BON JOVI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
vipificator III
- veteran

Domnilor, cum va poate "relaxa" muzica celor amintiti mai sus? Nu zic ca Metallica e zgomot...e muzica,e profesionalism,e tehnica la cel mai inalt nivel, doar ca, pentru mine, deja nu mai e relaxant...prefer Enya, Yanni sau Secret Garden (apropo, daca nu cunoasteti formatia, MERITA!!!). Prin liceu, ascultand non-stop Metallica si alte trupe de genu, ma simteam mai barbat, mai dur, mai "animal",mai cu c..aie, apoi in timpul facultatii,cantand la gagici balade Guns sau Bon Jovi, am avut succese mari, ce se terminau ori la ele acasa, ori la mine (ce vremuri, frate...
)...iar acum nu mai stiu ce ma caracterizeaza...cred ca muzica din filmele lui Tim Burton, sub semnatura lui Danny Elfman, si un pic de Nightwish (alea mai finute),combinate cu Secret Garden. Deci unele muzici, chiar daca nu le consider zgomote, pot fi zgomotoase, si nicicum nu se potrivesc cu atmosfera unei zile de vis, vara la spinning in salbaticie...in apa pana la brau, departe de lume...jungla! Acolo nu merge nici Slayer, nici Cannibal Corpse
In schimb merge Hannah Montana
Eventual putzalache asta de Bieber.. ca tot il iubim asa mult.. 
In schimb merge Hannah Montana
-
vipificator III
- veteran

Are dreptate Shimano. Odata cu inaintarea in varsta se schimba si gusturile muzicale, mai ales cand nu ai contact zilnic cu muzica respectiva (ma refer in special la rock).
Mi-a placut rock-ul (de la balade la hard rock si death metal) si inca imi mai place, dar a pierdut in favoarea muzicalitatii si calmului executiei. S-au dus vremurile cand lasam in playlist doar Pantera sau Helloween si ascultam toata ziua.
Acum ascult rock cand sunt nervos (am eu o piesa preferata), sau cand conduc pe serpentine si distante scurte
La drum lung, orice muzica merge mai bine decat rockul, inclusiv sample-urile in care canta pasarele sau se aud valurile spargandu-se de un mal
Mi-a placut rock-ul (de la balade la hard rock si death metal) si inca imi mai place, dar a pierdut in favoarea muzicalitatii si calmului executiei. S-au dus vremurile cand lasam in playlist doar Pantera sau Helloween si ascultam toata ziua.
Acum ascult rock cand sunt nervos (am eu o piesa preferata), sau cand conduc pe serpentine si distante scurte
La drum lung, orice muzica merge mai bine decat rockul, inclusiv sample-urile in care canta pasarele sau se aud valurile spargandu-se de un mal
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
in ritmul asta veti ajunge sa va placa cantecelele pentru copii ... va relaxeaza, va trec si colicii...
expiratilor
na dedicatie pentru fostii rocari:
http://www.youtube.com/watch?v=bYo6PoHa ... re=related
expiratilor
na dedicatie pentru fostii rocari:
http://www.youtube.com/watch?v=bYo6PoHa ... re=related
Ultima oară modificat 18 Feb 2011, 08:42 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
"maturizarea fizica si intelectuala"....
adica imbatrannesti, faci burta, iti cade paru, puta se face tot mai mica si dai in mintea copiilor
nevoia de a demonstra ramane constanta, numa ca nu prea mai ai cu ce
hai sa fim sinceri
adica imbatrannesti, faci burta, iti cade paru, puta se face tot mai mica si dai in mintea copiilor
nevoia de a demonstra ramane constanta, numa ca nu prea mai ai cu ce
hai sa fim sinceri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Nevoia de a demonstra ce anume?
ca daca asculti acasa, in masina sau la casti nu te aude nimeni... Poate vestimentatia ar putea in cel mai rau caz sa te identifice cu vreun fel de muzica da vorba aia, ajungi la o varsta la care trebe sa dai impresia ca-ti pasa de ce crede lumea despre tine
Adriane, sunt acasa de vreo saptamana. Cand ai timp, treci prin pantelimon sa-ti dau cartea.
Adriane, sunt acasa de vreo saptamana. Cand ai timp, treci prin pantelimon sa-ti dau cartea.