Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
F'U'TERE, NON F'U'TERE, LA'BA NECESARUM EST.
Sadismul face parte din viata,vezi capra vecinului!
Doctorul iese din sala de nasteri cu un copil. Il tinea atarnat de un picior. Tatal incremenit. Doctorul loveste copilul de primul perete, il ia de maini si il da cu capul in usa. Tatal este terifiat, sange peste tot, doctorul rade, tatal la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios si compatimitor :
- Haideti d-le, nu mai stiti de gluma?! A murit la nastere...
Sadismul face parte din viata,vezi capra vecinului!
Doctorul iese din sala de nasteri cu un copil. Il tinea atarnat de un picior. Tatal incremenit. Doctorul loveste copilul de primul perete, il ia de maini si il da cu capul in usa. Tatal este terifiat, sange peste tot, doctorul rade, tatal la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios si compatimitor :
- Haideti d-le, nu mai stiti de gluma?! A murit la nastere...
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
iji0
Tare frate
Baga dc mai ai sadice ca-s frumoase

martzea
Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii. Criteriile sunt: - Bautura pe care o consuma; - Mijlocul de transport folosit; - Cu cine isi satisfac nevoile sexuale. Categorii: 1.Whisky-Mercedes-Amanta 2.Coniac-Masina statului-Secretara 3.Pepsi-Dacia personala-Autostopista 4.Ceai-Tramvai-Nevasta 5.Apa-Talpa-****
mda
Draga Paul....se poate lua doar femeia, nu si conditia!!!!! iar stelutzele alea insemnau L A B APaul scrie:Paul scrie:N Ce faci daca secretara unuia e amanta altuia si nevasta altuia...
Vezi, asa se poate lua de la unul la altul
Re: mda
Da mai.. dar eu ma refeream ca se poate sa existe si ceva de genul....bo_locco scrie:Paul scrie:Draga Paul....se poate lua doar femeia, nu si conditia!!!!! iar stelutzele alea insemnau L A B APaul scrie:N Ce faci daca secretara unuia e amanta altuia si nevasta altuia...
Vezi, asa se poate lua de la unul la altul
"ceai-tramvai-nevasta"

Intr-o mare catredala din NY se rugau doua persoane:
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de faliment,sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne....
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate miine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne.....
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !!
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de faliment,sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne....
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate miine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne.....
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !!
Se duce una la doctor sa isi faca niste analize. Si nu a avut timp sa se
duca sa si le ia. Si il trimite pe barbatu-su. Se duce asta ii spune
doctorului si el il intreaba:
- Cum o cheama pe sotia dumneavoastra?
- Elena Popescu
Se uita asta si erau doua cu acelasi nume. Una bolnava de diabet si
alta de sida. Cum sa faca? Ce sa-I spuna? S-a gindit un pic si i-a spus
- Du-te acasa, ia doua ciocolate mari si da-i-le sa le manance. Daca nu
moare, sa nu o f*ti!
duca sa si le ia. Si il trimite pe barbatu-su. Se duce asta ii spune
doctorului si el il intreaba:
- Cum o cheama pe sotia dumneavoastra?
- Elena Popescu
Se uita asta si erau doua cu acelasi nume. Una bolnava de diabet si
alta de sida. Cum sa faca? Ce sa-I spuna? S-a gindit un pic si i-a spus
- Du-te acasa, ia doua ciocolate mari si da-i-le sa le manance. Daca nu
moare, sa nu o f*ti!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski