Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
im
LADA?
banc
Un taran mergea in caruta lui trasa de un cal, pe un drum de tara. Cand sa iasa la sosea, nu e atent, nu vede ca vine o masina pe sosea. Soferu, cand vede caruta pune frana brusca, trage frana de mana, se roteste cu masina pe sosea, in sfarsit reuseste sa opreasca. Se da jos soferul nervos si incepe sa urle:
- Ba, boule, ba, boule, ba!!!
Taranu se uita lung la sofer:
- Domnule draga, asta-i cal.
Si calul scuipa zabala din gura:
- Ptiu! sefu' cred ca de matale-i vorba!
- Ba, boule, ba, boule, ba!!!
Taranu se uita lung la sofer:
- Domnule draga, asta-i cal.
Si calul scuipa zabala din gura:
- Ptiu! sefu' cred ca de matale-i vorba!
Re: im
gippa scrie:LADA?

Gasim una si pentru ea...
Neatza de luni...
Doi barbati isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul barbat catre celalalt: -Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! -Sincer, si eu dupa a mea... chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi! -Pai, cum arata sotia dumneavoastra? Poate mergem sa le cautam impreuna! -Cum sa fie... inalta, blonda, piciore lungi, sani mari, fund beton, 60-90-60, zambet superb... dar a dumneavoastra? -Nu conteaza, hai s-o cautam pe-a ta!!!!
Un tip intra in biroul directorului: - Domnule director, ma iertati, maine sotia mea are foarte multa treaba cu mine, trebuie sa mut o gramada de mobila prin casa, sa curat gradina, sa fac ordine in garaj. V-as fi recunoscator daca mi-ati da si mie liber... - Nici sa nu te gandesti... - Stiam eu, domnule director ca pot conta pe dumneavoastra.
Ea: "Daca eu as muri, te-ai recasatori?" El: "Nu draga mea, niciodata!" Ea: "De ce, ai ceva impotriva casatoriei?" El: "A, nu, nu am nimic impotriva..." Ea: "Si atunci, de ce sa nu te casatoresti?!?" El: "Bine, m-as casatori... asta doar ca sa-ti fac placere!" Ea: "A, deci te-ai recasatori..." (cam trista) El: "Pai, da..." Ea: "Si te-ai culca cu ea in patul nostru?" El: "Pai unde ai vrea sa ma culc?" Ea: "Si ai inlocui fotografia mea cu a ei?" El: "Pai, e normal..." Ea: "Si ar conduce masina mea?" El: "Nu, ca ea nu stie sa conduca..."
Un tip intra in biroul directorului: - Domnule director, ma iertati, maine sotia mea are foarte multa treaba cu mine, trebuie sa mut o gramada de mobila prin casa, sa curat gradina, sa fac ordine in garaj. V-as fi recunoscator daca mi-ati da si mie liber... - Nici sa nu te gandesti... - Stiam eu, domnule director ca pot conta pe dumneavoastra.
Ea: "Daca eu as muri, te-ai recasatori?" El: "Nu draga mea, niciodata!" Ea: "De ce, ai ceva impotriva casatoriei?" El: "A, nu, nu am nimic impotriva..." Ea: "Si atunci, de ce sa nu te casatoresti?!?" El: "Bine, m-as casatori... asta doar ca sa-ti fac placere!" Ea: "A, deci te-ai recasatori..." (cam trista) El: "Pai, da..." Ea: "Si te-ai culca cu ea in patul nostru?" El: "Pai unde ai vrea sa ma culc?" Ea: "Si ai inlocui fotografia mea cu a ei?" El: "Pai, e normal..." Ea: "Si ar conduce masina mea?" El: "Nu, ca ea nu stie sa conduca..."
Pe un hot il fugarea politia prin padure. Fuge el ce fuge, ajunge langa un munte, vede o pestera, intra repede in ea, dupa care isi da seama ca mirosea foarte tare a ca cat. La cateva minute dupa aceea, intra si un cioban, sa se adaposteasca de ploaie.
Hotul:ma ciobane de ce miroase in halul asta a ca cat aici?
Ciobanul: aaaaaa pai stai sa-ti povestesc. Vezi tu mai flacau, pe vreumuri la marginea padurii asteia era un castel. Si regele acestui castel avea 3 fii. Problema acestui rege era ca mereu venea balaurul si ii manca toate gainile din curte. Si uite asa intr-o zi si-a trimis baiatul mai mare sa-l omoare. Acesta se duce sa omoare balaurul dar nu se mai intoarce, fiind mancat de catre balaur. Pleaca si baiatul cel mijlociu, ajunge la balaur aproape ca-l omoara, dar balaurul ii da o coada peste gat si ii rupe gatul. Bineinteles ca vine si timpul si celui mai mic sa se duca sa-l omoare pe balaur. Sta copilul vreo saptamana si pana la urma vine cu capul balaurului care avea infipte in el 5 sageti de aur. Si apoi, regatul acestui rege rezista sute si sute de ani....
Hotul: Auzi mai ciobane, dar tot nu mi-ai zis....De ce pute a ca cat in pestera?
Ciobanul: Aaaaaaa ! De ce pute a ****? Nu stiu s-o fi ca cat vreunu
Hotul:ma ciobane de ce miroase in halul asta a ca cat aici?
Ciobanul: aaaaaa pai stai sa-ti povestesc. Vezi tu mai flacau, pe vreumuri la marginea padurii asteia era un castel. Si regele acestui castel avea 3 fii. Problema acestui rege era ca mereu venea balaurul si ii manca toate gainile din curte. Si uite asa intr-o zi si-a trimis baiatul mai mare sa-l omoare. Acesta se duce sa omoare balaurul dar nu se mai intoarce, fiind mancat de catre balaur. Pleaca si baiatul cel mijlociu, ajunge la balaur aproape ca-l omoara, dar balaurul ii da o coada peste gat si ii rupe gatul. Bineinteles ca vine si timpul si celui mai mic sa se duca sa-l omoare pe balaur. Sta copilul vreo saptamana si pana la urma vine cu capul balaurului care avea infipte in el 5 sageti de aur. Si apoi, regatul acestui rege rezista sute si sute de ani....
Hotul: Auzi mai ciobane, dar tot nu mi-ai zis....De ce pute a ca cat in pestera?
Ciobanul: Aaaaaaa ! De ce pute a ****? Nu stiu s-o fi ca cat vreunu
Cu lacrimi Bastus!
Amiaza de luni
La un concurs de parasutisti intr-o unitate
militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta,
la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de
15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare,
sare si trage de comanda...nu se deschide. Mai
trage o data... nimic (fu*ui)... trage comanda de la
parasuta de siguranta...tot nimic (baga-mi-as)...
mai trage o data...nimic... dupa care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...
Care este diferenta dintre un psihopat si un
nevropat?
- Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul stie ca
1+1=2, dar asta îl enerveaza !
Doi batranei la azil:
-Cand eram tanar o aveam atat de tare incat nu
puteam sa o indoi nici cu ambele maini!
-Si acum?
-Acum mi-a venit puterea !
- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!
- Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si
unul sarac?
- Cel sarac îsi conduce singur Mercedesul.
- Prin ce se deosebeste un om de o camila?
- Camila poate sa lucreze o saptamâna fara sa bea,
iar omul poate sa bea o saptamâna fara sa
lucreze...
- Care este asemanarea dintre chelie si prostie ?
- Daca sunt prea mari, nu pot fi acoperite.
La o partida de vanatoare un maestru impartaseste
din experienta unor incepatori.
Unul dintre acestia il intreaba:
-Maestre, daca apare acum un urs pe carare in fata
noastra, ce trebuie facut?
-Nimic mai simplu:pui pusca la ochi, iti tii
respiratia, ochesti si tragi!
-Dar, maestre, eu fiind incepator e posibil sa
gresesc.Ce fac mai depar! te, ursul se apropie...
-Nimic mai simplu,pusca are doua gloante: o ridici,
iti tii respiratia, ochesti si tragi!
-Dar, maestre, e foarte posibil sa gresesc si a doua
oara,ursul se apropie, ce fac?
-In cazul asta iei o mana de rahat si i-o arunci in
ochi!
-Dar, maestre, unde o sa gasesc eu rahat?
-Ohoo, o sa fiee...!
--
militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta,
la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de
15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare,
sare si trage de comanda...nu se deschide. Mai
trage o data... nimic (fu*ui)... trage comanda de la
parasuta de siguranta...tot nimic (baga-mi-as)...
mai trage o data...nimic... dupa care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...
Care este diferenta dintre un psihopat si un
nevropat?
- Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul stie ca
1+1=2, dar asta îl enerveaza !
Doi batranei la azil:
-Cand eram tanar o aveam atat de tare incat nu
puteam sa o indoi nici cu ambele maini!
-Si acum?
-Acum mi-a venit puterea !
- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!
- Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si
unul sarac?
- Cel sarac îsi conduce singur Mercedesul.
- Prin ce se deosebeste un om de o camila?
- Camila poate sa lucreze o saptamâna fara sa bea,
iar omul poate sa bea o saptamâna fara sa
lucreze...
- Care este asemanarea dintre chelie si prostie ?
- Daca sunt prea mari, nu pot fi acoperite.
La o partida de vanatoare un maestru impartaseste
din experienta unor incepatori.
Unul dintre acestia il intreaba:
-Maestre, daca apare acum un urs pe carare in fata
noastra, ce trebuie facut?
-Nimic mai simplu:pui pusca la ochi, iti tii
respiratia, ochesti si tragi!
-Dar, maestre, eu fiind incepator e posibil sa
gresesc.Ce fac mai depar! te, ursul se apropie...
-Nimic mai simplu,pusca are doua gloante: o ridici,
iti tii respiratia, ochesti si tragi!
-Dar, maestre, e foarte posibil sa gresesc si a doua
oara,ursul se apropie, ce fac?
-In cazul asta iei o mana de rahat si i-o arunci in
ochi!
-Dar, maestre, unde o sa gasesc eu rahat?
-Ohoo, o sa fiee...!
--
Ce poate fi mai trist decat un copil intr-un tomberon?
...
Un copil in 5 tomberoane.
Caesar se duce la Cleopatra si ii spune: -Hai, fa, sa facem sex! -Nu am chef acuma . A doua zi... -Hai ,tu, sa facem sex!! -Nici acuma.Promit maine. A treia zi... -Gata, facem sex!!! Cleopatra (putin ingrijorata): Mi-a venit ciclul...Concluzia lui Caesar : ****'ERE, NON ****'ERE, LA'BA NECESARUM EST
Nu ma lasa sa postez cum vreau!
...
Un copil in 5 tomberoane.
Caesar se duce la Cleopatra si ii spune: -Hai, fa, sa facem sex! -Nu am chef acuma . A doua zi... -Hai ,tu, sa facem sex!! -Nici acuma.Promit maine. A treia zi... -Gata, facem sex!!! Cleopatra (putin ingrijorata): Mi-a venit ciclul...Concluzia lui Caesar : ****'ERE, NON ****'ERE, LA'BA NECESARUM EST
Nu ma lasa sa postez cum vreau!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!