BON JOVI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Feb 2011, 21:40

Da un Sepultura mic si un Testament jingas..finut cum doar Chuck Billy poate ;)...tot mai mere la o betie ...Macar un Overkill..asa cu boxe la maxim ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 17 Feb 2011, 21:55

Io zic ca ar merge ascultat mai bine SLAYER Seasons in the Abyss pe niste Marshaluri/Peaweyuri de 5000w!!! :twisted:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 17 Feb 2011, 22:07

Domnilor, cum va poate "relaxa" muzica celor amintiti mai sus? Nu zic ca Metallica e zgomot...e muzica,e profesionalism,e tehnica la cel mai inalt nivel, doar ca, pentru mine, deja nu mai e relaxant...prefer Enya, Yanni sau Secret Garden (apropo, daca nu cunoasteti formatia, MERITA!!!). Prin liceu, ascultand non-stop Metallica si alte trupe de genu, ma simteam mai barbat, mai dur, mai "animal",mai cu c..aie, apoi in timpul facultatii,cantand la gagici balade Guns sau Bon Jovi, am avut succese mari, ce se terminau ori la ele acasa, ori la mine (ce vremuri, frate... :lol: )...iar acum nu mai stiu ce ma caracterizeaza...cred ca muzica din filmele lui Tim Burton, sub semnatura lui Danny Elfman, si un pic de Nightwish (alea mai finute),combinate cu Secret Garden. Deci unele muzici, chiar daca nu le consider zgomote, pot fi zgomotoase, si nicicum nu se potrivesc cu atmosfera unei zile de vis, vara la spinning in salbaticie...in apa pana la brau, departe de lume...jungla! Acolo nu merge nici Slayer, nici Cannibal Corpse :wink:
In schimb merge Hannah Montana :lol: Eventual putzalache asta de Bieber.. ca tot il iubim asa mult.. :twisted:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 17 Feb 2011, 22:35

Daca asculti atent Slayer este o trupa care a ramas la acelasi stil si linie de la lansare nici eu nu mai ascult asa des cred ca odata la 6 luni. Acum ascult ceva mult mai soft Pink Floyd, Dire Streaits, U2, Jan Michel Jarre, SACRED SPIRIT. :crazy1:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Feb 2011, 08:36

Are dreptate Shimano. Odata cu inaintarea in varsta se schimba si gusturile muzicale, mai ales cand nu ai contact zilnic cu muzica respectiva (ma refer in special la rock).
Mi-a placut rock-ul (de la balade la hard rock si death metal) si inca imi mai place, dar a pierdut in favoarea muzicalitatii si calmului executiei. S-au dus vremurile cand lasam in playlist doar Pantera sau Helloween si ascultam toata ziua.
Acum ascult rock cand sunt nervos (am eu o piesa preferata), sau cand conduc pe serpentine si distante scurte :lol:
La drum lung, orice muzica merge mai bine decat rockul, inclusiv sample-urile in care canta pasarele sau se aud valurile spargandu-se de un mal 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Feb 2011, 08:39

in ritmul asta veti ajunge sa va placa cantecelele pentru copii ... va relaxeaza, va trec si colicii...
expiratilor :twisted:

na dedicatie pentru fostii rocari:

http://www.youtube.com/watch?v=bYo6PoHa ... re=related
Ultima oară modificat 18 Feb 2011, 08:42 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Feb 2011, 08:42

Nu Tavi, doar ca odata cu maturizarea fizica si intelectuala, nevoia de a demonstra celorlalti ceva anume (care este o problema psihologica), devine un lucru pe care unii pot sa il tina sub control :twisted:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Feb 2011, 08:47

"maturizarea fizica si intelectuala"....
adica imbatrannesti, faci burta, iti cade paru, puta se face tot mai mica si dai in mintea copiilor
nevoia de a demonstra ramane constanta, numa ca nu prea mai ai cu ce
hai sa fim sinceri :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 18 Feb 2011, 09:22

Rammstein nu asculta nimeni? Fara suparare dar JBJ e aproape la fel de comercial ca Directia 5.
Si totusi, la drum lung parca merge ceva mai soft din anii '70.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Feb 2011, 09:31

Nevoia de a demonstra ce anume? :lol: ca daca asculti acasa, in masina sau la casti nu te aude nimeni... Poate vestimentatia ar putea in cel mai rau caz sa te identifice cu vreun fel de muzica da vorba aia, ajungi la o varsta la care trebe sa dai impresia ca-ti pasa de ce crede lumea despre tine :lol:

Adriane, sunt acasa de vreo saptamana. Cand ai timp, treci prin pantelimon sa-ti dau cartea.

Scrie răspuns