Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
3 testoase merg la pescuit...Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John. John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea!
Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec zile...10, 20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, Joh n a mers atat...imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!"
Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec zile...10, 20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, Joh n a mers atat...imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!"
Intr-un avion, doi copii se fugareau printre scaune, tipind si deranjind pasagerii. Dupa numeroase reclamatii o stewardess(a) ia copii de urechi si le spune in timp ce-i conducea spre usa avionului:
- Copii, ia duceti-va si va jucati afara!
- Copii, ia duceti-va si va jucati afara!
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Bancuri pescaresti
Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul.In faptul serii fiind isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
" Mai Vasile , da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm.Ce dracu`ma, Vasile!"
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata.Credinciosul lui caine ii urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra.La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
" Ba Vasile , sa fiu al dracului , ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!"
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
" Mai Vasile , da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm.Ce dracu`ma, Vasile!"
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata.Credinciosul lui caine ii urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra.La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
" Ba Vasile , sa fiu al dracului , ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!"
Bancuri pescaresti
Se considera o turma de bizoni a carei viteza este egala, evident, cu viteza celui mai lent bizon. Vanatorii, de orice natura, vaneaza cei mai lenti bizoni, facand prin aceasta un bine turmei, a carei viteza de daplasare va creste.
Analog, creierul uman lucreaza cu viteza celui mai lent neuron.Se stie ca alcolul distruge neuronii, dar ii distruge pe cei mai lenti, deci..
Analog, creierul uman lucreaza cu viteza celui mai lent neuron.Se stie ca alcolul distruge neuronii, dar ii distruge pe cei mai lenti, deci..
-
- veteran
BAnc
Pescadorii iauzitzi aici:
Sotia pescarului se adreseaza rudelor invitate la masa
-O singura stiuca a prons Vasile, dar sa vedeti ce rasol bun a iesit din ea si ce icre minunate a putut sa aiba. De minune!!!!
-Curat minune, ca rasolul este de de salau iar icrele de crap>
Sotia pescarului se adreseaza rudelor invitate la masa
-O singura stiuca a prons Vasile, dar sa vedeti ce rasol bun a iesit din ea si ce icre minunate a putut sa aiba. De minune!!!!

-Curat minune, ca rasolul este de de salau iar icrele de crap>

tzestoase la pescuit....
3 testoase merg la pescuit...Liptil, liptil ajung ele la locul cu
pricina
dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se
intoarca
dupa carlige si pica testoasa John. John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana
ma
intorc eu, mancati toata mancarea!Se jura celelalte 2 ca nu o vor
manca,
si
pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa
manance.Dar
cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec
zile...10,
20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, Joh n a mers atat...imposibil
sa
nu
fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim
si
noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare
John
dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu
ma
mai duc!"
pricina
dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se
intoarca
dupa carlige si pica testoasa John. John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana
ma
intorc eu, mancati toata mancarea!Se jura celelalte 2 ca nu o vor
manca,
si
pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa
manance.Dar
cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec
zile...10,
20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, Joh n a mers atat...imposibil
sa
nu
fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim
si
noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare
John
dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu
ma
mai duc!"
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.