Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Mai 2006, 07:15

super :D :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Mai 2006, 09:42

Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, doar in weekend lingeam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie! Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri! - Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic? Ea imi zice: - Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai! Ii zic si eu: - Dar berea aia pentru ce crezi ca era? :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Mai 2006, 12:34

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu.
In fiecare dimineata ma uit in Forbes la cei mai bogati oameni ai planetei. Daca nu sunt acolo, plec la munca
Sa nu faci nimic e tare greu. Nu stii cand ai terminat.
Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm.
Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.
Doctorul mi-a dat sase luni de trait, dar cand n-am putut plati factura mi-a mai dat sase.
Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ? Cumpara doua lazi de b ere in loc de una.
Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Mai 2006, 13:22

Un American si un Rus, sunt prinsi de o avalansa in Alpi. Este un frig crunt si ziua trece in noapte... gerul musca si degera carne... - Oare vom supravietui ? - se intreaba amandoi... Spre dimineata, nadejdea piere din amandoi, se imbratiseaza si se pregatesc de moartea rece ce-i invaluie... cand, Americanul, prin zapezi adanci, zareste-un caine mare alergand spre ei cu butoiasul de alcool la gat. - Ura ! - striga Americanul. Iata ca in sfarsit soseste prietenul omului ! Rusul se freaca la ochi si exclama satisfacut: - Mare minune ! Uite ca aduce cu el si un caine !

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 31 Mai 2006, 13:25

de unde le scoti frate.trebuie sa mergem la un pescuit pe Prut,rapitor bineinteles,sa discutam putin.cred ca am ce sa vorbesc cu tine.o sa vina momentul cind voi veni si eu la PP sa mai aud cite un lucru interesant

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Mai 2006, 13:31

corol scrie:de unde le scoti frate.trebuie sa mergem la un pescuit pe Prut,rapitor bineinteles,sa discutam putin.cred ca am ce sa vorbesc cu tine.o sa vina momentul cind voi veni si eu la PP sa mai aud cite un lucru interesant
Pai tocmai vorbeam cu un prieten, care ma intreba cam acelasi lucru... si ii ziceam ca nu prea tin minte bancurile, de-aia le pun pe rapitori, sa nu se piarda ;) :)
Referitor la intalnire.. esti binevenit si maine, la ora 18 la terara Rita de la Minerva.. Imposibil sa nu dai de noi :) , sau, daca preferi, poti venit inainte de 18 in fata la terasa si ne intalnim acolo :)

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 31 Mai 2006, 16:08

Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea,croissant,paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza: "Voi painea o mancati toata?" Romanul raspunde, prost dispus: "Evident." Francezul facand un balon cu guma: "Noi nu. In Franta mancam doar miezul.
Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania", continua, cu o strambatura insolenta.
Francezul insista: "Voi puneti marmelada pe paine?" Romanul: "Evident." Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice: "Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania
Atunci, romanul intreaba: "Voi francezii faceti sex?" "Bine-nteles!" raspunde francezul cu un zambet imens. "Si ce faceti cu prezervativele folosite?" continua sa intrebe romanul. "Le aruncam, bine-nteles." "Noi nu" conchide romanul "in Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 31 Mai 2006, 16:35

Un tip firav statea intr-un bar cu o bere in fata. Apare un smecher, ii da doua capace, ii ia berea si o da pe gat. Asta firav incepe sa planga, sa se tavaleasca pe jos.

-Ce ai mah ? Plangi pentru o bere, asa barbat esti tu ?

-Fii atent. De dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa. Dupa-amiaza imi pierd slujba, incerc sa ma arunc in fata trenului dar o ia pe alta linie, incerc sa ma spanzur si se rupe funia, incerc sa ma impusc si se blocheaza pistolul. Cu ultimii bani imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 12:53

Stadii ale betiei :

Stadiul 1 - DESTEPT
Este stadiul cind brusc devii un expert in orice subiect de discutie cunoscut din univers. Tu stii ca stii orice si doresti sa imparti cunostintele tale tuturor celor ce doresc sa te asculte. In acest stadiu tu ai intotdeauna dreptate. Si desigur, persoana cu care discuti nu stie nimic. Acest stadiu devine interesant cind ambele parti sunt inteligente.

Stadiul 2 - ATRACTIV
Acesta este cind realizezi ca esti cea mai ATRACTIVA persoana din intregul bar si ca fiecare te admira. Esti convins ca orice strain te admira si este amator sa discute cu tine. In mintea ta inca esti convins ca esti cel mai DESTEPT asa incit poti discuta despre orice subiect.

Stadiul 3 - BOGAT
Acesta este stadiul cind devii cea mai BOGATA persoana din incapere. Cumperi bautura pentru toata lumea deoarece crezi ca ai buzunarul fara fund. Poti face de asemenea pariuri, deoarece desigur esti inca DESTEPT, asa incit in mod natural le vei cistiga. Oricum nu conteaza daca pierzi pentru ca oricum esti BOGAT. De asemenea cumperi bautura pentru oricine te considera cea mai ATRACTIVA persoana prezenta.

Stadiul 4 - INVINCIBIL
Acesta e stadiul in care te poti lupta cu oricine, oricind. Adica devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul in care poti provoca pe oricine. Nu ai nici o teama ca poti pierde lupta deoarece esti DESTEPT, esti BOGAT si esti inca ATRACTIV in comparatie cu toti ceilalti.

Stadiul 5 - INVIZIBIL
Acesta este ultimul stadiu al betiei. Din acest moment poti face orice deoarece acum esti INVIZIBIL. Poti dansa pe masa; toti ceilalti nu te vor observa. Poti sa jignesti pe toata lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru ca esti INVIZIBIL

Ar mai fi inca cca 2 stadii, parerea mea, care nu au fost identificate cu exactitate si incadrate corespunzator deocamdata.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Iun 2006, 15:10

:lol: :lol: ban pe IP dar cred ca ti-l schimbi repede Serbanele!

Scrie răspuns