Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Deja vorbesti despre clonele tale ca fiind doua-trei persoane diferite, iti dai seama ca-i periculos?Fario_nebunu scrie:
Gerula, tu ai facut o fixatie maniacala pe personajul Vijelie, fixatie care in limbaj freudian isi are originile adanci in refularea incompleta a complexuluiu oedipian si in sentimentul de inferioritate fata de cei considerati mai buni, asta in frageda ta pruncie! Pentru tine Vijelie e simbolul succesului in viata pescareasca si profesionala, iar Fario-Serbanel al succesului la femei frumoase si (mai rar) la pescuit, asa ca iti versi "amarul" in speranta ca ii vei detrona pe ei de pe piedestalul creat tot de tine imaginar! Man, everything is in your mind! Ptr ca nici eu nu am un succes extraordinar la muieri, nici Vijelie nu a prins monstrul din Lockness, asa ca tot muritori suntem! Deci mai ai teoretic sansa sa ne calci pe urme! Dar lasa obsesiile astea ca iti dauneaza la psihic! Pe bune....

Cu lacrimi, Bastus!
-
- veteran
[/quote]
Deja vorbesti despre clonele tale ca fiind doua-trei persoane diferite, iti dai seama ca-i periculos?
In rest, mi-ar fi cam greu sa fac o fixatie maniacala pe Vijelie, care se indemna singur cu voce stinsa "hai ma Vijelie" la a treia rotativa aruncata in crengile de pe malul celalalt
.[/quote]
Ah mai Gerula, ce nu as da sa vin odata cu "clonele" mele la usa ta sau la redactia fituicii aleia unde lucrezi tu zilnic si sa te luam de gat (vorba ta), sa te strangem "prieteneste" pana ti se vor bulbuca ochisorii aia frumosi ca la broasca! Cat despre rotativa aruncata pe malul celalalt....cred ca era prin 2007, te-am vazut pe Sabar cum iti faceai nevoile (alea mari...
si puturoase) in tufele de pe malul celalalt si am aruncat cu sete blinkerul meu marca Meppes care s-a oprit drept in turul pantalonilor tai camuflaj! Si apoi am tras, am tras....pana ce am adus la mal ditai aratarea verde cu ochi bulbucati (se vede ca nu apucasesi sa te usurezi)., Desi nu m-am lamurit daca era somn, salau sau un mutant, am facut C&R fara regrete! Ma omora nevasta daca aduceam asa monstru acasa!

Deja vorbesti despre clonele tale ca fiind doua-trei persoane diferite, iti dai seama ca-i periculos?

Ah mai Gerula, ce nu as da sa vin odata cu "clonele" mele la usa ta sau la redactia fituicii aleia unde lucrezi tu zilnic si sa te luam de gat (vorba ta), sa te strangem "prieteneste" pana ti se vor bulbuca ochisorii aia frumosi ca la broasca! Cat despre rotativa aruncata pe malul celalalt....cred ca era prin 2007, te-am vazut pe Sabar cum iti faceai nevoile (alea mari...

-
- veteran
Gerula catre nevasta-sa:
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Ştiam, iubitule, ai uitat banii acasă.
Mioara, care citea o carte cu povestiri pescăreşti, întreabă:
- Mămico, oare există pescari care nu prind nimic?
- Cum să nu! Taică-tău Gerula este un exemplu strălucit.
Un pescar numit Fishi îşi strîngea sculele de pescuit supărat că nu prinsese nimic. Cînd să plece, îl opreşte un pitic:
- Åžtii cine-s eu?
- Nu.
- Eu sînt piticul bălţilor.
- Åži ce-i cu asta?
- Păi eu îţi îndeplinesc trei dorinţe dacă îmi îndeplineşti şi tu una!
- OK. S-a făcut.
Şi pescarul Fishi cere să devină foarte bogat, să aiba o casă foarte luxoasă şi o soţie care sa arate superb. Piticul bălţilor îi promite că îi va îndeplini dorinţa, dar îi cere să-l lase să-l reguleze. Pescarul refuză la început, dar se gîndeşte ce ar pierde şi acceptă. După ce-şi fac
treburile, la plecare piticul întreabă:
- Tu cîţi ani ai?
- 35. De ce?
- Păi la vîrsta asta mai crezi în piticul bălţilor?
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Ştiam, iubitule, ai uitat banii acasă.
Mioara, care citea o carte cu povestiri pescăreşti, întreabă:
- Mămico, oare există pescari care nu prind nimic?
- Cum să nu! Taică-tău Gerula este un exemplu strălucit.
Un pescar numit Fishi îşi strîngea sculele de pescuit supărat că nu prinsese nimic. Cînd să plece, îl opreşte un pitic:
- Åžtii cine-s eu?
- Nu.
- Eu sînt piticul bălţilor.
- Åži ce-i cu asta?
- Păi eu îţi îndeplinesc trei dorinţe dacă îmi îndeplineşti şi tu una!
- OK. S-a făcut.
Şi pescarul Fishi cere să devină foarte bogat, să aiba o casă foarte luxoasă şi o soţie care sa arate superb. Piticul bălţilor îi promite că îi va îndeplini dorinţa, dar îi cere să-l lase să-l reguleze. Pescarul refuză la început, dar se gîndeşte ce ar pierde şi acceptă. După ce-şi fac
treburile, la plecare piticul întreabă:
- Tu cîţi ani ai?
- 35. De ce?
- Păi la vîrsta asta mai crezi în piticul bălţilor?
Aoleu vijelie, nu mai zice de Sabar, ca-mi aduc aminte cum bagai in punga clenutii aia de 100 de grame si cum erai sa faci atac de cord cand eu eliberam, in loc sa ti-i dau tie. De ce ma provoci?Fario_nebunu scrie:
Ah mai Gerula, ce nu as da sa vin odata cu "clonele" mele la usa ta sau la redactia fituicii aleia unde lucrezi tu zilnic si sa te luam de gat (vorba ta), sa te strangem "prieteneste" pana ti se vor bulbuca ochisorii aia frumosi ca la broasca! Cat despre rotativa aruncata pe malul celalalt....cred ca era prin 2007, te-am vazut pe Sabar cum iti faceai nevoile (alea mari...si puturoase) in tufele de pe malul celalalt si am aruncat cu sete blinkerul meu marca Meppes care s-a oprit drept in turul pantalonilor tai camuflaj! Si apoi am tras, am tras....pana ce am adus la mal ditai aratarea verde cu ochi bulbucati (se vede ca nu apucasesi sa te usurezi)., Desi nu m-am lamurit daca era somn, salau sau un mutant, am facut C&R fara regrete! Ma omora nevasta daca aduceam asa monstru acasa!
![]()

Ontopic: prinde Vijelie pastravul de aur (iarna, la rama, evident

La care Vijelie, innebunit de furie, il calca pe cap cu sete: zi asa, si tu stii ca eu sunt Serbanel?
Cu lacrimi, Bastus!
-
- veteran
La un restaurant pescaresc, Gerula intreaba:
- Serviti si moluste?
- Servim pe toti clientii...
Doi pescari, Fishi si Gerula, stau cu undiţa ?n baltă. După un timp, incep să converseze.
- Căsătorit?
După vreo jumătate de oră, celălalt răspunde:
- Da.
Mai trece vreo oră.
- Frumoasă?
Se face amiază.
- Nu!
Asfinţeşte.
- Bogată?
Trece vremea...
- Nu!
...
-Atunci de ce-ai luat-o?
?ncep să-şi stringă lucrurile.
- Pentru momeală!
...
- Adica cum "momeală"?!
- Are limbrici!
- Serviti si moluste?
- Servim pe toti clientii...
Doi pescari, Fishi si Gerula, stau cu undiţa ?n baltă. După un timp, incep să converseze.
- Căsătorit?
După vreo jumătate de oră, celălalt răspunde:
- Da.
Mai trece vreo oră.
- Frumoasă?
Se face amiază.
- Nu!
Asfinţeşte.
- Bogată?
Trece vremea...
- Nu!
...
-Atunci de ce-ai luat-o?
?ncep să-şi stringă lucrurile.
- Pentru momeală!
...
- Adica cum "momeală"?!
- Are limbrici!
-
- veteran
Trei barbati- Gerula, Fishi, Shotgun - vorbeau despre viata lor amoroasa.Gerula_ scrie:Aoleu mai vijelie, deloc nu te-ai stilat in anii astia.Pai eu ti-am adaptat frumos un banc, iar tu faci ghiolbanisme de-astea... Nt nt, rau ai ajuns...
Fishi: “Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute.â€