Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Mai 2006, 07:54

Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazutin spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Mai 2006, 08:45

In padurea cu alune, Aveau casa trei pitici, Vine pupaza si spune: "Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea ... :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Mai 2006, 08:48

O femeie goala se priveste în fata unei oglinzi si îi spune sotului: - Mi se pare ca sunt oribil de privit, asa de grasa si plina de riduri... Am nevoie de un compliment. - Ai o vedere extraordinar de buna!

-Doamna, spuse doctorul, fiica dv. are nevoie de distractii! - De ce gen? - De genul masculin, conchide doctorul.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 26 Mai 2006, 18:44

Se uita Beekli pe forumul rapitori.ro si dupa ce citeste toate posturile :lol: ....se apuca brusc de spinning inscriindu-se direct la cel mai tare campionat de spinning din Romania.
In mansa a doua prinde pestishorul de aur.....care nu putea fi incadrat la nici o categorie de pesti rapitori....si se pregatea sa-l arunce in balta cand pestisorul de aur zice:
--Stai nu ma arunca k eu sunt pestele ala cu trei dorintze......
Beekli evident deranjat ii raspunde:
--Bine ba da zii repede ce vrei...... ce reaq tu nu vezi ca sunt la concurs?....
:lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Mai 2006, 08:10

Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul,nervos: "Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri?"

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 29 Mai 2006, 15:57

I: Ce este femeia? R: Un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui.....

Bulisor privea atent la un preot care-si repara gardul de la gradina. - De ce ma privesti asa de atent, fiule? - Vreau sa aflu ce zice un preot cand isi da cu ciocanul peste degete

Se duce Bula la doctor intr-o zi: -Bula,imi pare rau sa-ti pun dar mai ai de trait numai trei luni. Distrus,Bula se duce si povesteste la toti ca are SIDA. Intr-o zi se intilneste cu doctorul pe ulitza: -Bula de ce spui la toata lumea ca ai SIDA cind eu ti-am zis ca ai o tumoare la creier? Zice Bula: -Pai,Domnu Doctor,cum sa va spun,nu pot sa ma impac cu gindul ca tot orasul o sa se culce cu nevasta mea dupa ce mor

Un ascultator suna la un post de radio. - Buna ziua! - Buna ziua! Va ascultam. - Am gasit un portofel care contine 15000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 29 Mai 2006, 22:47

la un concurs de cules melci se prezinta un oltean, un moldovean si un ardelean.dupa perioada afectata competitiei ajung la juriu:
olteanul cu200kg melci ctg. I premiu pt excelenta
moldoveanu cu 199kg melci amestec premiu pt perseverenta
ardeleanu 1 melc cu justificarea : "no, cum ma aplecam, cum se departa"

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mai 2006, 15:10

Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja de nudisti. In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faca o plimbare. Baietelul pleaca si el, dar se intoarce iute: - Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari ca ai tai! - Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde mama lui. Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede: - Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai mare ca al lui tata! - Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde mama. Baiatul pleaca pt a treia oara si la intoarcere spune: - Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea mai mult cu atat era mai prost! :)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mai 2006, 15:10

O tipa se duce sa cumpere un papagal; la piata un singur vanzator, un singur papagal, asa ca nu are de ales. Cand a luat papagalul, vanzatorul i-a avertizat-o ca acesta crescuse intr-un bordel. Acasa, cand vine sotul, doamna ridica mandra panza de pe colivia papagalului. Papagalul, uitandu-se in jur: - OOOOOOO! Camera noua! OOOOOOO! Si pat nou! OOOOOO! Curva noua! Salut Vasile!! :lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mai 2006, 19:14

Un tip are o fabrica de carnati. Intr-o buna zi, il aduce pe fiul sau la munca sa vada mostenirea familiei si ii face marele tur. Asta micu, rasfatzat de-ti venea sa-l bati, snob si plictisit, nu era impresionat de nimic. In fine, il aduce taica-su in inima fabricii, unde totul era nou si ultra modern si cu mandrie declara (ca o ultima chestie care l-ar putea impresiona): - Uite fiule, vezi aparatul asta? intr-o parte bagi cate un porc si prin alta ies carnatii! Fiul, cascand: - Da tata, foarte interesant...dar n-ai si un aparat in care sa bagi un carnat si din care sa iasa un porc? La care tatal, infuriat: - Ba da, fiule... pe ma-ta... :lol:

Scrie răspuns