Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Un englez, un francez si un ungur, intr-un avion care se prabusea.
Englezul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Ingerul: Sari!
Sare englezul, cade intr-un lac si scapa cu viata.
Francezul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Sare francezul, cade pe o capita de fan si scapa si el.
Ungurul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Ingerul: "...sari!"
Sare ungurul, cade pe pietre si praf si pulbere se alege din el.
In Rai, ungurul se duce la Dumnezeu si ii explica ce s-a intamplat cu el.
Dumnezeu, suparat, cheama toti ingerii, si il pune pe ungur s-al recunoasca pe cel cu pricina...
Dupa ce se uita bine, ungurul recunoaste un inger si il arata cu mana: "Ala-i!"
Se uita si Dumnezeu si ii zice: "Bai Funare, bai, iar te tii ba de prostii!"
Englezul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Sare englezul, cade intr-un lac si scapa cu viata.
Francezul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Sare francezul, cade pe o capita de fan si scapa si el.
Ungurul: "Inger, Ingerasul Meu..."
Ingerul: "...sari!"
Sare ungurul, cade pe pietre si praf si pulbere se alege din el.
In Rai, ungurul se duce la Dumnezeu si ii explica ce s-a intamplat cu el.
Dumnezeu, suparat, cheama toti ingerii, si il pune pe ungur s-al recunoasca pe cel cu pricina...
Dupa ce se uita bine, ungurul recunoaste un inger si il arata cu mana: "Ala-i!"
Se uita si Dumnezeu si ii zice: "Bai Funare, bai, iar te tii ba de prostii!"
-
- veteran
Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: "Isus te priveste!" Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: Isus te priveste!" Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice "Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Isus te priveste". Hotul rade si intreaba" Ce tampit isi boteaza papagalul Moise?"
Papagalul: "Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus."
Q: De ce merg pe strada trei politai si un caine ?
A: Sa aiba 12 clase si o limba straina.
Papagalul: "Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus."
Q: De ce merg pe strada trei politai si un caine ?
A: Sa aiba 12 clase si o limba straina.
-
- veteran
FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.
Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic !
Concluzia: iepurele nu exista.
Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !
La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.
In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "
La ce se gindeste un canibal cind vede o femeie gravida?La Kinder cu surprize
Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic !
Concluzia: iepurele nu exista.
Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !
La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.
In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "
La ce se gindeste un canibal cind vede o femeie gravida?La Kinder cu surprize
-
- veteran
Soldatii americani,japonezi si somalezi se intreceau la tras cu tunul;
Americanii:5800 m
Japonezii:10000 m
Somalezii:10 m
Dupa ce au tras somalezii,generalul
japonez ii spune somalezului:
-- Bine ma, numai 10 m?
la care somalezul raspunde:
-- Daca esti mai tare, hai tu si sufla-n teava.
Sergentul Ghita este chemat la raport
-Ba Ghita,vezi ca a murit mama lui Popescu.Du-te si anunta-l
-Soldati,alinierea!Soldat Popescu un pas inainte.Popescule, ti-a murit mata!
-Bine ma,nu ti-am spus sa ai grija.Vezi ca a murit mama lui Ionescu si trebuie sa-i spui.
-Alinerea.Toti soldatii care mai au mama un pas inainte. Ionescule tu stai pe loc.
-Curtea martiala te maninca ,ma.Mai ai o singura sansa.A murit mama lui Georgescu
Ghita isi cheama din nou soldatii:
-Soldati, azi sapam transee.
Soldati se apuca de sapat
-Sapa Georgescu ,sapa, ca poate dai de mata.
Chemat din nou la raprt.
-Vezi ca Georgescu avea si nevasta.Trebuie sa te duci sa o anunti.
.Nehotarit inca ce o sa spuna ciocane la usa.Usa se deschide si apare o tinara.
-Vaduva Georgescu?
- Nu .Raspunde aceasta mirata.
-Pe cit facem pariu?
Americanii:5800 m
Japonezii:10000 m
Somalezii:10 m
Dupa ce au tras somalezii,generalul
japonez ii spune somalezului:
-- Bine ma, numai 10 m?
la care somalezul raspunde:
-- Daca esti mai tare, hai tu si sufla-n teava.
Sergentul Ghita este chemat la raport
-Ba Ghita,vezi ca a murit mama lui Popescu.Du-te si anunta-l
-Soldati,alinierea!Soldat Popescu un pas inainte.Popescule, ti-a murit mata!
-Bine ma,nu ti-am spus sa ai grija.Vezi ca a murit mama lui Ionescu si trebuie sa-i spui.
-Alinerea.Toti soldatii care mai au mama un pas inainte. Ionescule tu stai pe loc.
-Curtea martiala te maninca ,ma.Mai ai o singura sansa.A murit mama lui Georgescu
Ghita isi cheama din nou soldatii:
-Soldati, azi sapam transee.
Soldati se apuca de sapat
-Sapa Georgescu ,sapa, ca poate dai de mata.
Chemat din nou la raprt.
-Vezi ca Georgescu avea si nevasta.Trebuie sa te duci sa o anunti.
.Nehotarit inca ce o sa spuna ciocane la usa.Usa se deschide si apare o tinara.
-Vaduva Georgescu?
- Nu .Raspunde aceasta mirata.
-Pe cit facem pariu?
pai vezi Paule de ce este necesar butonul "ignore"?Paul scrie:Una din pildele Internetului:
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
Cam asa ceva e si la noi pe forum.. ma rog, subiectul fiind altul

Au aflat americanii ca rusii au construit un model nou de tank... Super performant. Trimit spionul, fura planurile... Il fac si ei. Peste cateva luni... Rusii ies pe piata cu un alt model de tank! Americanii... Ca data trecuta. Trimit cei mai buni spioni... Fura planurile... Pun inginerii la treaba... Il fac si ei. Peste vreo juma de an... Rusii! Cel mai tare tank existent vreodata. Americanii, ca de obicei. Trimit spionu`... Fura planul... Pun mesterii.... Stau aia ce stau cu planurile... Cand e gata? Ce sa vezi? Basculanta! Se fac calcule din nou... Se reevalueaza proiectul... Se apuca astia iar de treaba... La sfarsit? Basculanta! Stau americanii pe ganduri, si zic: "Bai, hai rapim unu` de-a lor, ii dam vodka cat il tine, da' sa ne faca tanku`". Zis si facut. Rapesc un inginer de-al lor... Ii dau lu ala vodka la discretie... Intra ala cu planurile furate in atelier... Cand iese? Tank, tata! Ultimul tip! Se crucesc americanii... Nu mai stiu ce sa zica. Si intreaba un cercetator pe rus:
- Cum ai facut, mai rusule?
- (rusu`, sughitand, raspunde) Tre` sa stii sa-l iei din pila!
- Cum ai facut, mai rusule?
- (rusu`, sughitand, raspunde) Tre` sa stii sa-l iei din pila!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Manele = virus purtat de undele sonore..... care ataca creierul si da halucinatii de grandomanie. Se transmite prin telefoane mobile si discoteci de cartier....sau din gura in gura. Pacientii manifesta o crestere a valorii (in ochii lor..efect invers in ochii altora) .. o crestere a greutatii datorata aurului fals de la gat....... hainele lor devin lucioase si albe cu inscriptii gen "harrison" sau "cortez" .... iar pantofii se lungesc inexplicabil....
"In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire: ........"Acuma chiar ca-s fu**t!!""
"Nevasta e amica aceea care este mereu linga noi, sa ne ajute sa rezolvam marile probleme...pe care nu le-am fi avut daca n-am fi fost casatoriti".
Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o buna partenera, mai bine ai avea o mina buna"
Exista 70 de metode de a face o femeie fericita. Una este de a o lua la cumparaturi. Cealalta este 69.
"Nevasta e amica aceea care este mereu linga noi, sa ne ajute sa rezolvam marile probleme...pe care nu le-am fi avut daca n-am fi fost casatoriti".
Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o buna partenera, mai bine ai avea o mina buna"
Exista 70 de metode de a face o femeie fericita. Una este de a o lua la cumparaturi. Cealalta este 69.
Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparta ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intalnit. Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa ea il intreaba pe betiv:
- Ce ai vrea sa faci?
El: - Sa beau!
Ea: - Du-te la frigider! Cind se intoarce de la frigider, ea il intreaba:
- Ce ai vrea sa faci?
Ea: - Du-te la frigider! La intoarcere ea e in bikini si il intreba:
- Ce ai vrea sa faci?
El: - Sa beau! Ea (enervata):
- Du-te la frigider! El, la intoarcere o gaseste goala.
Ea: - Ce ai vrea sa faci dragul meu?
El: - Treci... capra! Ea fericita ca in sfirsit isi va insela sotul se aseaza capra.
El urcandu-se cu greu pe ea ii spune: - Du-ma la frigider!
- Ce ai vrea sa faci?
Ea: - Du-te la frigider! Cind se intoarce de la frigider, ea il intreaba:
- Ce ai vrea sa faci?
Ea: - Du-te la frigider! La intoarcere ea e in bikini si il intreba:
- Ce ai vrea sa faci?
El: - Sa beau! Ea (enervata):
- Du-te la frigider! El, la intoarcere o gaseste goala.
Ea: - Ce ai vrea sa faci dragul meu?
El: - Treci... capra! Ea fericita ca in sfirsit isi va insela sotul se aseaza capra.
El urcandu-se cu greu pe ea ii spune: - Du-ma la frigider!

In oras trebuia sa fie un concert de rockeri.Cu o ora inainte de concert toata sala era plina cu baieti cu tatuaje,frizuri mortale,tricouri sadice...(rockeri).
Organizatorii concertului sunt insa anuntati de formatie ca nu mai pot concerta.Asa ca organizatorii apeleaza la o solutie extrema:Adrian Copilu' Minune.
Intra Adi pe scena si ii trage o manea.
Spectatorii:
-Hua!La OASE!M**e!
Un pirpirel de pe ultimul rand urla:
-Bis!Bis!
Vazand ca are un sustinator Adi ii mai zice o manea.
Spectatorii:
-La OASE!Hua!!!
Piticul:
-Bis!Bis!
Se enerveaza ceilalti spectatorui si sar pe bietul pitic.Faza la care omul zice:
-Dede cece ddati iin mminn?Eeu vvoiam sasa zzic "Biserica mamii voastrte!"
Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune: domnule, atat mi-e de greata ca am mancat acum doua zile un neamt gras si mi s-a aplecat. al doilea spune: tu esti fericit, eu am nimerit un american si asta a fost numai piele si osul, de ma dor gingiile si astazi. Al treiela dupa ce bea un pahar de coniac spune: fericitilor, eu am mancat acum o saptamana un rus si de atunci tot decoratii ma c*c.
Organizatorii concertului sunt insa anuntati de formatie ca nu mai pot concerta.Asa ca organizatorii apeleaza la o solutie extrema:Adrian Copilu' Minune.
Intra Adi pe scena si ii trage o manea.
Spectatorii:
-Hua!La OASE!M**e!
Un pirpirel de pe ultimul rand urla:
-Bis!Bis!
Vazand ca are un sustinator Adi ii mai zice o manea.
Spectatorii:
-La OASE!Hua!!!
Piticul:
-Bis!Bis!
Se enerveaza ceilalti spectatorui si sar pe bietul pitic.Faza la care omul zice:
-Dede cece ddati iin mminn?Eeu vvoiam sasa zzic "Biserica mamii voastrte!"
Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune: domnule, atat mi-e de greata ca am mancat acum doua zile un neamt gras si mi s-a aplecat. al doilea spune: tu esti fericit, eu am nimerit un american si asta a fost numai piele si osul, de ma dor gingiile si astazi. Al treiela dupa ce bea un pahar de coniac spune: fericitilor, eu am mancat acum o saptamana un rus si de atunci tot decoratii ma c*c.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!