Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Iun 2006, 10:48

Faine bancuri.. super, am ras bine de tot... :D
Trebuie sa le tin minte.. cine stie ... :roll:

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 12 Iun 2006, 12:05

Cum a murit Hitler?
- .........................
- A primit factura de gaz.

Un cocos f..te tot ce-i iese in cale in curte. Gainile, pisicile, cainele, tot. Ii zice stapanul: 'Vezi cocosule, odata o patesti, nu mai f..te atat.' Cocosul nici nu-i da atentie. Freaca tot ce-i iese in cale in continuare.
Dupa 2 saptamani stapanul il gaseste cu burta-n sus in curte, iar pe cer un vultur statea la panda. Zice stapanul: 'Ti-am zis cocosule ca odata o sa patesti, nu m-ai ascultat.' La care cocosul: 'Taci ma,ca imediat coboara.'

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Iun 2006, 12:28

Versuri de mare exceptie si profunda simtire umana

" In Salonic sint masline Dar toate cheile-s la tine" (A.S.I.A) "I-am spus mereu nu vreau camila Intii de toate fa-mi o vila" (A.S.I.A) "Printul meu are titei Pot sa fac ce vreau cu ei" (A.S.I.A) - locul 1!!! "As vrea sa sun la tine Dar tu esti linga mine" (Sexxy) "Colega mea a plecat de mult Nu mai am rabdare s-o mai ascult" (Sexxy) "Vreau sa te intorci la mine Fara tine-mi este bine". (Sexxy) "Te vreau oriunde-am fost" (Selena) "Iti amintesti cum ne-aminteam De zilele cind ne iubeam". (Miki de la K-Pital) "S-au irosit atitia ani fara rost" (Blondie) "Si sint acum prea adormita Ma uit pe geam si cad trasnita" (Uni-k) "E fatal cum te misti superfinal" (Hi-Q)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Iun 2006, 20:11

O lunga si fierbinte noapte de sex nebun, el observa pe noptiera ei poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji... - Este sotul tau? intreaba el nervos... - Nu, blegutule, ii raspunde ea, tachinandu-l usor. - Atunci este iubitul tau? continua el putin mai relaxat. - Nu, da de unde... ii sopteste ea la ureche. - Este fratele sau tatal tau? intreaba el, sperand sa primeasca un raspuns afirmativ. - Nu, nu, nu, raspunde ea. - Pai atunci cine naiba e? intreaba el deja iritat. - Sunt eu, inainte de operatie...
:lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 13 Iun 2006, 07:39

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingind un cos plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cind sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. -Dar ce faci, domnule, acolo? -Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. -Cum asa?!Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! -E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... -Si mai bine! Veniti cu toata familia! -Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... -N-are-a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Iun 2006, 08:28

Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere se la magazinul din colt. Cind am iesit ( dupa doar citeva minute!!!) deja era afara un politist care scria de zor o amenda. M-am dus la el si i-am spus: "Poate ma mai slabesti un pic!"
La care el a continuat sa scrie amenda fara sa se uita la mine. La care l-am facut "nazist". De data asta s-a oprit, s-a uitat la mine, si a inceput sa scrie o alta amenda pt. cauciucuri uzate. Asa ca eu l-am poreclit "Ca cat de bou" la care el a inceput sa scrie o a treia amenda pe linga cele doua deja agatate in parbriz. Chestia asta a durat cam vreo 20 de minute. Cu cit il jigneam mai tare, cu atit se invirtosa la scris amenzi. Pina am obosit eu si am hotarit sa cedez. Asa ca am plecat pe jos si dupa colt m-am urcat in masina mea.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 13 Iun 2006, 19:25

Un nou venit la puscarie se aseaza suparat pe marginea patului sprijinindu-si capul intre palme intr-un gest de disperare.
Un coleg de camera-l intreaba:
--Cati ani ti-au dat?
--25....
Complexati de duritatea pedepsei,detinutii,au inceput sa-l priveasca cu admiratie pe noul lor coleg de camera.
Dupa un lung sir de povestiri,in care fiecare-si povesteste fapta incununata de anii aferentzi,se gaseeste unul sa-l intrebe:
--Da ce ai facut frate?
--M-am imbatat si am spart un geam la serviciu.
--Da unde lucrai frate?
--Lucram pe un submarin nuclear.....
:lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 13 Iun 2006, 19:44

Leba, Sile si Gerula au ajuns ViaIPuri pe topicuri destinate bancurilor ...... :lol: :lol: :lol: iaca linkul http://www.linkmania.ro/forums/index.ph ... 96874&st=0
cititi cu atentie in al saptelea post.... :lol: :lol: :lol: i hate you serbanel :lol: :lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 13 Iun 2006, 20:23

musKloiu scrie:Leba, Sile si Gerula au ajuns ViaIPuri pe topicuri destinate bancurilor ...... :lol: :lol: :lol: iaca linkul http://www.linkmania.ro/forums/index.ph ... 96874&st=0
cititi cu atentie in al saptelea post.... :lol: :lol: :lol: i hate you serbanel :lol: :lol: :lol:
Serbanel asta imi facuse o impresie mai buna la inceput.. Pacat de el!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 13 Iun 2006, 22:14

Pakt de el paktosu reaq..... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns