Domnilor, cum va poate "relaxa" muzica celor amintiti mai sus? Nu zic ca Metallica e zgomot...e muzica,e profesionalism,e tehnica la cel mai inalt nivel, doar ca, pentru mine, deja nu mai e relaxant...prefer Enya, Yanni sau Secret Garden (apropo, daca nu cunoasteti formatia, MERITA!!!). Prin liceu, ascultand non-stop Metallica si alte trupe de genu, ma simteam mai barbat, mai dur, mai "animal",mai cu c..aie, apoi in timpul facultatii,cantand la gagici balade Guns sau Bon Jovi, am avut succese mari, ce se terminau ori la ele acasa, ori la mine (ce vremuri, frate...

)...iar acum nu mai stiu ce ma caracterizeaza...cred ca muzica din filmele lui Tim Burton, sub semnatura lui Danny Elfman, si un pic de Nightwish (alea mai finute),combinate cu Secret Garden. Deci unele muzici, chiar daca nu le consider zgomote, pot fi zgomotoase, si nicicum nu se potrivesc cu atmosfera unei zile de vis, vara la spinning in salbaticie...in apa pana la brau, departe de lume...jungla! Acolo nu merge nici Slayer, nici Cannibal Corpse
In schimb merge Hannah Montana

Eventual putzalache asta de Bieber.. ca tot il iubim asa mult..