orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

geaba esti tu asa mpotriva armelor ... muierile sint pt port arm ! scapi de arma scapi si de muiere ! trebe arme !
cam asa e Tavi ... mie frica de tine... te omor... asa ... ca sa fiu sigur...
cind te gindesti ca acu citeva zeci de ani americani erau oarecum simpatici...

-
grebla
- utilizator constant

io ma gandeam sa il palesc pe braconier cu electrosocuri

domne, nimic nu e mai frumos decat sa il vezi paralizat la piciorul tau, sa ii rupi betzele cu mainile si picioarele lui

...ori pistol cu gloante de cauciuc e iara bun...problema e ca daca as avea unu sigur mash loa in gura cu ei, ca nu ma pot abtine deh

una peste alta ati ajuns la cazuri extreme cu arme letale, cred ca o arma de autoaparare nu trebuie sa fie chiar letala

-
Fario_nebunu
- veteran

Dar ceva care sa le vina de hac padurarilor nu exista? O arma cu glont de cauciuc care sa strabata uniforma aia kaki de postav si sa le lase o vanataie persistenta in zona dorsala?

Am mai incercat cu sarbacana cu cornete avand in varf un bold...dar eram copil. Acum la 35 de ani sa mai trag dupa oamenii RNP cu ceva atat de inofensiv mi se pare hilar....
Cat despre braconeii cu ancore, plasa, electricitate....pentru astia as vrea ceva bazate pe trotil care sa ii transforme in faina de oase buna de dat la Protan. Oare cat o mai plati Protanul pe un kil de faina de origine animal-umana? Ca si omul tot animal e. Animal politic, zicea Aristotel!

Trotil la greu!
-
Michael
- Moderator

-
luci_t
- veteran

-
doar s-a trecut la arme de asalt
cele de autoaparare sunt pt braconieri

noi "avem nevoie" de arme de asalt, iar trotilu lui fario e numai bun pt a face mai multe balti de pescuit

-
SF
- veteran

Tavi scrie:Daca punem problema in termeni de educatie, deja avem mult prea multe arme. :roll:
La americani e mult mai complexa povestea cu armele: ei au cateva clisee sa le zicem in care cred destul de tare, sau cel putin le promoveaza la greu.
se apara singuri (cu arma in mana) - vezi afisele cu "private property trespassers will be shot" - chestie pe care vad ca ne straduim s-o importam si noi desi evident nu ne trebuie dar dintr-o data simtim nevoia sa ne aparam.
drept pentru care a avea arma e un drept fundamental pentru ei, multi nu concep sa nu aiba.
au o istorie incarcata de cuceriri de teritorii si exterminarea populatiilor indigene - tot cu arme
cowboyul - legenda americana, e un strasnic manuitor de arma prin definitie, desi nu folosea arme sa mane vacile din titulatura, el de fapt pusca indieni de zor.
Acu de ceva vreme si-au asumat rolul de jandarm mondial, ca tot au arme si armata puternica, nu?
Daca mai pui la socoteala eroul american promovat de filmele de actiune gen Rambo obtii o imagine romantata a americanului care trebuie musai sa-si apera bucata de teren sau zacamantul de petrol irakian cu arma in mana. De cine sa si-o apere? Tot timpul se gasesc amenintari: englezii, indienii(pe astia chiar i-au ras), nemtii, japonezii, rusii, comunistii, vietnamezii, fundamentalistii islamici, cubanezii, extraterestrii, etc Astia din urma cica-s rai de tot.
Important e sa le fie frica de ceva, deci trebuie sa se apere, deci le trebuie arme, deci industria merge.
Acum ca in harababura asta se mai pusca unii in draci pe strada sau se trag rafale de mitraliera prin scoli sau gaseste ala micu arma lu tata-so si se joaca cu ea nu conteaza, important e ca americanu sa se simta protejat ca are arma.
Ar mai fi un argument, unii zic ca cu cat ai arma mai lunga...
Pana la urma purtarea unei arme e dovada suprema de barbatie, nu?
Nu stiu daca am zis, sunt total impotriva armelor.
Mah flower-power , tu exagerezi un pic . Si eu is contra armelor , asa , vindute la non-stopu din colt , si la o adica iti poti scoate o licenta de vinator de ursi si-ti iei o arma serioasa , cit vrei de lunga daca ziceti ca are de-a face hahaha!!
Fir intins!!!
-
Tavi
- veteran

Normal ca exagerez ca sa se-nteleaga.
N-am treaba cu vanatorii sau cu tiru sportiv.
Am treaba cu ideea de a tine o arma in casa sau de a umbla cu ea pe strada ca sa te aperi cica sau cu vandut arme la non-stop cum ai zis tu.
-
kuin tauti
- veteran

topor cu coada din fibra de sticla... dai odata si astepti pina il toaca marunt !

ca in desenele animate ! hic ! i-ar m-am imbatat !

-
gene3004
- utilizator constant

am un electrosoc... nu as dori nimanui sa intre in contact cu electrozii sai...

-
bebe13
- utilizator constant

"hai sa vorbim intre noi si pescuitul si vinatoarea sint ramasite ale unei mentalitati prinitive, o mostenire biologica "(Operatiunea Monstru)
eu am 2 arme tir sportiv (4,5 si 5,5) dar acum s-a dat o lege si trebuie sa-mi fac permis pt arme letale