Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Badea Gheorghe, negru de supărare, îsi ascutea săcurea în sopron.Hrîssst! Hrîssst! Apare badea Istvan:
- Apăi, no, sară bună, bade Gheorghe!
Gheorghe supărat nu răspunde, ascute mai departe săcurea.Hrîssst!Hrîssst!
- Bade Gheorghe spune ce s-o 'ntîmplat că doar asară ne-om despărtît pretini la sticlă de pălincă?
Gheorghe nimic. Ascute mai departe săcurea.Hrîssst!Hrîsssst!
- Bade Gheorghe spune odată ce s-o 'ntîmplat sî nu mă mai fierbe atîta?
- Mă, nu l-ot omorît voi pe Mihai Viteazul?
- Da, bade Gheorghe , da'asta o fost acu'patru , cinci sute de ani.
- Apăi să stiti voi c-ati belit ****, mă!
- De ce, bade Gheorghe?
- Păi, eu azi dimineată am aflat!
- Apăi, no, sară bună, bade Gheorghe!
Gheorghe supărat nu răspunde, ascute mai departe săcurea.Hrîssst!Hrîssst!
- Bade Gheorghe spune ce s-o 'ntîmplat că doar asară ne-om despărtît pretini la sticlă de pălincă?
Gheorghe nimic. Ascute mai departe săcurea.Hrîssst!Hrîsssst!
- Bade Gheorghe spune odată ce s-o 'ntîmplat sî nu mă mai fierbe atîta?
- Mă, nu l-ot omorît voi pe Mihai Viteazul?
- Da, bade Gheorghe , da'asta o fost acu'patru , cinci sute de ani.
- Apăi să stiti voi c-ati belit ****, mă!
- De ce, bade Gheorghe?
- Păi, eu azi dimineată am aflat!
-
- senior
-
- senior
Badea Gheorghe si badea Ion sunt trimisi de Ceausescu sa reprezinte Romania la un congres international care avea loc la Paris. Aici , cei doi sunt cazati la "Ritz" , ca si celelalte oficialitati. Cand ajung in camere, Gheorghe striga catre ion :"Ma , tu vezi ca aci tate-s curate , ma?" "Da , ma... tare-i fain..." "Ma , si ce bai faine au ..." "Da, ma..." , "Si in bai curge apa calda..." ... "Pacat ca nu-i duminica sa facem baie..."
DRAGA DOMNISOARA:
Din momentul in care te-am vazut, am simtit si am aflat in adancul inimii, o pofta nebuna sa-ti dezvelesc, dragostea nebuna ce-ti port, rugandu-te in genunchi(i) si purtandu-te in pa-
tul inimii mele, iti voi da saru-
tul sublim si dulce, vei fi cra-
iasa sufletului meu, vei fi feri-
cita iar eu voi pune frumos printre flo-
rile cele mai frumoase si dul-
ci pe o parte si pe alta pu-
terea amarului meu, impreuna cu toata fa-
la mea puternica, si eu insumi voi face piz-
ma dusmanilor nostrii, rosii de furie si ciu-
da, sa se umfle si sa crape ca o piersica.
P.S. Citeste din 2 in 2 randuri ca e mai realist
Din momentul in care te-am vazut, am simtit si am aflat in adancul inimii, o pofta nebuna sa-ti dezvelesc, dragostea nebuna ce-ti port, rugandu-te in genunchi(i) si purtandu-te in pa-
tul inimii mele, iti voi da saru-
tul sublim si dulce, vei fi cra-
iasa sufletului meu, vei fi feri-
cita iar eu voi pune frumos printre flo-
rile cele mai frumoase si dul-
ci pe o parte si pe alta pu-
terea amarului meu, impreuna cu toata fa-
la mea puternica, si eu insumi voi face piz-
ma dusmanilor nostrii, rosii de furie si ciu-
da, sa se umfle si sa crape ca o piersica.
P.S. Citeste din 2 in 2 randuri ca e mai realist
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative. - Ce numar doriti? Intreaba farmacista. - Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine. - Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista. - Da-le dracului prezervative, cat face tabla?
Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi c***tul ala de Windows pe calculator.
Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi c***tul ala de Windows pe calculator.
Stimate Domn/ Stimata Doamna, Va multumesc pentru scrisoarea din 31 Martie 2006, insa imi pare rau sa va informez ca Eu nu pot sa accept refuzul dumneavoastra de a ma angaja. In ultima vreme am avut un noroc extraordinar in a primi foarte multe refuzuri de angajare, incat am ajuns in situatia de a nu mai putea accepta nici o respingere. In ciuda renumelui companiei dumneavoastra, de a fi extrem de exigenti in selectia angajatilor, refuzul nu corespunde nevoilor mele actuale. Drept urmare am sa ma prezint la serviciu luni, 10 Aprilie la ora 8,00. In legatura cu salariul si biroul pe care il voi avea ma astept sa fie pe masura renumelui companiei. Cu deosebita stima si respect,
Doi nebuni gasesc o pusca in padure. Ia unul un capat al pustii, se uita... o armeaza... cel de-al doilea apuca celalalt capat, se uita si el... Primul apasa pe tragaci, pusca se descarca si il loveste pe celalalt fix in cap. Cel care a tras zice: - "Ho, ca si eu m-am speriat, dar n-am facut fatza asta!!"
Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau: "Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?" Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune: "Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?" Batranul raspunde: "Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele." Doctorul: "Exact."
- ravenheart
- veteran
Vand urgent cimpoi cu pedale, cutit cu luneta,harlet cu GPRS, grebla nike cu hands-free, ciorapi Reebok cu gluga, sosete Fila cu crampoane.....Rog seriozitate
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Un barbat bine, singur la o masa intr-un bar vede o tanara mai mult decat atragatoare. Merge la ea si-i spune: -As dori sa-ti cumpar ceva de baut, sa stam de vorba si sa ne cunoastem mai bine. La care ea, pe un ton ridicat: -Cum?! Ce crezi, ca sunt tarfa? Stanjenit, barbatul se intoarce la masa de la care a venit. Dupa 15 minute vine la masa lui si tanara de mai devreme si-i explica: -Stii, de fapt nu am vrut sa te umilesc, doar ca sunt psiholog si fac un experiment. Vreau sa testez reactiile barbatilor in situatii stanjenitoare. La care el raspunde pe ton ridicat: -Cum?! 300 de dolari? Nu ti-e rusine?