onesti scrie:Cine e mai tare: Chuck Norris sau Sf. Gheorghe?
Ala nu e Sf.Gheorghe.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bine zis cu conceptul de autoaparare.onesti scrie:Poll-ul trebuie cosmetizat un pic. Ce se intampla daca bifam optziunea 1?
Revenind la subiect, cred ca a avea arma / permis in Romania e o problema extrem de delicata. Conceptul de autoaparare nu e suficient de bine definit, interpretat si aplicat.
Iar daca ma uit la fauna majoritara, nu-s convins ca acestia isi vor tzine pistolul in sertarul noptierei.
vrajeala sau nu, nu stiu daca ai fost pus in situatia cand se iau la omor langa tine si involuntar te ciomagesc si pe tine sau intra peste tine in casa ca ai prea multi bani sau ca ai tv lcd si mai stiu eo n motive tampite pe care numai ei le pot gasi... iei toporu... da ei is 10 si inarmati... hai sa te vad cat te poti apara cu un topor... trosnesti 2-3... in plus cam au frica de armele cu focstelian scrie:un nu hotarat armelor de foc, si, mai mult, un nu hotarat tuturor armelor...
...la o adica, autoaparare poti sa-ti faci si cu toporul... de ce nu purtati topor? pentru ca e prea mare? luati unu mai mic!