Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O zi mare pentru bula. Vine directorul cu o bruneta buna la clasa lui si le zice: Copii de astazi o sa aveti pe domnisoara drept invatatoare. Bula, Gigel si Ion a -2-a zi stau in primele banci pentru a se uita mai bine la noua invatatoare dar mai mult mai dau si placajul din fata a catedrei. Vine invatatoare si cei trei se uita fix sub catedra. La un moment dat ea se prinde la ce se uita si se ia rau de tot de ei intrebandu-i.
Gigele, tu ce ai vazut?
Gigel: Aaa, partea de sus.
Invatatoarea: Trimestrul asta nu mai treci la romana.
Ionele tu ce ai vazut?
Ionel: Partea din dreapta.
Invatatoarea: Primele 2 trimestre ramai cu media 2 la romana.
Bula tu ce ai vazut intreaba invatatoarea.
Bula (zambind): Ne vedem la anul!
Gigele, tu ce ai vazut?
Gigel: Aaa, partea de sus.
Invatatoarea: Trimestrul asta nu mai treci la romana.
Ionele tu ce ai vazut?
Ionel: Partea din dreapta.
Invatatoarea: Primele 2 trimestre ramai cu media 2 la romana.
Bula tu ce ai vazut intreaba invatatoarea.
Bula (zambind): Ne vedem la anul!

Isus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri , trimite apostolii dupa diferite droguri , sa le aduca pentru a le analiza...Dupa doua zile....Cine e ? - Sunt Pavel ! Iisus deschide usa. - Ce ai adus Pavele ? - Hasis din Maroc ! - Foarte bine ! Intra. - Cine e ? - Sunt Luca ! Deschide usa Iisus.. - Ce-ai adus Luca ? Marijuana din Columbia ! - Foarte bine ! - Cine e ? - Matei sunt ! - Ce-ai adus Matei ? - Cocaina din Bolivia ! - Excelent fiule.. ! - Cine e ? - Ioan ! - Ce-ai adus Ioane ? - Heroina din New York ! - Bravo !!! - Cine e ? - Andrei ! - Ce-ai adus Andrei ? - LSD din Amsterdam ! - Excelent !!! Haide intra... - Cine e ? - Iuda sunt. Iisus deschide usa. - Ce-ai adus Iuda ? - FBI MAINILE SUS SUNTETI ARESTATI....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
banc bun
Cele 7 minuni din Romania in perioada Ceausista:
1. Toata lumea avea de lucru;
2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
3. Desi nimeni nu muncea, planul
se facea 1oo %.
4. Desi planul se facea peste 1oo %, nu puteai cumpara nimic.
5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate.
6. Desi toata lumea
avea de toate, toti furau.
7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic
Inspectie la scoala. Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. In sfarsit il pune si pe el sa raspunda. - Ia raspunde si tu Praleo. - Doamna, sa mor io ce picioare si ce tate misto haveti. - Nesimtitule, cum iti permiti ? Ai nota 2 si iesi afara magarule ! In timp ce se ridica din banca, tiganul se intoarce la inspectori : - Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti !
1. Toata lumea avea de lucru;
2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
3. Desi nimeni nu muncea, planul
se facea 1oo %.
4. Desi planul se facea peste 1oo %, nu puteai cumpara nimic.
5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate.
6. Desi toata lumea
avea de toate, toti furau.
7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic
Inspectie la scoala. Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. In sfarsit il pune si pe el sa raspunda. - Ia raspunde si tu Praleo. - Doamna, sa mor io ce picioare si ce tate misto haveti. - Nesimtitule, cum iti permiti ? Ai nota 2 si iesi afara magarule ! In timp ce se ridica din banca, tiganul se intoarce la inspectori : - Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti !
A propos de bancul lui Paul cu fanta.
Fumez tigari Monte Carlo fara timbru. Sunt mai ieftine si mai bune decat celelalte. Femeia din piata care mi le vinde ma cunoaste de mult, si de cum ma vede ma intreaba "Cate Monte vreti ?". Mi-a trecut prin cap sa-i raspund ca eu nu vreau monte, ci vreau tigari ...
Fumez tigari Monte Carlo fara timbru. Sunt mai ieftine si mai bune decat celelalte. Femeia din piata care mi le vinde ma cunoaste de mult, si de cum ma vede ma intreaba "Cate Monte vreti ?". Mi-a trecut prin cap sa-i raspund ca eu nu vreau monte, ci vreau tigari ...