Nu frate, sunt episoada din viata lu gerulacsaa scrie:Astea sunt bancuri?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O sa te intorci brusc cu fata si....o sa izbucnim cu totii intr-un ras homeric cand om vedea mini-carnaciorul acela de 7 cm cu care speri sa atragi somni si bibani cand il pui momeala in undita! Iti recomand urgent un tratament pentru marirea......stii tu, nu a creierului ca acolo e inutil, si asa nu folosesti decat 10% din circumvolutiuni! Sa imi rapesti tot timpul liber? hahaha, am la timp acum, cacalau, si mi-am luat net wireless asa ca sunt la Snagov cu laptopul, la baza Astoria, pe ponton si in timp ce pun rama in carlig te mai tin si pe tine in priza sa nu lancezesti de tot, ca e tristete maaaare in biroul tau din London!shootgun scrie:Fario, musca-ne de *** ca vad ca-ti place.... dar intr-o buna zi cand ai sa casti iara gura aia mare a ta sa ma musti dinnou, o sa ma intorc brusc cu fata si o sa te cam ineci... In alta ordine de idei, ma simt magulit ca iti rapesc tot timpul liber... vad ca ai destul ca si tu ai mintea odihnita...![]()
La instrumentul meu somn si biban nu am prins inca Fario, dar fraieri ca tine o gramada...Fario_nebunu scrie:O sa te intorci brusc cu fata si....o sa izbucnim cu totii intr-un ras homeric cand om vedea mini-carnaciorul acela de 7 cm cu care speri sa atragi somni si bibani cand il pui momeala in undita! Iti recomand urgent un tratament pentru marirea......stii tu, nu a creierului ca acolo e inutil, si asa nu folosesti decat 10% din circumvolutiuni! Sa imi rapesti tot timpul liber? hahaha, am la timp acum, cacalau, si mi-am luat net wireless asa ca sunt la Snagov cu laptopul, la baza Astoria, pe ponton si in timp ce pun rama in carlig te mai tin si pe tine in priza sa nu lancezesti de tot, ca e tristete maaaare in biroul tau din London!shootgun scrie:Fario, musca-ne de *** ca vad ca-ti place.... dar intr-o buna zi cand ai sa casti iara gura aia mare a ta sa ma musti dinnou, o sa ma intorc brusc cu fata si o sa te cam ineci... In alta ordine de idei, ma simt magulit ca iti rapesc tot timpul liber... vad ca ai destul ca si tu ai mintea odihnita...![]()