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Feb 2011, 08:41

:lol: :lol: :lol:
fain topic.
Misto noua poza shimano, nu asculta ce zic invidiosii :lol: , este foarte adevarat ce zici tu si anume ca e nevoie de curaj sa iti pui poza pe forum :lol: :lol:

Daca imi permiteti o sa mai bag un lemn in soba, daca tot s-a stabilit ca Bon Jovi e lemn si ca are ani buni de cand nu a mai scos ceva demn d ebagat in seama sau de ascultat in masina...
De Korn si Slipknot ce parere aveti ? :twisted:
Dar de fazele mai soft, gen Deaftones, Staind?
Poate discutam si de un SOAD ? :D :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2011, 08:51

The Big Bad Wolf scrie:
nuff' said.... 8)
Word! Restekpa BBW! :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Feb 2011, 09:32

SF scrie:[...]
Da , Bon Jovi canta bine , da nu prea metalic , si se pare ca nici heavy , un fel de ultralight al rockului! Oricum , cand s-o lansat era o lume , acuma ii alta :wink:
Indubitabil erau alte conceptii despre muzica.
Totusi ambele trupe s-au lansat in aceeasi perioada. Insa in timp ce Metallica inventa Kill'em'All :cooler: (prin 83), JBJ (parca e marca de whiskey :D ) a scos prin 84 nush ce album.
Va invit sa comparati:
http://www.youtube.com/watch?v=PPGXruGKWdk
http://www.youtube.com/watch?v=J-tvJcTPxHc

Inca era cumva toashu Jovi, intre timp s-a "muiat" cumva, gen Holograf! :D Atentie, am spus muiat nuuuu.... :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 17 Feb 2011, 10:04

eh...bon jovi e asa un fel de "nu am c....ie ca sa ascult metallica sau maiden,da mi rusine sa zic ca ascult angela similea,ca imi pierd street credibility-ul....asa ca ascult bon jovi" :lol:
exagerez pentru efect na...
in alta ordine de idei,nu mai ascult decat rar si din pura melancolie metallica si maiden.si astea imi par soft acuma. :lol:
oricum,bon jovi ca si concert live o sa fie ok.....l-as suporta.
:wink:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Feb 2011, 17:57

Dupa cum am mai spus, BJ nu ocupa nici pt mine primul loc in clasament, tocmai pentru ca s-au muiat fata de ce erau si ce faceau pana in 92-93 max..hai sa zicem chiar 95. Insa nu cred ca ascultatul lor sau al Metalicii este o problema de c...ie. Deloc. Eu mi-am inceput activitatea de ascultator cu Nirvana, Metallica, Offspring, Green Day, Iron Maiden, Haloween, etc...deci pot sa spun ca am avut c..ie la 14-18 ani, apoi am luat un sut intre picioare si-am trecut repede pe Bon Jovi, Guns, Kelly Family, U2 sau altii? Pentru ca asta s-a intamplat...iar in prezent ascult si compun o varietate mult prea larga de muzica/genuri ca sa pot spune ca trupa X sau Y ma reprezinta 100%, si sunt ca un Dumnezeu pentru mine. No Way!
Va spun cum e la mine...ca si la pescuit, ma duc afara in natura, departe de oras, de tot ce inseamna civilizatie...nu suport sa vad ziduri, case sau orice urma de civilizatie cand pescuiesc...caut LINISTEA, sau paradisul pierdut (a nu se confunda cu Paradise Lost :lol: ). Ei, la fel am ajuns si in muzica...caut simplitate, finete si nu zgomot. Mettalica a reprezentat totul pentru mine intr-o vreme, vroiam sa cant ca Hetfield, sa am chitara lui Hammet sau sa bat la tobe TAMA ca Ulrich, dar mi-au umplut capul cu zgomot, nu cu muzica...imi pare rau, eu cu asta am ramas. Dar nu inseamna ca nu apreciez baladele lor (le cat pederost la chitara sau pian, de la cap la coada, pe TOATE, pentru ca-mi plac)...atata doar ca nu mai vreau zgomot...vreau liniste, muzica discreta, subtila, cu mesaj profund, constructiv, si pe cat posibil crestin (nu dulcegarii de genu "Baby baby, I love you so much, baby..." ).
Am citit pe undeva un text care mi-a placut, si care spune multe: "1994 a fost un an de doua ori trist; A murit Curt Cobain si s-a nascut Justin Bieber" :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Feb 2011, 18:26

shimano scrie: Am citit pe undeva un text care mi-a placut, si care spune multe: "1994 a fost un an de doua ori trist; A murit Curt Cobain si s-a nascut Justin Bieber" :lol:
pe viermele ala mic l-as schinjui bagandu-i ace sub unghie, si ar chirai la fel cum chirai eu cand aud de el.
Urasc atarnatorii!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 17 Feb 2011, 18:30

shimano scrie:Dupa cum am mai spus, BJ nu ocupa nici pt mine primul loc in clasament, tocmai pentru ca s-au muiat fata de ce erau si ce faceau pana in 92-93 max..hai sa zicem chiar 95. Insa nu cred ca ascultatul lor sau al Metalicii este o problema de c...ie. Deloc. Eu mi-am inceput activitatea de ascultator cu Nirvana, Metallica, Offspring, Green Day, Iron Maiden, Haloween, etc...deci pot sa spun ca am avut c..ie la 14-18 ani, apoi am luat un sut intre picioare si-am trecut repede pe Bon Jovi, Guns, Kelly Family, U2 sau altii? Pentru ca asta s-a intamplat...iar in prezent ascult si compun o varietate mult prea larga de muzica/genuri ca sa pot spune ca trupa X sau Y ma reprezinta 100%, si sunt ca un Dumnezeu pentru mine. No Way!
Va spun cum e la mine...ca si la pescuit, ma duc afara in natura, departe de oras, de tot ce inseamna civilizatie...nu suport sa vad ziduri, case sau orice urma de civilizatie cand pescuiesc...caut LINISTEA, sau paradisul pierdut (a nu se confunda cu Paradise Lost :lol: ). Ei, la fel am ajuns si in muzica...caut simplitate, finete si nu zgomot. Mettalica a reprezentat totul pentru mine intr-o vreme, vroiam sa cant ca Hetfield, sa am chitara lui Hammet sau sa bat la tobe TAMA ca Ulrich, dar mi-au umplut capul cu zgomot, nu cu muzica...imi pare rau, eu cu asta am ramas. Dar nu inseamna ca nu apreciez baladele lor (le cat pederost la chitara sau pian, de la cap la coada, pe TOATE, pentru ca-mi plac)...atata doar ca nu mai vreau zgomot...vreau liniste, muzica discreta, subtila, cu mesaj profund, constructiv, si pe cat posibil crestin (nu dulcegarii de genu "Baby baby, I love you so much, baby..." ).
Am citit pe undeva un text care mi-a placut, si care spune multe: "1994 a fost un an de doua ori trist; A murit Curt Cobain si s-a nascut Justin Bieber" :lol:
atunci incearca ceva cu 2 circumvolutiuni in plus,gen porcupine tree sau dream theater :wink:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 17 Feb 2011, 19:26

shimano scrie: ...chitaristul lui Ozzy, Zakk Wylde...
No offence, dar de prin 2009 Ozzy nu mai canta cu Zakk

http://www.youtube.com/watch?v=8OONCtU3 ... re=channel

ci cu Gus G (Firewind)

http://www.youtube.com/watch?v=G-EIDTPg9xs

Enjoy... :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Feb 2011, 21:32

shimano scrie:[...]
intr-un cuvant: ai imbatranit! :D
Si la mine apar din astea, da-mi revin repede, clasicii nu se uita, daramite sa-i dau la o parte.
Daca stii si pian si chitara, jos palaria!
p.s. Metallica numai zgomot nu fac, si o stii bine. Zgomotu-ncepe de la Kreator, Slayer ...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns