Arme de autoaparare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Arme pentru autoaparare

Sunt adeptul armelor de autoaparare
39
58%
E OK, dar eu nu as purta o arma
10
15%
Sunt impotriva armelor
18
27%

Voturi totale: 67

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Mai 2008, 17:12

bebe13 scrie:"hai sa vorbim intre noi si pescuitul si vinatoarea sint ramasite ale unei mentalitati prinitive, o mostenire biologica "(Operatiunea Monstru)
eu am 2 arme tir sportiv (4,5 si 5,5) dar acum s-a dat o lege si trebuie sa-mi fac permis pt arme letale
si distractia asta cu schimbarea certificatului de detinator in permis de port arma costa si nu platesc desteptii care au facut modificarea in lege. Pentru ca atat ii duce tartacutza pe tovarasii guvernanti ... au bagat in aceeasi oala armele cu aer comprimat (arme de tir in principal) cu armele de autoaparare (pistoale cu gaz sau bile de cauciuc)

Oricum pe cei certati putin cu legea nu-i afectezeaza cu nimic modificarile astea ... pe ei ii cam doare-n cot de lege.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Mai 2008, 19:23

mda... si astia din sud vest sint capabili chipurile sa constate... :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Mai 2008, 19:46

iar esti beat ?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Mai 2008, 21:47

io nu !

dar tu ?

... mai postezi curcubei de la obor la galeria foto ?...asa pt culoare... :lol: :lol: :lol: :lol:

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 18 Mai 2008, 11:13

Oricum pe cei certati putin cu legea nu-i afectezeaza cu nimic modificarile astea ... pe ei ii cam doare-n cot de lege.[/quote]
cum adica poti sa fi putin infractor?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Mai 2008, 19:09

kuintautti scrie:topor cu coada din fibra de sticla... dai odata si astepti pina il toaca marunt ! :lol: ca in desenele animate ! hic ! i-ar m-am imbatat ! :lol:

Iate de mana cu fario :lol: :lol: :lol: :lol: primadata dai tu cu topurul...apoi dupa ce il face marunt de tot, ca deh....doar are coada de fibra de sticla :lol: :lol: da si fario cu trotilu......si nu mai ramane nimik....decat o gaura mare pe care o vom umple cu apa.....si uite asa ne mai alegem cu un loc de pescuit
:lol: :lol:

p.s. : Fario, frate foloseste nitel mai mul trotil, nu de alta dar ar fi frumos sa fie balta mai adanca....merge si iarna la copca :lol1:

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 19 Mai 2008, 02:50

Ionut the carp scrie:
stelian scrie:un nu hotarat armelor de foc, si, mai mult, un nu hotarat tuturor armelor...

...la o adica, autoaparare poti sa-ti faci si cu toporul... de ce nu purtati topor? pentru ca e prea mare? luati unu mai mic!
vrajeala sau nu, nu stiu daca ai fost pus in situatia cand se iau la omor langa tine si involuntar te ciomagesc si pe tine sau intra peste tine in casa ca ai prea multi bani sau ca ai tv lcd si mai stiu eo n motive tampite pe care numai ei le pot gasi... iei toporu... da ei is 10 si inarmati... hai sa te vad cat te poti apara cu un topor... trosnesti 2-3... in plus cam au frica de armele cu foc

vad ca esti un pacifist dar sincer e cam nasoala treaba prin romania...
si, atunci? oricum o arma normala nu iti foloseste in asa imprejurare... atunci cred ca vei spune ca este mai buna o arma de asalt, automata... sau, mai bine, un aruncator de flacari, daca-s mai mult de 10...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Mai 2008, 16:39

frate... eu as mai avea o propunere.... o bomba pe subspecii :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Mai 2008, 05:49

Ionut the carp scrie:frate... eu as mai avea o propunere.... o bomba pe subspecii :lol:

putem cataloga "manelistii" ca subspecie?? si sa incep cu ei :wink: :lol: :lol1:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Mai 2008, 08:34

HellRAISER scrie:
Ionut the carp scrie:frate... eu as mai avea o propunere.... o bomba pe subspecii :lol:

putem cataloga "manelistii" ca subspecie?? si sa incep cu ei :wink: :lol: :lol1:
Uauuuuu, ce bine ar fi sa putem elimina genetic neamul manelistilor! Ar fi asa de liniste pe baltile si raurile patriei! :lol: Eventual sa ascultam cu totii Anotimpurile lui Vivaldi sau Flautul fermecat de Mozart....timp in care amicii nostri iubitori de arme letale sa se amuze tragand in ciori! Ciori cu aripi nu din alea terestre ca altfel avem probleme cu Consiliul national antidiscriminare! :lol:

Scrie răspuns